Σετ Δώρου Parker

Προβολή πλέγματος:
199,99€ 270,00€

Το υπέρτατο δώρο Frixion από την εταιρία Pilot σε σετ βαλιτσάκι ιδανικό για συλλέκτες. Περιλαμβάνει: - x9 Pilot Frixion (Μπλε, Μαύρο, Κόκκινο, Πράσινο, Λαχανί, Γαλάζιο, Πορτοκαλί, Ροζ, Μωβ) - x12 Pilot Frixion Fineliner (Μπλε, Μαύρο, Κόκκινο, Πράσινο, Λαχανί, Κίτρινο, Γαλάζιο, Πορτοκαλί, Ροζ, Φουξ, Μωβ και Καφέ.) - x9 Pilot Frixion Υπογραμ..

59,99€ 68,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό, που κάνει το σετ αυτό, ασυναγώνιστο! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Υγρής Μελάνης. Και τα δύο έχουν σώμα από γυαλιστερή μαύρη λάκα και λογότυπο Parker διακριτικά τυπωμένο στο σώμα τους. Τα επιχρυσωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και α..

67,99€ 79,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία Πένα Fountain. Έχουν σώμα από γυαλιστερή μπλε λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims τους εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχεται το..

59,99€ 68,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό, που κάνει το σετ αυτό, ασυναγώνιστο! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Υγρής Μελάνης. Και τα δύο έχουν σώμα από σατινέ μπλε λάκα και λογότυπο Parker διακριτικά τυπωμένο στο σώμα τους. Τα επιχρωμιωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυ..

67,99€ 79,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία Πένα Fountain. Έχουν σώμα από σατινέ, γκρι-μπλε λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο. Τα επιχρωμιωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχεται το κλασσικό αντα..

59,99€ 68,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Σώμα από σατινέ, γκρι-μπλε λάκα, με το λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο στο σώμα τους. Τα επιχρωμιωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέ..

67,99€ 79,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία Πένα Fountain. Έχουν σώμα από βουρτσισμένο μέταλλο και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρυσωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχεται το κλασσ..

68,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Έχουν σώμα από βουρτσισμένο μέταλλο και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρυσωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχετ..

67,99€ 79,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία Πένα Fountain. Έχουν σώμα από γυαλιστερή γκρι/καφέ λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχεται το..

59,99€ 68,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Έχουν σώμα από γυαλιστερή γκρι/καφέ λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό..

79,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία Πένα Fountain. Έχουν σώμα από γυαλιστερή μαύρη λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims τους εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχεται τ..

59,99€ 68,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Έχουν σώμα από γυαλιστερή μαύρη λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims τους εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλ..

79,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία Πένα Fountain. Έχουν σώμα από γυαλιστερή μαύρη λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρυσωμένα trims τους εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχεται το..

67,99€ 79,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία Πένα Fountain. Έχουν σώμα από σατινέ μωβ λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims τους εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχεται το κλασ..

59,99€ 68,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Έχουν σώμα από σατινέ μωβ λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims τους εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχε..

74,99€ 84,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό. Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Roller Ball. Έχουν σώμα από μαύρη λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Το στυλό δέχεται το κλασσικό ανταλλακτικό της Parker και προσφέρονται σε νέα πολυτελή συσκευασία δώρου!..

64,99€ 72,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό. Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Roller Ball. Έχουν σώμα από ματ μαύρη λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Το στυλό δέχεται το κλασσικό ανταλλακτικό της Parker και προσφέρονται σε νέα πολυτελή συσκευασία δώρου!..

74,99€ 84,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό. Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Roller Ball. Έχουν σώμα από γκρι λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Το στυλό δέχεται το κλασσικό ανταλλακτικό της Parker και προσφέρονται σε νέα πολυτελή συσκευασία δώρου!..

64,99€ 72,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό. Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Roller Ball. Έχουν σώμα από γκρι λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Το στυλό δέχεται το κλασσικό ανταλλακτικό της Parker και προσφέρονται σε νέα πολυτελή συσκευασία δώρου!..

