Σακίδια Πλάτης

Προβολή πλέγματος:
15,00€

Πάρτε μαζί την αγαπημένη σας ομάδα στο σχολείο, το φροντιστήριο και τις εκδρομές σας! Τσάντα πλάτης Barcelona με μια μεγάλη κεντρική θέση και μια μπροστινή βοηθητική θήκη που κλείνει με φερμουάρ, ανατομικά μαξιλαράκια πλάτης και ιμάντες πλάτης. Διαστάσεις 30x40x15 cm...

36,00€

Πάρτε μαζί την αγαπημένη σας ομάδα στο σχολείο, το φροντιστήριο και τις εκδρομές σας! Τσάντα πλάτης Barcelona με δύο μεγάλες κεντρικές θέσεις και μια μπροστινή μικρότερη που κλείνει με φερμουάρ, ενισχυμένη ανατομική πλάτη, ενισχυμένους ιμάντες πλάτης με αντανακλαστικές λωρίδες και πλαϊνές θέσεις για παγούρι. Διαστάσεις 30x42x16 cm και χωρητικότητα ..

31,92€ 39,90€

Ο άνθρωπος νυχτερίδα έφτασε για να σε συνοδεύσει και φέτος στο σχολείο και να σε σώσει απο τους μπελάδες!Σακίδιο πλάτης Batman σε σκούρες αποχρώσεις από την Graffiti! Διαθέτει ευρήχωρο κεντρικό χώρο με δύο εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ, θέση για μπουκάλι και επιπλέον θέσεις στο πλάι και μπροστά με φερμουάρ. Με ανατομικούς ιμάντες και καλοφτιαγμένη..

12,40€ 24,80€

Σακίδιο Πλάτης από την Benetton με έναν κεντρικό χώρο που κλείνει με καπάκι. Διαθέτει μια επιπλέον θέση μπροστά που κλείνει με φερμουάρ, ενισχυμένη πλάτη και πάτο για μεγαλύτερη άνεση και αντοχή...

21,00€ 30,00€

Σακίδιο Πλάτης από την Benetton με έναν κεντρικό χώρο που κλείνει σαν πουγκί. Διαθέτει μια επιπλέον θέση μπροστά που κλείνει με φερμουάρ και δύο πλαϊνές. Ενισχυμένη πλάτη και πάτο για μεγαλύτερη άνεση και αντοχή...

24,40€

Σακίδιο πλάτης Benetton με μία κεντρική θέση και μια μικρότερη μπροστά σε κόκκινη απόχρωση. Ιδανική για σχολείο, φροντιστήριο και άλλες δραστηριότητες!..

20,00€

Σακίδιο Πλάτης NOSY-BE υφασμάτινο σε λαδί απόχρωση με δύο ευρύχωρες κεντρικές θήκες και μια μικρότερη μπροστά...

20,00€

Σακίδιο Πλάτης NOSY-BE υφασμάτινο σε λαδί απόχρωση με μία ευρύχωρη κεντρική θήκη και μια μικρότερη μπροστά...

20,00€

Σακίδιο Πλάτης NOSY-BE υφασμάτινο σε μπεζ απόχρωση με μία ευρύχωρη κεντρική θήκη και μια μικρότερη μπροστά...

20,00€

Σακίδιο Πλάτης από την Benetton με δύο ευρήχωρες θέσεις και ενισχυμένους ιμάντες πλάτης. Στο πλάι έχει διαθέτει για παγούρι...

20,00€

Σακίδιο Πλάτης από την Benetton με δύο ευρήχωρες θέσεις και ενισχυμένους ιμάντες πλάτης. Στο πλάι έχει διαθέτει για παγούρι...

21,00€ 30,00€

Το σακίδιο που όλοι αγαπήσαμε! Κλασική με ορθογώνιο σχήμα, διαθέτει έναν ενιαίο κεντρικό χώρο με χωρίσματα για καλύτερη οργάνωση!..

21,00€ 30,00€

Το σακίδιο που όλοι αγαπήσαμε! Κλασική με ορθογώνιο σχήμα, διαθέτει έναν ενιαίο κεντρικό χώρο με χωρίσματα για καλύτερη οργάνωση!..

21,00€ 30,00€

Το σακίδιο που όλοι αγαπήσαμε! Κλασική με ορθογώνιο σχήμα, διαθέτει έναν ενιαίο κεντρικό χώρο με χωρίσματα για καλύτερη οργάνωση!..

