Όργανα Γεωμετρίας

Προβολή πλέγματος:
5,00€

Ξύλινο αριθμητήριο για παιδιά. Μάθετε στο παιδί σας αριθμούς αλλά και χρώματα, με έναν απ΄τους πιο διαχρονικούς τρόπους μάθησης! Ιδανικό για το σπίτι και το σχολείο...

4,60€

Ξύλινο αριθμητήριο με 100 χάντρες από την Diakakis Imports, χρώματος μπλε - κόκκινο για διασκεδαστική εκμάθηση και παιχνίδι! Ένα ιδανικό προϊόν για παιδάκια 3+ ετών...

2,70€

Πλαστικό αριθμητήριο με 100 χάντρες, χρώματος μπλε - κόκκινο για διασκεδαστική εκμάθηση και παιχνίδι! Ένα ιδανικό προϊόν για παιδάκια 3+ ετών...

7,60€

Ανθεκτικός διαβήτης Keyroad με πρωτότυπα σχέδια για να ξεχωρίσεις! Διαθέτει ανταλλακτική μύτη και ξύστρα για τους τέλειους κύκλους! Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά!..

3,20€

Ανθεκτικός διαβήτης από την Keyroad με ανταλλακτική μύτη και ξύστρα για τους τέλειους κύκλους! Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά! Σε δύο Χρώματα για να διαλέξετε!..

2,30€

Ένας απλός και εύχρηστος διαβήτης για παιδιά από την Maped. Με πλαστικό σκελετό και εργονομικό σχεδιασμό, είναι ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά! Σε τρία χρώματα για να διαλέξετε!..

7,40€

Ένας απλός και εύχρηστος διαβήτης από την Maped. Με μεταλλικό σκελετό, βίδα για σταθερούς κύκλους και εργονομικό σχεδιασμό, είναι ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά! Σε δύο χρώματα για να διαλέξετε!..

7,20€

Διαβήτης ακριβείας 16 εκατοστών από την Maped με πλαστική λαβή και ειδική ροδέλα προσαρμογής. Η συσκευασία περιέχει ένα δακτύλιο και μία θήκη με ανταλλακτική μύτη. Σε τρία χρώματα για να διαλέξετε! (Λαχανί, Μωβ και Γαλάζιο)..

3,40€

Μεταλλικός διαβήτης Metal Start από την Maped για το σπίτι και το σχολείο για τους τέλειους κύκλους! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μύτη μολυβιού που περιλαμβάνεται, με στυλό, καθώς διαθέτει πρόσθετο δαχτυλίδι για στυλό, ή με ανταλλακτική πλαστική μύτη ώστε να μετράτε αποστάσεις! Με ανώτερη διάμετρο 25cm...

2,20€

Ένας απλός και εύχρηστος διαβήτης από την Maped. Ο Maped Metal Start είναι ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά!..

3,20€

Ο διαβήτης Stop and Safe από την Maped παρέχει τέλεια ασφάλεια χάρη στην αναδιπλούμενη άκρη του. Yψηλό επίπεδο ακρίβειας χάρη στη ροδέλα σύσφιξης και στο κλείδωμα του βραχίονα και ασφάλεια με αυτόματο κουμπί απασφάλισης της μύτης. Η συσκευασία περιέχει 1 διαβήτη με μύτη, 1 ανταλλακτική μύτη και μια ξύστρα για τη μύτη. Σε τρία χρώματα για να διαλέξε..

3,90€

Διαβήτης Maped Stop System, σχεδιασμένος για εύκολη και αποτελεσματική χρήση του διαβήτη. 1) Κατεβάστε το μοχλό 2) Ρυθμίστε την απόσταση των βραχιόνων 3) Κλείστε το μοχλό για να κλειδώσετε τους βραχίονες 4) Σχεδιάστε ένα τέλειο κύκλο. Το εύκολο σύστημα κλειδώματος των βραχιόνων εγγυάται τον τέλειο σχεδιασμό σας...

3,00€

Διαβήτης Maped Study με μηχανικό μολύβι και ανταλλακτικές μύτες 0,5mm σε βολική θήκη για εύκολη μεταφορά. Με εργονομική σχεδίαση για ακρίβεια και ευκολία, κατάλληλο για σχέδιο, αλλά και το μάθημα γεωμετρίας. Σε τρία χρώματα για να διαλέξετε (Μαύρο, Ροζ και Λαχανί)..

