Σφραγίδες

Προβολή πλέγματος:
4,50€

Ανταλλακτικό COLOP για ταμπόν σφραγίδας με μαύρο μελάνι. Αφαιρέστε το παλιό ταμπόν με ένα ελαφρύ πάτημα της σφραγίδας έτσι ώστε να απασφαλίσει το ταμπόν από το λάστιχο και σπρώξτε το προς τα έξω. Τοποθετήστε το καινούριο ταμπόν στον μηχανισμό και η σφραγίδα σας πλέον θα αποτυπώνει σαν καινούργια!..

25,30€

Trodat Printy 48313 Eco σφραγίδα αυτομελανώμενη μαύρη με 13 αριθμούς και ύψος ψηφίου 3.8mm. Το μήκος του σφραγίσματος όταν χρησιμοποιηθούν και οι 13 αριθμοί είναι 4.6cm. Ιδανικός μηχανισμός για συνεχόμενη σφράγιση προϊόντων ή εγγράφων με το ίδιο νούμερο. Εκτός από απλή χρήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άχρωμο ταμπόν και ανεξίτηλο μελάνι και να σφρα..

3,50€

Trodat 6/4913 Ανταλλακτικό Ταμπόν Κόκκινο για σφραγίδες Trodat Printy 4913, 4953. Αφαιρέστε το παλιό ταμπόν από τον μηχανισμό εύκολα με ένα ελαφρύ πάτημα της σφραγίδας έτσι ώστε να απασφαλίσει το ταμπόν από το λάστιχο και τραβήξτε το ταμπόν προς τα έξω. Το νέο ταμπόν της Trodat έχει ειδικά “αυτάκια” στο πλάι για πιο εύκολη τοποθέτηση χωρίς να λερών..

3,00€

Χρησιμοποιήστε το ανταλλακτικό ταμπόν Shiny S-1723 με μαύρο χρώμα για την αυτομελανώμενη σφραγίδα S-1723 Shiny. Κάντε την παλιά σας σφραγίδα ξανά ολοκαίνουργια!..

3,50€

Μεταλλικό ταμπόν σφραγίδας Horse No1, με διαστάσεις 7,5x15cm και μπλε μελάνι για τις σφραγίδες σας στο γραφείο και το σπίτι....

2,50€

Χρησιμοποιήστε το ανταλλακτικό ταμπόν Shiny S-823-7 με μπλε χρώμα για την αυτομελανώμενη σφραγίδα S-823 Shiny. Κάντε την παλιά σας σφραγίδα ξανά ολοκαίνουργια!..

6,00€

Η αυτομελανώμενη σφραγίδα Trodat Printy 4912 Eco με μαύρο ταμπόν χρησιμοποιείται για κατασκευή σφραγίδας έως 4ων γραμμών κειμένου, με διάφανη βάση για εύκολο σφράγισμα εντύπων. Μελανώνει αυτόματα με μαύρο μελάνι το λάστιχο της σφραγίδας, ενώ προαιρετικά μπορείτε να προμηθευτείτε μπλε, κόκκινο ή άχρωμο ταμπόν. Η μέγιστη διάσταση σφράγισης είναι 4.7x..

1,50€

Μεταλλικό ταμπόν για σφραγίδες Huhua No3 σε μπλε χρώμα που λειτουργεί με εμποτισμένο μελάνι. Η ειδική σπογγώδης επιφάνειά του είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, συγκρατεί την υγρασία και διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής. Με διαστάσεις 5,5x8,7cm...

3,00€

Χρησιμοποιήστε το ανταλλακτικό ταμπόν Shiny S-1824-7 με μπλε χρώμα για τις αυτομελανώμενες σφραγίδες σας S-844, A-844 και PET-844. Κάντε την παλιά σας σφραγίδα ξανά ολοκαίνουργια για ατελείωτα σφραγίσματα!..

3,50€

Ανταλλακτικό COLOP για ταμπόν σφραγίδας με κόκκινο μελάνι. Αφαιρέστε το παλιό ταμπόν με ένα ελαφρύ πάτημα της σφραγίδας έτσι ώστε να απασφαλίσει το ταμπόν από το λάστιχο και σπρώξτε το προς τα έξω. Τοποθετήστε το καινούριο ταμπόν στον μηχανισμό και η σφραγίδα σας πλέον θα αποτυπώνει σαν καινούργια!..