20,30€ 29,00€

Σακίδιο Πλάτης για τους μικρούς μας φίλους από την Benetton με μια ευρήχωρη θέση και ενισχυμένους ιμάντες πλάτης. Στο πλάι έχει διαθέτει για παγούρι...

22,50€

Σακίδιο Πλάτης από την Benetton με έναν κεντρικό χώρο που κλείνει σαν πουγκί. Διαθέτει μια επιπλέον θέση μπροστά που κλείνει με φερμουάρ και δύο πλαϊνές. Ενισχυμένη πλάτη και μεγαλύτερη άνεση και αντοχή...

29,90€

Οι αγαπημένοι σας ήρωες τώρα μαζι σας και στο σχολείο! Μεγάλο σχολικό σακίδιο πλάτης με τον αγαπημένο σας Μακουίν. Διαθέτει δύο μεγάλες θέσεις, διχτυωτή τσέπη για παγουρίνο και ανατομικούς ιμάντες. Διαστάσεις 33x43x18 cm...

29,99€

Πάρτε μαζί το αγαπημένο σας σακίδιο στο σχολείο, το φροντιστήριο και τις εκδρομές σας! Το σακίδιο πλάτης Monopoly διαθέτει μία μεγάλη κεντρική θήκη και μια μπροστινή μικρότερη που κλείνει με φερμουάρ, ενισχυμένους ιμάντες πλάτης και πλαϊνές θέσεις για παγούρι. Διαστάσεις 32x42x17 cm και χωρητικότητα 22 λίτρων...

14,99€

Η Τσάντα Πλάτης Fortnite με 2 θήκες σε μαύρο χρώμα ξεχωρίζει για τα ανακλαστικά - reflective σχέδια που τη κάνουν μοναδική και εξαιρετικά φωτεινή όταν το φως πέσει πάνω. Ιδανική για μαθητές και όχι μόνο που αναζητούν άνεση και ευκολία στη μεταφορά όλων των απαραίτητων αντικειμένων! • Brand: Fortnite • Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ • Δι..

35,00€

Η Τσάντα Πλάτης Δημοτικού Fortnite με 3 θήκες σε μαύρο χρώμα ξεχωρίζει για τα ανακλαστικά - reflective σχέδια που το κάνουν μοναδικό και εξαιρετικά φωτεινό όταν το φως πέσει πάνω του. Iδανικό για μαθητές και όχι μόνο που αναζητούν άνεση και ευκολία στη μεταφορά όλων των απαραίτητων αντικειμένων! • Brand: Fortnite • Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγ..

29,99€

Οι αγαπημένοι σας ήρωες τώρα μαζι σας και στο σχολείο! Μεγάλο σχολικό σακίδιο πλάτης με τις αγαπημένες σας Έλσα και Άννα απο την ταινία Frozen 2. Διαθέτει τρεις μεγάλες θέσεις, πλαϊνή διχτυωτή τσέπη για παγουρίνο, ανατομική πλάτη για καλύτερη στήριξη, ενισχυμένο πάτο και λαβή. Το φινίρισμα από glitter, το κέντημα σε σημεία της τσάντας καθώς και το ..

30,00€

Οι αγαπημένοι σας ήρωες τώρα μαζι σας και στο σχολείο! Μεγάλο σχολικό σακίδιο πλάτης με την αγαπημένη σας Elsa απο την ταινία Frozen. Διαθέτει τρεις μεγάλες θέσεις , πλαϊνή διχτυωτή τσέπη για παγουρίνο και ανατομικούς ιμάντες. Πολυεστερικό ύφασμα εσωτερικό αδιαβροχοποιημένο. Διαστάσεις 33x43x18 cm...

24,00€ 30,00€

Οι αγαπημένοι σας ήρωες τώρα μαζι σας και στο σχολείο! Μεγάλο σχολικό σακίδιο πλάτης με τις αγαπημένες σας Έλσα και Άννα απο την ταινία Frozen. Διαθέτει τρεις μεγάλες θέσεις, πλαϊνή διχτυωτή τσέπη για παγουρίνο, ανατομική πλάτη για καλύτερη στήριξη, ενισχυμένο πάτο και λαβή. Το αστραφτερό φινίρισμα προσθέτει μια έξτρα νότα στο σακίδιο. Διαστάσεις 3..