3,00€

Διαβήτης Maped Study Collector με μηχανικό μολύβι και ανταλλακτικές μύτες σε βολική θήκη για εύκολη μεταφορά. Με εργονομική σχεδίαση για ακρίβεια και ευκολία, κατάλληλο για σχέδιο, αλλά και το μάθημα γεωμετρίας. Σε δύο μοντέρνα χρώματα για να διαλέξετε. (Χρυσό και Ασημί)..

2,99€

Διαβήτης Maped Study με μολύβι και ανταλλακτικές μύτες σε βολική θήκη για εύκολη μεταφορά. Με εργονομική σχεδίαση για ακρίβεια και ευκολία, κατάλληλο για σχέδιο, αλλά και το μάθημα γεωμετρίας. Σε δύο μοντέρνα χρώματα για να διαλέξετε. (Μωβ-Ροζ και Κίτρινο-Μπλε)..

6,00€

Ανθεκτικός διαβήτης The Littlies από την Diakakis Imports με ανταλλακτική μύτη και ξύστρα για τους τέλειους κύκλους! Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά!..

6,50€

Μεταλλικός διαβήτης σε μεγάλο μέγεθος με επιμηκυντήρα για τους πιο εύκολους κύκλους! Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά!..

2,50€

Ο κλασικός διαβήτης σε μικρό μέγεθος για μικρούς και μεγάλους. Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά!..

2,60€

Διαβήτης The littlies Νo 2114 κατάλληλος για χρήση στο σχολείο, στη γεωμετρία και στο σχέδιο. Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 διαβήτη, 1 γραμμοσύρτη, δακτύλιο, ανταλλακτικές μύτες και ακίδα. Η σειρά The littlies προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας Σχολικά Είδη, ιδανικά για μαθητές που χρειάζονται Διαβήτες για να καλύψουν τις ανάγκες στο σχολείο!..

3,00€

Διαβήτης The Littlies από την Diakakis Imports για τους τέλειους κύκλους! Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά! Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά!..

2,00€

Μικρός διαβήτης Luna The Littles από την Diakakis Imports για τους τέλειους κύκλους! Ένα ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για τα μαθηματικά, το σχέδιο αλλά και τα καλλιτεχνικά! Σε ροζ ή μπλε χρώμα!..

1,50€

Η κλασική μεζούρα μέτρησης με διαφορετικό χρώμα ανά δεκάδα για πολλαπλές χρήσεις. Ιδανικό εύκαμπτο εργαλείο για να μετράτε διάφορες επιφάνειες που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλασσικό μέτρο. Διάσταση 1,5 μέτρο...

1,70€

Μεζούρα σε εκατοστά με διαφορετικά χρώματα ανά δεκάδα. Ιδανικό εύκαμπτο εργαλείο για να μετράτε διάφορες επιφάνειες που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλασσικό μέτρο...

1,20€

Πλαστική μεζούρα Luna με κουμπί, κατάλληλη για παιδιά στην προσχολική ηλικία και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Με μήκος μέτρησης 1,5m και 2 χρώματα για να διαλέξετε...

0,60€

Mοιρογνωμόνιο Maped 180° ιδανικό για ασκήσεις μαθηματικών. Με διάσταση 12cm. (Τα μοιρογνωμόνια χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές μηχανικού, αρχιτεκτονικού και τεχνικού σχεδιασμού, αλλά η συχνότερη χρήση τους είναι σε μαθήματα γεωμετρίας στα σχολεία.)..

0,50€

Mοιρογνωμόνιο Fila 360° ιδανικό για ασκήσεις μαθηματικών. Με διάσταση 10cm. (Τα μοιρογνωμόνια χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές μηχανικού, αρχιτεκτονικού και τεχνικού σχεδιασμού, αλλά η συχνότερη χρήση τους είναι σε μαθήματα γεωμετρίας στα σχολεία.)..