0,30€

Πλαστικά φύλλα καρμπόν Pelikan 205 με επίστρωση μελάνης σε πλαστικό Film που αντιγράφει χωρίς μουτζούρες και φύλλο που αντέχει χωρίς να σκίζεται. Σε πακέτο 100 τεμαχίων...

6,00€

Σφραγίδα τσέπης σε μαύρο χρώμα για εύκολη μετακίνηση, που μπορεί να δεχθεί έως 5 γραμμές κειμένου. Ανοίγει αυτόματα με το πάτημα των άκρων της και είναι έτοιμη να σφραγίσει με μαύρο ή μπλε χρώμα. Η εξωτερική διάσταση της είναι 8,8cm x 3,2cm ενώ έχει μέγιστη διάσταση σφράγισης 4,7cm x 1,9cm. Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα αυστριακής προέλευσης!..

7,20€

Σφραγίδα Αρίθμησης Trodat Classic 1546 με 6 αριθμούς και ύψος ψηφίου 4mm. Το μήκος της σφραγίδας όταν χρησιμοποιηθούν και οι 6 αριθμοί είναι 2,6cm. Ιδανικός μηχανισμός για συνεχόμενη σφράγιση προϊόντων ή εγγράφων με το ίδιο νούμερο. Εκτός από απλή χρήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άχρωμο ταμπόν και ανεξίτηλο μελάνι και να σφραγίσει σε οποιαδήποτε ε..

1,50€

Μεταλλικό ταμπόν για σφραγίδες Huhua No3 σε κόκκινο χρώμα που λειτουργεί με εμποτισμένο μελάνι. Η ειδική σπογγώδης επιφάνειά του είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, συγκρατεί την υγρασία και διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής. Με διαστάσεις 5,5x8,7cm...

5,50€

Ανταλλακτικό COLOP για ταμπόν σφραγίδας με μαύρο μελάνι. Αφαιρέστε το παλιό ταμπόν με ένα ελαφρύ πάτημα της σφραγίδας έτσι ώστε να απασφαλίσει το ταμπόν από το λάστιχο και σπρώξτε το προς τα έξω. Τοποθετήστε το καινούριο ταμπόν στον μηχανισμό και η σφραγίδα σας πλέον θα αποτυπώνει σαν καινούργια!..

4,50€

Σφραγίδα αυτομελανώμενη Trodat Printy 4910 Eco για κατασκευή σφραγίδας έως 2 μικρών λέξεων με διάφανη βάση για εύκολο σφράγισμα εντύπων. Μελανώνει αυτόματα με μαύρο μελάνι το λάστιχο της σφραγίδας, ενώ προαιρετικά μπορείτε να προμηθευτείτε μπλε, κόκκινο ή άχρωμο ταμπόν. Η μέγιστη διάσταση σφράγισης είναι 2.4x0.7cm...

3,50€

Trodat 6/4913 Ανταλλακτικό Ταμπόν μπλε για σφραγίδες Trodat Printy 4913, 4953. Αφαιρέστε το παλιό ταμπόν από τον μηχανισμό εύκολα με ένα ελαφρύ πάτημα της σφραγίδας έτσι ώστε να απασφαλίσει το ταμπόν από το λάστιχο και τραβήξτε το ταμπόν προς τα έξω. Το νέο ταμπόν της Trodat έχει ειδικά “αυτάκια” στο πλάι για πιο εύκολη τοποθέτηση χωρίς να λερώνεστ..

5,00€

Αυτομελανώμενη σφραγίδα Trodat 4911 Printy με ενσωματωμένο μαύρο ταμπόν. Μία στιβαρή κατασκευή με υψηλής ποιότητας υλικά αλλά και ταυτόχρονα ελαφριά. Κάθε γραμμή χωράει 15 χαρακτήρες ύψους 3 χιλιοστών, ενώ ή μέγιστη αποτύπωση της σφραγίδας είναι 1,3x2,7cm. Η ιδανική και ανθεκτική λύση για την επιχείρησή σας!..

1,10€

Μεταλλικό ταμπόν σφραγίδας Horse No4, με διαστάσεις 4,5x6,5cm, με μαύρο μελάνι για τις σφραγίδες σας στο γραφείο και το σπίτι....

2,50€

Χρησιμοποιήστε το ανταλλακτικό ταμπόν Shiny S-1823-7 με κόκκινο χρώμα για την αυτομελανώμενη σφραγίδα S-1823 Shiny. Κάντε την παλιά σας σφραγίδα ξανά ολοκαίνουργια!..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 151 (8 Σελ.)