19,99€

Σακίδιο για το νηπιαγωγείο George με μία κεντρική θέση που κλείνει με φερμουάρ και μία μικρότερη μπροστά. Έχει αντιολισθητικούς, ρυθμιζόμενους ιμάντες και μαλακή χειρολαβή για να μεταφέρεται εύκολα με το ένα χέρι. Επίσης διαθέτει δύο πλαϊνές θήκες από δίχτυ για παγούρι, ομπρέλα ή το φρουτάκι του παιδιού. Διαστάσεις: 27x10x31cm (Πλάτος x Βάθος x Ύψο..

39,90€

Τα νέα σχολικά σακίδια για τους φανατικούς του Harry Potter, ανανεωμένα και πιο εντυπωσιακά από ποτέ!!! - Προσεγμένη κατασκευή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. - Ευρύχωρος κεντρικός χώρος με τα πιο ανθεκτικά φερμουάρ. - Με ειδικό χώρο για τη μεταφορά laptop. - Δυνατή πτυσσόμενη λαβή και ανατομικοί ιμάντες για ασφαλή μεταφορά και στη πλάτη! -..

39,90€

Τα νέα σχολικά σακίδια για τους φανατικούς του Harry Potter, ανανεωμένα και πιο εντυπωσιακά από ποτέ!!! - Προσεγμένη κατασκευή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. - Ευρύχωρος κεντρικός χώρος με τα πιο ανθεκτικά φερμουάρ. - Με ειδικό χώρο για τη μεταφορά laptop. - Δυνατή πτυσσόμενη λαβή και ανατομικοί ιμάντες για ασφαλή μεταφορά και στη πλάτη! -..

20,93€ 29,90€

Ένα σακίδιο για να ξετρελάνετε τα μικρά κοριτσάκια σας! Σακίδιο πλάτης Hello Kitty Φραουλίτσες με κόκκινο χρώμα από την Graffiti! Διαθέτει ευρήχωρο κεντρικό χώρο με δύο εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ, θέση για μπουκάλι και επιπλέον θέσεις στο πλάι και μπροστά με φερμουάρ. Με ανατομικούς ιμάντες και καλοφτιαγμένη λαβή για κράτημα. Διαστάσεις 30x44x1..

35,92€ 44,90€

Ένα σακίδιο για να ξετρελάνετε τα μικρά κοριτσάκια σας! Σακίδιο πλάτης Hello Kitty Passion Roses με κοραλί χρώμα από την Graffiti! Διαθέτει ευρήχωρο κεντρικό χώρο με δύο εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ, θέση για μπουκάλι και επιπλέον θέσεις στο πλάι και μπροστά. Με ανατομικούς ιμάντες και καλοφτιαγμένη λαβή για κράτημα. Σε διαστάσεις. Διαστάσεις 30x..

44,90€

Ένα σακίδιο για να ξετρελάνετε τα μικρά κοριτσάκια σας! Σακίδιο πλάτης Hello Kitty Passion Roses με ροζ χρώμα από την Graffiti! Διαθέτει ευρήχωρο κεντρικό χώρο με δύο εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ, θέση για μπουκάλι και επιπλέον θέσεις στο πλάι και μπροστά. Με ανατομικούς ιμάντες και καλοφτιαγμένη λαβή για κράτημα. Διαστάσεις 30x44x14 cm και χωρητ..

31,92€ 39,90€

Ένα σακίδιο για να ξετρελάνετε τα μικρά κοριτσάκια σας! Σακίδιο πλάτης Hello Kitty με κόκκινο χρώμα από την Graffiti! Διαθέτει ευρήχωρο κεντρικό χώρο με δύο εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ, θέση για μπουκάλι και επιπλέον θέσεις στο πλάι και μπροστά. Με ανατομικούς ιμάντες και καλοφτιαγμένη λαβή για κράτημα. Διαστάσεις 30x44x14 και χωρητικότητα 19 λί..

34,99€

Πάρτε μαζί το αγαπημένο σας σακίδιο στο σχολείο, το φροντιστήριο και τις εκδρομές σας! Το σακίδιο πλάτης Jurassic World διαθέτει δύο μεγάλες κεντρικές θέσεις και μια μπροστινή μικρότερη που κλείνει με φερμουάρ, ενισχυμένους ιμάντες πλάτης και πλαϊνές θέσεις για παγούρι. Διαστάσεις 33x45x16 cm και χωρητικότητα 20 λίτρων...