0,80€

Mοιρογνωμόνιο Maped 180° ιδανικό για ασκήσεις μαθηματικών. Με διάσταση 12cm. (Τα μοιρογνωμόνια χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές μηχανικού, αρχιτεκτονικού και τεχνικού σχεδιασμού, αλλά η συχνότερη χρήση τους είναι σε μαθήματα γεωμετρίας στα σχολεία.)..

1,30€

Ανταλλακτικές μύτες διαβήτη 2mm με θήκη από την Maped για όλους τους διαβήτες με μύτες 2 χιλιοστών. Σε πακέτο των 10 τεμαχίων...

1,50€

Ξυλάκια αρίθμησης σε συσκευασία 10 τεμαχίων με διάφορα χρώματα. Ιδανική για παιδιά προσχολικής ηλικίας...

1,10€

Ξυλάκια αρίθμησης σε συσκευασία 50 τεμαχίων με διάφορα χρώματα. Ιδανική για παιδιά προσχολικής ηλικίας...

1,40€

Σπαστό ξύλινο μέτρο από την Exas κατάλληλο για παιδιά στην προσχολική ηλικία και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Με μήκος μέτρησης ενός μέτρου. (1m.)..

1,10€

Σετ από γεωμετρικά όργανα από την Maped. Πλαστικά και ανθεκτικά εργαλεία για τις τάξεις γεωμετρίας και μαθηματικών. Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 15cm / 1 τρίγωνο 45° και 12cm / 1 τρίγωνο 60° και 12cm / 1 μοιρογνωμόνιο 180° και 10cm...

1,80€

Σετ από γεωμετρικά όργανα από την Maped. Πλαστικά και ανθεκτικά εργαλεία για τις τάξεις γεωμετρίας και μαθηματικών. Το σετ περιλαμβάνει: χάρακα 20 εκατοστών, μοιρογνωμόνιο 10 εκατοστών και δύο ορθογώνια τρίγωνα, το ένα ισοσκελές με γωνίες 45 μοιρών και υποτείνουσα 21 εκατοστών το δε άλλο 60 και 30 μοιρών και μεγάλη κάθετη πλευρά 21 εκατοστών...

2,30€

Σετ από γεωμετρικά όργανα από την Maped. Πλαστικά και ανθεκτικά εργαλεία για τις τάξεις γεωμετρίας και μαθηματικών. Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 30cm / 1 τρίγωνο 45° και 21cm / 1 τρίγωνο 60° και 21cm / 1 μοιρογνωμόνιο 180° και 12cm...

2,10€

Το..... Άσπαστο σετ από γεωμετρικά όργανα της Maped. Πλαστικά και απόλυτα ανθεκτικά εργαλεία για τις τάξεις γεωμετρίας και μαθηματικών. Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 20cm, 2 τρίγωνα και 1 μοιρογνωμόνιο 180°. Σε 2 χρώματα για να διαλέξετε! (Ροζ/Μπλε)..

2,40€

Το..... Άσπαστο σετ από γεωμετρικά όργανα της Maped. Πλαστικά και απόλυτα ανθεκτικά εργαλεία για τις τάξεις γεωμετρίας και μαθηματικών. Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 30cm, 2 τρίγωνα και 1 μοιρογνωμόνιο 180°. Σε 2 χρώματα για να διαλέξετε! (Ροζ/Μπλε)..

2,60€

Twist'n Flex, μια σειρά από μαλακά και ευλύγιστα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και μπορούν να στρίψουν όπως θέλετε, δίνοντάς σας εγγυημένα το τέλειο αποτέλεσμα! Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 15cm, 1 τρίγωνο 14cm και 1 μοιρογνωμόνιο 180°. Σε μπλε, ροζ και πράσινο χρώμα για να διαλέξετε...

4,00€

Twist'n Flex, μια σειρά από μαλακά και ευλύγιστα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και μπορούν να στρίψουν όπως θέλετε, δίνοντάς σας εγγυημένα το τέλειο αποτέλεσμα! Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 20cm, 1 ισοσκελές τρίγωνο 14cm, 1 ορθογώνιο τρίγωνο 19cm και 1 μοιρογνωμόνιο 180°. Σε μπλε, ροζ και πράσινο χρώμα για να διαλέξετε!..