67,99€ 79,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία Πένα Fountain. Έχουν σώμα από γυαλιστερή λευκή λάκα, λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους και grip σε λαμπερό μαύρο χρώμα. Τα επιχρωμιωμένα trims τους εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή ..

59,99€ 68,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Έχουν σώμα από γυαλιστερή λευκή λάκα, λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους και grip σε λαμπερό μαύρο χρώμα. Τα επιχρωμιωμένα trims τους εξασφαλίζουν λάμψη και απόλ..

48,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Έχουν σώμα από με μεταλλικό φινίρισμα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρυσωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχ..

48,99€

Set Parker σε πολυτελή συσκευασία το οποίο περιλαμβάνει Πένα Fountainpen και Στυλό Rollerball Duo Laque Black CT. Σώμα από μαύρη λάκα και επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία...

48,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία Πένα Fountain. Έχουν σώμα από γυαλιστερή μαύρη λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρυσωμένα trims τους εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το στυλό δέχεται το..

49,99€ 56,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό. Με λίγα λόγια, είναι Essential! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Roller Ball. Έχουν σώμα από ματ μαύρη λάκα και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. ..

58,99€ 67,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό. Με λίγα λόγια, είναι Essential! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και μία πένα. Έχουν σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Το σ..

49,99€ 56,99€

Τώρα, η σειρά Ι.Μ. είναι πιο προκλητική, πιο εύχρηστη και πολυτελής με νέα υλικά και δυναμικό σχεδιασμό. Με λίγα λόγια, είναι Essential! Το σετ περιέχει ένα Στυλό διαρκείας και ένα Roller Ball. Έχουν σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και λογότυπο "Parker" διακριτικά τυπωμένο επάνω τους. Τα επιχρωμιωμένα trims εξασφαλίζουν λάμψη και απόλυτη αντοχή στο χρόν..

21,99€

Ένα σετ με νέα δυναμική εμφάνιση για ένα κλασσικό στυλογράφο. Mε κορμό από μαύρο σατέν μέταλλο, επεξεργασμένο και στιλβωμένο με δεξιοτεχνία, που συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Σε συσκευασία δώρου που περιέχει ένα όμορφο σημειωματάριο με μπλε εξώφυλλο στο οποίο αναγράφεται η φράση “Capture your Thoughts with a Click”...

21,99€

Ένα σετ με νέα δυναμική εμφάνιση για ένα κλασσικό στυλογράφο. Mε κορμό από μαύρο σατέν μέταλλο, επεξεργασμένο και στιλβωμένο με δεξιοτεχνία, που συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Σε συσκευασία δώρου που περιέχει και ένα όμορφο σημειωματάριο Parker!..

41,99€ 48,99€

Η συλλογή Jotter αποτελεί την αυθεντική σχεδιαστική εικόνα της Parker των τελευταίων 60 ετών. Με λαμπερά χρώματα και ένα ξεχωριστό σχήμα, το Jotter παραμένει το δημοφιλέστερο στυλό της Parker. Το στυλό και η πένα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτουν μαύρο ματ φινίρισμα και επιχρωμιωμένο κλιπ. Ο τύπος γραφής του στυλό είναι ballpo..

39,99€ 44,99€

Σετ Parker σε συσκευασία δώρου από την σειρά Jotter με ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Διαθέτουν κορμό από μαύρο σατέν μέταλλο, επεξεργασμένο και στιλβωμένο με δεξιοτεχνία που συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Το στυλό δέχεται το κλασσικό ανταλλακτικό της Parker και το Rollerball ανταλλακτικά roller από την..

21,99€

Αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά. Το Jotter κατέχει σταθερά τη θέση του αυθεντικού “design icon”, τα τελευταία 50 χρόνια. Με λαμπερά χρώματα και ένα διακριτό σχήμα, το Jotter παραμένει το δημοφιλέστερο στυλό της Parker. Κορμός από γυαλιστερή ρητίνη, ιδιαίτερα ανθεκτική στις γρατζουνιές. Συμπληρώνεται με κλιπ από ανοξείδωτο χάλυβα και επιχρωμιωμένα χ..