31,92€ 39,90€

Η πιο δυνατή ομάδα υπερηρώων έφτασε για να σας συνοδέψει στο σχολείο!Σακίδιο πλάτης Justice League σε σκούρες αποχρώσεις από την Graffiti! Διαθέτει ευρήχωρο κεντρικό χώρο με δύο εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ, θέση για μπουκάλι και επιπλέον θέσεις στο πλάι και μπροστά με φερμουάρ. Με ανατομικούς ιμάντες και καλοφτιαγμένη λαβή για κράτημα. Σε διαστά..

31,92€ 39,90€

Η πιο δυνατή ομάδα υπερηρώων έφτασε για να σας συνοδέψει στο σχολείο!Σακίδιο πλάτης Justice League σε μπλε χρώμα από την Graffiti! Διαθέτει ευρήχωρο κεντρικό χώρο με δύο εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ, θέση για μπουκάλι και επιπλέον θέσεις στο πλάι και μπροστά με φερμουάρ. Με ανατομικούς ιμάντες και καλοφτιαγμένη λαβή για κράτημα. Σε διαστάσεις 44x..

15,00€

Μεγάλο σχολικό σακίδιο πλάτης με ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι. Διαθέτει δύο μεγάλες θέσεις , πλαϊνή τσέπη για παγουρίνο και ανατομικούς ιμάντες. Διαστάσεις 33x43x18 cm...

31,43€ 44,90€

Η εντυπωσιακή Ιαπωνική ομορφιά της σειράς Kimmidoll αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στα σχολικά της σακίδια. Οι αποχρώσεις του μωβ/λιλά κυριαρχούν και μαγεύουν. Ευρύχωρος κεντρικός χώρος με δύο εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ, και επιπλέον θέσεις μπροστά και στο πλάι με φερμουάρ. Με ανατομικούς ιμάντες και καλοφτιαγμένη λαβή για κράτημα. Σε διαστ..

34,99€

Σχολική Τσάντα Πλάτης Δημοτικού Liverpool με σχέδιο 3D Μπάλα και 4 θήκες για μαθητές που δεν αποχωρίζονται την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα ακόμα και μέσα στην τάξη! Πρακτικό και με υπέροχο σχεδιασμό, το Σακίδιο Πλάτης Δημοτικού Liverpool με σχέδιο 3D Μπάλα εξασφαλίζει την καθημερινή ασφαλή, άνετη και εύκολη μεταφορά όλων των απαραίτητων σχ..

14,99€

Πάρτε μαζί την αγαπημένη σας ομάδα στο σχολείο, το φροντιστήριο και τις εκδρομές σας! Τσάντα πλάτης Liverpool με μία μεγάλη κεντρική θήκη και μια μπροστινή μικρότερη που κλείνει με φερμουάρ, ανατομική πλάτη, ιμάντες πλάτης και πλαϊνές θέσεις για παγούρι. Διαστάσεις 30x40x15 cm και χωρητικότητα 15 λίτρων...

15,00€

Μεγάλο σχολικό σακίδιο πλάτης με τα Looney Tunes. Διαθέτει δύο μεγάλες θέσεις, μία μικρότερη μπροστά και πλαϊνή τσέπη για παγουρίνο. Διαστάσεις 33x43x18 cm...

30,00€

Οι αγαπημένοι σας ήρωες τώρα μαζί σας και στο σχολείο! Μεγάλο σχολικό σακίδιο πλάτης με τον αγαπήμενο σας Mickey. Διαθέτει δύο μεγάλες θέσεις και μια μικρότερη μπροστινή, πλαϊνή διχτυωτή τσέπη για παγουρίνο και ανατομικούς ιμάντες. Διαστάσεις 33x43x18 cm...

31,92€ 39,90€

Τα ξεκαρδιστικά Minnions σε νέες περιπέτειες! Σακίδιο πλάτης πολυθεσιακό από την Graffiti! Διαθέτει ευρήχωρο κεντρικό χώρο με δύο εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ, θέση για μπουκάλι και επιπλέον θέσεις στο πλάι και μπροστά με φερμουάρ. Με ανατομικούς ιμάντες και καλοφτιαγμένη λαβή για κράτημα. Σε διαστάσεις 44x30x14 cm και χωρητικότητα 19 λίτρων...