4,20€

Twist'n Flex, μια σειρά από μαλακά και ευλύγιστα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και μπορούν να στρίψουν όπως θέλετε, έχετε εγγυημένα το τέλειο αποτέλεσμα! Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 30cm, 1 τρίγωνο 15cm, γνώμονα 20cm και 1 μοιρογνωμόνιο 180°. Σε μπλε, ροζ και πράσινο χρώμα. (Η επιλογή χρώματος γίνεται τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, ε..

2,40€

Σετ από γεωμετρικά όργανα ιδανικά για αριστερόχειρες από την Maped. Πλαστικά και ανθεκτικά εργαλεία για τις τάξεις γεωμετρίας και μαθηματικών. Το σετ περιλαμβάνει: 1 χάρακα 30cm ,1 τρίγωνο 21cm 45 ° και 1 μοιρογνωμόνιο 21cm 180 °...

0,50€

Ένας διαφανής χάρακας 15 εκατοστών, με ευδιάκριτες ενδείξεις από UV μελάνι που αντέχει στο χρόνο και σημάδια ανά 5 χιλιοστά. Μια ποιοτική επιλογή που προσφέρει η Maped για εκείνους που ξέρουν και εμπιστεύονται την τεχνογνωσία της!..

0,70€

Ένας διαφανής χάρακας 20 εκατοστών, με ευδιάκριτες ενδείξεις από UV μελάνι που αντέχει στο χρόνο και σημάδια ανά 5 χιλιοστά. Μια ποιοτική επιλογή που προσφέρει η Maped για εκείνους που ξέρουν και εμπιστεύονται την τεχνογνωσία της!..

0,80€

Ένας διαφανής χάρακας 30 εκατοστών, με ευδιάκριτες ενδείξεις από UV μελάνι που αντέχει στο χρόνο και σημάδια ανά 5 χιλιοστά. Μια ποιοτική επιλογή που προσφέρει η Maped για εκείνους που ξέρουν και εμπιστεύονται την τεχνογνωσία της!..

1,20€

Ένας διαφανής χάρακας 40 εκατοστών, με ευδιάκριτες ενδείξεις από UV μελάνι που αντέχει στο χρόνο και σημάδια ανά 5 χιλιοστά. Μια ποιοτική επιλογή που προσφέρει η Maped για εκείνους που ξέρουν και εμπιστεύονται την τεχνογνωσία της!..

1,50€

Ένας διαφανής χάρακας 50 εκατοστών, με ευδιάκριτες ενδείξεις από UV μελάνι που αντέχει στο χρόνο και σημάδια ανά 5 χιλιοστά. Μια ποιοτική επιλογή που προσφέρει η Maped για εκείνους που ξέρουν και εμπιστεύονται την τεχνογνωσία της!..

1,20€

Οι χάρακες Maped Flex είναι (υπό κανονική χρήση) άθραυστοι. Το πάνω μέρος διαθέτει λαβή για καλύτερη πρόσφυση και η σύγχρονη σήμανση καθιστά ευκολότερη την ανάγνωση της κλίμακας...

1,20€

Χάρακας 30cm Multi-Function, για να μπορείτε να κάνετε τα ΠΑΝΤΑ! Ο χάρακας διαθέτει διάφορα σχέδια και σύμβολα όπως ερωτηματικά, αστέρια, βέλη κτλ για να δημιουργήσετε υπέροχα sketch. Με μήκος 30 εκατοστών...

0,70€

Πλαστικός αρωματικός χάρακας 15cm κατασκευασμένος από πλαστικό για να είναι ελαφρύς και εύχρηστος. Ιδανικός για χρήση σε χειροτεχνίες αφού δεν κόβεται με τη χρήση κοπιδιού...

1,60€

Χάρακας 30cm Twist'n Flex, μια σειρά από μαλακά και ευλύγιστα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και μπορούν να στρίψουν όπως θέλετε, για να έχετε εγγυημένα το τέλειο αποτέλεσμα! Σε 3 χρώματα για να διαλέξετε!..

1,40€

Χάρακας 20cm Twist'n Flex Decor, μια σειρά από μαλακά, χρωματιστά και ευλύγιστα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και μπορούν να στρίψουν όπως θέλετε, για να έχετε εγγυημένα το τέλειο αποτέλεσμα! Σε 3 χρώματα για να διαλέξετε!..

Εμφάνιση 1 έως 50 από 52 (2 Σελ.)