Τετράδια Με Θέματα

Προβολή πλέγματος:
3,70€

Το πιο κλασικό τετράδιο σπιράλ των μαθητικών και φοιτητικών μας χρόνων! Με 3 θέματα, μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και εξώφυλλο από εκτυπωμένο χαρτόνι πρεσπάν για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικέ..

3,00€

Με το τετράδιο On the Road ταξίδεψε σε πόλεις του κόσμου! Με 3 θέματα, μονό μεταλλικό σπιράλ και εξώφυλλα τον πύργο του Άιφελ, το Big Ben και τον πύργο της Πιζας! Το οπισθόφυλλο του είναι από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου, ενώ το εξώφυλλο είναι πλαστικοποιημένο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες ..

3,80€

Τετράδιο 3 θεμάτων Colorline με μοντέρνο εξώφυλλο σαν τζιν και τέσσερις αποχρώσεις για να ξεχωρίζεις στο σχολείο!!! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ..

2,90€

Τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων Real Madrid από την Diakakis Imports για τους φανατικούς φίλαθλους της ομάδος, με στρογγυλές γωνίες, διαχωριστικά θεμάτων με ημερολόγια planner ή χάρτη του κόσμου, ανθεκτικά φύλλα 80γρ, πλαστικό σπιράλ που λυγίζει χωρίς να σπάει και σκληρό οπισθόφυλλο για την απόλυτη προστασία του περιεχομένου του τετραδίου. Όλα αυτά σε 4 ..

3,50€

Τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων Wonder Woman από την Salko! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις σημειώσεις σου. Το τετράδιο διατ..

3,50€

"Λύστε το μυστήριο!" σε μαθηματικά και άλλα προβλήματα μαζί με τον Scooby Doo και την παρέα του! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, 3 θεμάτων, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογρά..

3,00€

Τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων Cactus από την Salko σε 4 υπέροχα λαμπερά χρωματιστά εξώφυλλα! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τ..

3,00€

Τετράδιο 3 θεμάτων Meow με την γλυκήτατη γατούλα της Salko! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις σημειώσεις σου. Το τετράδι..

2,80€

Τετράδιο 2 θεμάτων Colorline με μοντέρνο εξώφυλλο σαν τζιν και τέσσερις αποχρώσεις για να ξεχωρίζεις στο σχολείο!!! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ..

5,60€

Οικολογικό τετράδιο σπιράλ 5 θεμάτων με μονό μεταλλικό σπιράλ Greenline! Διαθέτει οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου, ενώ το εξώφυλλο είναι φτιαγμένο απο ανακυκλωμένο χαρτί και πλαστικοποιημένο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ..

1,90€

Μοναδικό σπιράλ τετράδιο 1 θέματος απο την σειρά Wild με άγρια ζώα! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου, ενώ το εξώφυλλο είναι πλαστικοποιημένο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση για καθαρή γραφή κα..

2,70€

Τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων από την σειρά Cute της Diakakis Imports, με στρογγυλές γωνίες, διαχωριστικά θεμάτων με ημερολόγια planner ή χάρτη του κόσμου, ανθεκτικά φύλλα 80γρ, πλαστικό σπιράλ που λυγίζει χωρίς να σπάει και σκληρό οπισθόφυλλο για την απόλυτη προστασία του περιεχομένου του τετραδίου. Όλα αυτά σε 4 διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε! (..

1,50€

Τετράδιο μονού θέματος Greenline φτιαγμένο από οικολογικά υλικά! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο απόσκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση για καθαρή γραφή και διαχωριστικό θεμάτων για οργανωμένες σημειώσεις. Το τετράδιο διατίθετ..

3,20€

Τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων από την Salko με τα θεότρελα Looney Tunes! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις σημειώσεις σου. Τ..

3,20€

Τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων Harry Potter από την Salko για μικρούς και μεγάλους! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις σημειώσ..

2,80€

Τετράδιο σπιράλ UNO από την Salko σε 4 χρωματιστά εξώφυλλα! Με 2 θέματα, μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και εξώφυλλο από εκτυπωμένο χαρτόνι πρεσπάν για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις ση..

1,90€

Ταξιδέψτε σε υπέροχα μέρη με το τετράδιο σπιράλ 1 θέματος Voyage! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις σημειώσεις σου. Το τ..

5,00€

Μοναδικό σπιράλ τετράδιο 4 θεμάτων απο την σειρά Wild με άγρια ζώα! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου, ενώ το εξώφυλλο είναι πλαστικοποιημένο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση για καθαρή γραφή κα..

2,50€

Τετράδιο σπιράλ Jeans 2 θεμάτων από την Typotrust, ελληνικής κατασκευής με μοντέρνο σχεδιασμό για την νέα χρονιά. Διαθέτει σκληρό πλαστικοποιημένο εξώφυλλο με στρογγυλομένες γωνίες που αντέχει στην καθημερινή χρήση, μονό μεταλλικό σπιράλ και εσωτερικό χαρτί 70 γραμμαρίων με 60 σελίδες ανά θέμα. Σε 8 ξεχωριστές αποχρώσεις για να διαλέξετε το χρώμα π..

1,50€

Τετράδιο σπιράλ 1 θέματος Super Cars για να είσαι ο πιο γρήγορος στο σχολείο! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις σ..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 295 (15 Σελ.)