Αυτοκινητάκια - Πίστες

Προβολή πλέγματος:
19,00€

Μοντέλο αυτοκινήτου Porsche 918 Spyder με κλίμακα 1/24 κατασκευασμένο με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια το πρωτότυπο. Διαθέτει κατευθυντήριους τροχούς, ελαστικά από λάστιχο, πόρτες που ανοίγουν και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζεται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποια πλαστικά μέρη...

20,00€

Τηλεκατεθυνόμενο R/C Nikko Jeep Off-Road, κλίμακας 1:24 για να ξεπεράσετε τα όρια ενός απλού τηλεκατευθυνόμενου. Η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρία στα τηλεκατευθυνόμενα θα σας καταπλήξει με τα αυτοκίνητα και την αξιοπιστία της. Διαθέτει μέγιστη ταχύτητα: 8.5 km/h και λειτουργεί με 4 μπαταρίες AA για το όχημα και 3 μπαταρίες ΑΑΑ για το χειριστή..

12,00€

Μεγάλο πυροσβεστικό όχημα Luna City Service από την Diakakis Imports, με φως και ήχο για να ξετρελαθούν τα παιδάκια σας παίζοντας και αφιερώνοντας ώρες ξεγνιασιάς!..

25,00€

Η καλύτερη και πιο διασκεδαστική πίστα για τα παιδιά σας! Διαθέτει δύο αυτοκινητάκια, εκτοξευτήρες στις άκρες της πίστας αλλά και loops για απίστευτα κόλπα! Με μήκος 245 εκατοστά...

22,00€

Μοντέλο αυτοκινήτου Ferrari LaFerrari με κλίμακα 1/24 κατασκευασμένο με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια το πρωτότυπο. Διαθέτει κατευθυντήριους τροχούς, ελαστικά από λάστιχο, καπό που ανοίγει και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζεται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποια πλαστικά μέρη...

22,00€

Μοντέλο αυτοκινήτου Chevrolet Corvette C6R με κλίμακα 1/24 κατασκευασμένο με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια το πρωτότυπο. Διαθέτει κατευθυντήριους τροχούς, ελαστικά από λάστιχο, καπό-πόρτες-πορτμπαγκάζ που ανοίγουν και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζεται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποι..

15,00€

Μοντέλα κλασικών αυτοκινήτων με κλίμακα 1/32 κατασκευασμένα με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζουν σχεδόν τέλεια τα πρωτότυπα. Διαθέτουν ελαστικά από λάστιχο και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζονται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποια πλαστικά μέρη. (Η επιλογή μοντέλου και χρώματος γίνεται τυχαία και ανάλο..

19,00€

Μοντέλο αυτοκινήτου Lamborghini Aventador SV Coupe με κλίμακα 1/24 κατασκευασμένο με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια το πρωτότυπο. Διαθέτει κατευθυντήριους τροχούς, ελαστικά από λάστιχο, καπό και πόρτες που ανοίγουν και λεπτομερές εσωτερικό σαλόνι και κινητήρα. Κατασκευάζεται από χυτο..

22,00€

Μοντέλο αυτοκινήτου Fiat Abarth 500 με κλίμακα 1/24 κατασκευασμένο με την συνήθη υψηλή ποιότητα της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια το αρχικό μοντέλο. Διαθέτει αυθεντική εσωτερική επένδυση, περιστροφή των μπροστινών τροχών αλλά και άνοιγμα των θυρών του...

11,50€

Βρεφικό όχημα Jeep που διαθέτει φώτα και ήχους κινητήρα. Απλά πατήστε το κουμπάκι! Ιδανικό για τα μικρά παιδάκια!..

22,00€

Μοντέλο αυτοκινήτου Porsche 911 GT3 RSR με κλίμακα 1/24 κατασκευασμένο με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια το πρωτότυπο. Διαθέτει κατευθυντήριους τροχούς, ελαστικά από λάστιχο, καπό-πόρτες-πορτμπαγκάζ που ανοίγουν και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζεται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποια π..

22,00€

Μοντέλο αυτοκινήτου Bentley Continental GT3 με κλίμακα 1/24 κατασκευασμένο με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια το πρωτότυπο. Διαθέτει κατευθυντήριους τροχούς, ελαστικά από λάστιχο, καπό και πόρτες που ανοίγουν και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζεται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποια πλαστ..

48,90€

Polistil Αυτοκινητόδρομος πίστα φόρμουλα μπαταρίας με βάση στήριξης που κάνει το παιχνίδι σας ακόμα πιο συναρπαστικό. Διαθέτει 2 ενσύρματα χειριστήρια και 2 αυτοκίνητα Formula 1 κλίμακας 1:43. Η πίστα έχει διαδρομή 2, 50 μέτρα. Μήκος-Πλάτος-Ύψος πίστας: 106, 46, 92 εκ.Μήκος-Πλάτος-Ύψος συσκευασίας (cm): Μ=106, Π=46, Υ=6,5..

10,00€

Μεγάλο ανατρεπόμενο φορτηγάκι Luna Friction από την Diakakis Imports, με φως, ήχο και λειτουργεία friction για να ξετρελαθούν τα παιδάκια σας παίζοντας και αφιερώνοντας ώρες ξεγνιασιάς!..

9,00€

Μοντέλα αυτοκινήτων με κλίμακα 1/32 κατασκευασμένα με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζουν σχεδόν τέλεια τα πρωτότυπα. Διαθέτουν ελαστικά από λάστιχο και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζονται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποια πλαστικά μέρη. (Η επιλογή μοντέλου και χρώματος γίνεται τυχαία και ανάλογα το από..

19,00€

Μοντέλο αυτοκινήτου Nissan GT-R με κλίμακα 1/24 κατασκευασμένο με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια το πρωτότυπο. Διαθέτει κατευθυντήριους τροχούς, ελαστικά από λάστιχο, καπό και πόρτες που ανοίγουν και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζεται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποια πλαστικά μέρη...

10,00€

Πυροσβεστικό Luna Friction από την Diakakis Imports, με φως, ήχο και λειτουργεία friction για να ξετρελαθούν τα παιδάκια σας παίζοντας και αφιερώνοντας ώρες ξεγνιασιάς!..

4,00€

Μοντέλα αυτοκινήτων με κλίμακα 1/32 κατασκευασμένα με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζουν σχεδόν τέλεια τα πρωτότυπα. Διαθέτουν ελαστικά από λάστιχο και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζονται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποια πλαστικά μέρη. (Η επιλογή μοντέλου και χρώματος γίνεται τυχαία και ανάλογα το από..

19,00€

Μοντέλο αυτοκινήτου McLaren MP4-12C με κλίμακα 1/24 κατασκευασμένο με την συνήθη υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια της εταιρίας Burago, ενώ αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια το πρωτότυπο. Διαθέτει κατευθυντήριους τροχούς, ελαστικά από λάστιχο, καπό που ανοίγει και λεπτομερές εσωτερικό. Κατασκευάζεται από χυτοσίδηρο μαζί με κάποια πλαστικά μέρη...

12,00€

Πίστα Burago για ατελείωτες ώρες διασκέδασεις! Διαθέτει ένα αυτοκινητάκι 1/43, ενώ μπορεί να πάρει αυτοκινητάκια της σειράς Burago 1/43. Τοποθετήστε το αυτοκινητάκι και δώστε του ώθηση για τρελά κόλπα!..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 36 (2 Σελ.)