21,99€

Ένα σετ με νέα δυναμική εμφάνιση για ένα κλασσικό στυλογράφο. Με κορμό από σατέν πορτοκαλί μέταλλο, επεξεργασμένος και στιλβωμένος με δεξιοτεχνία. Κουμπί πίεσης, τοξοτό δυνατό κλιπ και η χαρακτηριστική ποιότητα Parker. Συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Σε συσκευασία δώρου που περιέχει και μία δερμάτινη θήκη Parker για την μεταφο..

28,99€

Σετ με δύο BallPen και σημειωματάριο από την Parker. Το ένα διαθέτει κορμό από κόκκινο σατέν μέταλλο, το άλλο κορμό από ανοξείδωτο ατσάλι, επεξεργασμένα και στιλβωμένα με δεξιοτεχνία, που συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Σε συσκευασία δώρου που περιέχει ένα όμορφο σημειωματάριο με μπλε εξώφυλλο στο οποίο αναγράφεται η φράση “Ca..

28,99€

Σετ δύο εντυπωσιακών στυλογράφων από την σειρά Jotter μαζί με σημειωματάριο. Κατασκευασμένα από ατσάλι με μπλε σατέν μέταλλο, κουμπί πίεσης και το χαρακτηριστικό τόξο της εταιρίας parker. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της Parker, σε συσκευασία δώρου...

34,99€

Σετ στυλό πολυτελείας Parker σε συσκευασία δώρου που περιλαμβάνει Πένα Fountainpen και Στυλό Jotter Core Duo Stainless Steel CT. Σώμα με μεταλλικό φινίρισμα και επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία...

27,99€

Σετ Parker σε πολυτελή συσκευασία που περιλαμβάνει 1 Στυλό Διαρκείας Ballpen και 1 μηχανικό μολύβι 0.5 Jotter Core. Ο κορμός τους είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, εγχάρακτος με laser και συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία...

34,99€

Σετ Parker σε πολυτελή συσκευασία που περιλαμβάνει 1 Στυλό Διαρκείας Ballpen και 1 Πένα Fountain Jotter Core. Ο κορμός τους είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, εγχάρακτος με laser και συμπληρώνεται με επιχρυσωμένα διακοσμητικά στοιχεία...

28,99€

Τα στυλό Jotter διαθέτουν το εικονικό σχήμα βέλους που έγινε σήμα κατατεθέν της Parker, συμβολίζοντας την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της ενώ το σώμα και το καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν μια πινελιά καθημερινής κομψότητας. Το σετ δώρου περιλαμβάνει δύο στυλό Jotter Ballpoint και ένα Σημειωματάριο με μπλε εξώφυλλο στο οποίο αναγράφεται ..

39,99€ 44,99€

Σετ Parker σε συσκευασία δώρου από την σειρά Jotter με ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Διαθέτουν κορμό από κόκκινο σατέν μέταλλο, επεξεργασμένο και στιλβωμένο με δεξιοτεχνία που συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Το στυλό δέχεται το κλασσικό ανταλλακτικό της Parker και το Rollerball ανταλλακτικά roller από τ..

21,99€

Ένα σετ με νέα δυναμική εμφάνιση για ένα κλασσικό στυλογράφο. Με κορμό από κόκκινο μέταλλο, επεξεργασμένος και στιλβωμένος με δεξιοτεχνία. Κουμπί πίεσης, τοξοτό δυνατό κλιπ και η χαρακτηριστική ποιότητα Parker. Συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Σε συσκευασία δώρου που περιέχει και μία δερμάτινη θήκη Parker για την μεταφορά και π..