23,92€ 29,90€

Σακίδιο πλάτης από την Graffiti σε μπλε χρώμα, με τα υπέροχα Minions! Διαθέτει ανατομική πλάτη, δύο μεγάλες θήκες και μία μικρότερη θήκη μπροστά. Στα πλαϊνά δυο διχτυωτές θήκες για μπουκαλάκι ή άλλα αντικείμενα όπως ομπρελίτσα ολοκληρώνουν το σακίδιο. Σε διαστάσεις 44x30x14 cm και χωρητικότητα 18 λίτρων...

30,00€

Οι αγαπημένοι σας ήρωες τώρα μαζι σας και στο σχολείο! Μεγάλο σχολικό σακίδιο πλάτης με την αγαπημένη σας Minnie. Διαθέτει δύο μεγάλες θέσεις και μια μικρότερη μπροστινή, πλαϊνή διχτυωτή τσέπη για παγουρίνο και ανατομικούς ιμάντες. Διαστάσεις 33x43x18 cm...

30,00€

Οι αγαπημένοι σας ήρωες τώρα μαζι σας και στο σχολείο! Μεγάλο σχολικό σακίδιο πλάτης με τις αγαπημένες σας Minnie και Daisy. Διαθέτει δύο μεγάλες θέσεις και μια μικρότερη μπροστινή, πλαϊνή διχτυωτή τσέπη για παγουρίνο και ανατομικούς ιμάντες. Διαστάσεις 33x43x18 cm...

34,99€

Πάρτε μαζί το αγαπημένο σας σακίδιο στο σχολείο, το φροντιστήριο και τις εκδρομές σας! Το σακίδιο πλάτης Monopoly διαθέτει δύο μεγάλες κεντρικές θέσεις και μια μπροστινή μικρότερη που κλείνει με φερμουάρ, ενισχυμένους ιμάντες πλάτης και πλαϊνές θέσεις για παγούρι. Διαστάσεις 33x45x16 cm και χωρητικότητα 20 λίτρων...

8,00€

Σακίδιο πλάτης από την εταιρία Diakakis Imports. Ένα μονόχρωμο κλασικό σακίδιο με μια κεντρική θέση και μια μικρότερη μπροστινή για το φροντιστήριο ή τις εκδρομές σας. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα τύπου 600D. Διαστάσεις 42x32x16 cm και χωρητικότητα 22 λίτρων...

8,00€

Σακίδιο πλάτης από την εταιρία Diakakis Imports. Ένα μονόχρωμο κλασικό σακίδιο με μια κεντρική θέση και μια μικρότερη μπροστινή για το φροντιστήριο ή τις εκδρομές σας. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα τύπου 600D. Διαστάσεις 42x32x16 cm και χωρητικότητα 22 λίτρων...

8,00€

Σακίδιο πλάτης από την εταιρία Diakakis Imports. Ένα μονόχρωμο κλασικό σακίδιο με μια κεντρική θέση και μια μικρότερη μπροστινή για το φροντιστήριο ή τις εκδρομές σας. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα τύπου 600D. Διαστάσεις 42x32x16 cm και χωρητικότητα 22 λίτρων...

8,00€

Σακίδιο πλάτης από την εταιρία Diakakis Imports. Ένα μονόχρωμο κλασικό σακίδιο με μια κεντρική θέση και μια μικρότερη μπροστινή για το φροντιστήριο ή τις εκδρομές σας. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα τύπου 600D. Διαστάσεις 42x32x16 cm και χωρητικότητα 22 λίτρων...

8,00€

Σακίδιο πλάτης από την εταιρία Diakakis Imports. Ένα μονόχρωμο κλασικό σακίδιο με μια κεντρική θέση και μια μικρότερη μπροστινή για το φροντιστήριο ή τις εκδρομές σας. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα τύπου 600D. Διαστάσεις 42x32x16 cm και χωρητικότητα 22 λίτρων...

8,00€

Σακίδιο πλάτης από την εταιρία Diakakis Imports. Ένα μονόχρωμο κλασικό σακίδιο με μια κεντρική θέση και μια μικρότερη μπροστινή για το φροντιστήριο ή τις εκδρομές σας. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα τύπου 600D. Διαστάσεις 42x32x16 cm και χωρητικότητα 22 λίτρων...

Εμφάνιση 1 έως 50 από 235 (5 Σελ.)