Όργανα Γεωμετρίας

Προβολή πλέγματος:
3,20€

Ο διαβήτης Stop and Safe από την Maped παρέχει τέλεια ασφάλεια χάρη στην αναδιπλούμενη άκρη του. Yψηλό επίπεδο ακρίβειας χάρη στη ροδέλα σύσφιξης και στο κλείδωμα του βραχίονα και ασφάλεια με αυτόματο κουμπί απασφάλισης της μύτης. Η συσκευασία περιέχει 1 διαβήτη με μύτη, 1 ανταλλακτική μύτη και μια ξύστρα για τη μύτη. Σε τρία χρώματα για να διαλέξε..

1,10€

Σπαστό ξύλινο μέτρο από την Exas κατάλληλο για παιδιά στην προσχολική ηλικία και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Με μήκος μέτρησης ενός μέτρου. (1m.)..

0,60€

Ένας διαφανής χάρακας 20 εκατοστών, με ευδιάκριτες ενδείξεις από UV μελάνι που αντέχει στο χρόνο και σημάδια ανά 5 χιλιοστά. Μια ποιοτική επιλογή που προσφέρει η Maped για εκείνους που ξέρουν και εμπιστεύονται την τεχνογνωσία της!..

0,80€

Mοιρογνωμόνιο Maped 180° ιδανικό για ασκήσεις μαθηματικών. Με διάσταση 12cm. (Τα μοιρογνωμόνια χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές μηχανικού, αρχιτεκτονικού και τεχνικού σχεδιασμού, αλλά η συχνότερη χρήση τους είναι σε μαθήματα γεωμετρίας στα σχολεία.)..

1,60€

Μικρός διαβήτης Luna Rainbow από την Diakakis Imports για τους τέλειους κύκλους! Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά!..

1,20€

Πλαστική μεζούρα Luna με κουμπί, κατάλληλη για παιδιά στην προσχολική ηλικία και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Με μήκος μέτρησης 1,5m...

0,90€

Ένας διαφανής χάρακας 30 εκατοστών, με ευδιάκριτες ενδείξεις από UV μελάνι που αντέχει στο χρόνο και σημάδια ανά 5 χιλιοστά. Μια ποιοτική επιλογή που προσφέρει η Maped για εκείνους που ξέρουν και εμπιστεύονται την τεχνογνωσία της!..

0,00€

Χάρακας 15cm Twist'n Flex Decor, μια σειρά από μαλακά, χρωματιστά και ευλύγιστα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και μπορούν να στρίψουν όπως θέλετε, για να έχετε εγγυημένα το τέλειο αποτέλεσμα!..

3,00€

Διαβήτης Maped Study Collector με μηχανικό μολύβι και ανταλλακτικές μύτες σε βολική θήκη για εύκολη μεταφορά. Με εργονομική σχεδίαση για ακρίβεια και ευκολία, κατάλληλο για σχέδιο, αλλά και το μάθημα γεωμετρίας. Σε δύο μοντέρνα χρώματα για να διαλέξετε. (Η επιλογή χρώματος γίνεται τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σα..

1,70€

Μεζούρα σε εκατοστά με διαφορετικά χρώματα ανά δεκάδα. Ιδανικό εύκαμπτο εργαλείο για να μετράτε διάφορες επιφάνειες που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλασσικό μέτρο...

1,80€

Σετ από γεωμετρικά όργανα από την Maped. Πλαστικά και ανθεκτικά εργαλεία για τις τάξεις γεωμετρίας και μαθηματικών. Το σετ περιλαμβάνει: χάρακα 20 εκατοστών, μοιρογνωμόνιο 10 εκατοστών και δύο ορθογώνια τρίγωνα, το ένα ισοσκελές με γωνίες 45 μοιρών και υποτείνουσα 21 εκατοστών το δε άλλο 60 και 30 μοιρών και μεγάλη κάθετη πλευρά 21 εκατοστών...

1,40€

Χάρακας 20cm Twist'n Flex Decor, μια σειρά από μαλακά, χρωματιστά και ευλύγιστα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και μπορούν να στρίψουν όπως θέλετε, για να έχετε εγγυημένα το τέλειο αποτέλεσμα!..

3,90€

Διαβήτης Maped Stop System, σχεδιασμένος για εύκολη και αποτελεσματική χρήση του διαβήτη.1) Κατεβάστε το μοχλό 2) Ρυθμίστε την απόσταση των βραχιόνων 3) Κλείστε το μοχλό για να κλειδώσετε τους βραχίονες 4) Σχεδιάστε ένα τέλειο κύκλο. Το εύκολο σύστημα κλειδώματος των βραχιόνων εγγυάται τον τέλειο σχεδιασμό σας...

0,60€

Η κλασική μονόχρωμη μεζούρα μέτρησης για πολλαπλές χρήσεις. Ιδανικό εύκαμπτο εργαλείο για να μετράτε διάφορες επιφάνειες που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλασσικό μέτρο...

1,10€

Σετ από γεωμετρικά όργανα από την Maped. Πλαστικά και ανθεκτικά εργαλεία για τις τάξεις γεωμετρίας και μαθηματικών. Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 15cm / 1 τρίγωνο 45° και 12cm / 1 τρίγωνο 60° και 12cm / 1 μοιρογνωμόνιο 180° και 10cm...

1,60€

Χάρακας 30cm Twist'n Flex Decor, μια σειρά από μαλακά, χρωματιστά και ευλύγιστα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και μπορούν να στρίψουν όπως θέλετε, για να έχετε εγγυημένα το τέλειο αποτέλεσμα!..

2,70€

Μικρός διαβήτης Luna από την Diakakis Imports για τους τέλειους κύκλους! Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά!..

1,10€

Ξυλάκια αρίθμησης σε συσκευασία 50 τεμαχίων με διάφορα χρώματα. Ιδανική για παιδιά προσχολικής ηλικίας...

1,60€

Ένας κλασικός χάρακας, 50 εκατοστών, πολύ σταθερός και απαραίτητος για το σχολείο και κάθε άλλη χρήση στην καθημερινότητα! Είναι ιδανικός για ασκήσεις μαθηματικών και ζωγραφικής για να μετράτε με ακρίβεια έως 50 εκατοστά μήκος!..

4,20€

Twist'n Flex, μια σειρά από μαλακά και ευλύγιστα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και μπορούν να στρίψουν όπως θέλετε, έχετε εγγυημένα το τέλειο αποτέλεσμα! Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 30cm, 1 τρίγωνο 15cm, γνώμονα 20cm και 1 μοιρογνωμόνιο 180°. Σε μπλε, ροζ και πράσινο χρώμα. (Η επιλογή χρώματος γίνεται τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, ε..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 44 (3 Σελ.)