41,99€ 48,99€

Σετ στυλό πολυτελείας Parker σε συσκευασία δώρου που περιλαμβάνει Πένα Fountainpen και Στυλό Jotter Red Core CT. Σώμα με μεταλλικό κόκκινο φινίρισμα και επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Κουμπί πίεσης, τοξοτό δυνατό κλιπ και η χαρακτηριστική ποιότητα Parker για το BallPen. Η πένα λειτουργεί προαιρετικά με αναρροφητήρα. Το καπάκι κλείνει με πίεση..

21,99€

Τα στυλό Jotter διαθέτουν το εικονικό σχήμα βέλους που έγινε σήμα κατατεθέν της Parker, συμβολίζοντας την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της ενώ το σώμα και το καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν μια πινελιά καθημερινής κομψότητας. Το σετ δώρου περιλαμβάνει ένα στυλό ballpoint με χρώμα Portobello Purple, φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, επεξεργ..

21,99€

Ένα σετ με νέα δυναμική εμφάνιση για ένα κλασσικό στυλογράφο. Με κορμό από σατέν μπλε μέταλλο, επεξεργασμένος και στιλβωμένος με δεξιοτεχνία. Κουμπί πίεσης, τοξοτό δυνατό κλιπ και η χαρακτηριστική ποιότητα Parker. Συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Σε συσκευασία δώρου που περιέχει και μία δερμάτινη θήκη Parker για την μεταφορά κα..

41,99€ 48,99€

Τα στυλό Jotter διαθέτουν το εικονικό σχήμα βέλους που έγινε σήμα κατατεθέν της Parker, συμβολίζοντας την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της ενώ το σώμα και το καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν μια πινελιά καθημερινής κομψότητας. Το σετ δώρου περιλαμβάνει δύο στυλό Jotter μέσα σε πολυτελή θήκη με το λογότυπο της Parker. Ένα Ballpoint και μία ..

39,99€ 44,99€

Σετ Parker σε πολυτελή συσκευασία δώρου από την σειρά Jotter με ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Διαθέτουν κορμό από ανοξείδωτο χάλυβα, επεξεργασμένο και στιλβωμένο με δεξιοτεχνία που συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία...

39,99€

Τα στυλό Jotter διαθέτουν το εικονικό σχήμα βέλους που έγινε σήμα κατατεθέν της Parker, συμβολίζοντας την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της ενώ το σώμα και το καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν μια πινελιά καθημερινής κομψότητας. Το σετ δώρου περιλαμβάνει ένα στυλό ballpoint φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, επεξεργασμένο με απόλυτη δεξιοτεχνί..

21,99€

Αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά. Το Jotter κατέχει σταθερά τη θέση του αυθεντικού “design icon”, τα τελευταία 50 χρόνια. Με λαμπερά χρώματα και ένα διακριτό σχήμα, το Jotter παραμένει το δημοφιλέστερο στυλό της Parker. Κορμός από γυαλιστερή ρητίνη, ιδιαίτερα ανθεκτική στις γρατζουνιές. Συμπληρώνεται με κλιπ από ανοξείδωτο χάλυβα και επιχρωμιωμένα χ..

39,99€ 44,99€

Σετ Parker σε συσκευασία δώρου από την σειρά Jotter με ένα Στυλό διαρκείας και ένα Rollerball Υγρής Μελάνης. Διαθέτουν κορμό από ανοξείδωτο ατσάλι, επεξεργασμένο και στιλβωμένο με δεξιοτεχνία που συμπληρώνεται με επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία. Το στυλό δέχεται το κλασσικό ανταλλακτικό της Parker και το Rollerball ανταλλακτικά roller από την P..

21,99€

Αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά. Το Jotter κατέχει σταθερά τη θέση του αυθεντικού “design icon”, τα τελευταία 50 χρόνια. Με λαμπερά χρώματα και ένα διακριτό σχήμα, το Jotter παραμένει το δημοφιλέστερο στυλό της Parker. Κορμός από γυαλιστερή ρητίνη, ιδιαίτερα ανθεκτική στις γρατζουνιές. Συμπληρώνεται με κλιπ από ανοξείδωτο χάλυβα και επιχρυσωμένα χα..

Εμφάνιση 1 έως 50 από 90 (2 Σελ.)