Σημειωματάρια - Μπλοκ Γραφής

Προβολή πλέγματος:
14,40€

Οργάνωσε εύκολα και γρήγορα την καθημερινότητά σου με το προσωπικό σου οrganizer από την POLO, για να μη χάνεις κανένα σημαντικό γεγονός! Ένα απόλυτο εργαλείο για το γραφείο και το σπίτι. Διαθέτει ημερολόγιο, ευρετήριο τηλεφώνων, θήκες για τις κάρτες σου, ζελατίνες για πιστωτικές κάρτες και ειδική θέση για στυλό, έτσι ώστε να συγκεντρώσεις όλα τα α..

12,40€

Οργάνωσε εύκολα και γρήγορα την καθημερινότητά σου με το προσωπικό σου οrganizer από την POLO, για να μη χάνεις κανένα σημαντικό γεγονός! Ένα απόλυτο εργαλείο για το γραφείο και το σπίτι. Διαθέτει ημερολόγιο, ευρετήριο τηλεφώνων, θήκες για τις κάρτες σου, ζελατίνες για πιστωτικές κάρτες και ειδική θέση για στυλό, έτσι ώστε να συγκεντρώσεις όλα τα α..

4,00€

Ανταλλακτικά φύλλα για μεγάλο μέγεθος Organizer. Διαθέτει ημερολόγιο, ευρετήριο τηλεφώνων και σημειώσεις...

1,50€

Ανταλλακτικά φύλλα για μεγάλο μέγεθος Organizer. Για αυτούς που χρειάζονται έξτρα φύλλα σημειώσεων...

2,60€

Ανταλλακτικά φύλλα για μικρό μέγεθος Organizer. Διαθέτει ημερολόγιο, ευρετήριο τηλεφώνων και σημειώσεις...

1,30€

Ανταλλακτικά φύλλα για μικρό μέγεθος Organizer. Για αυτούς που χρειάζονται έξτρα φύλλα σημειώσεων...

11,30€

Ημερήσιο ανταλλακτικό για organizer με μία μέρα ανά σελίδα. Διαθέτει 6 τρύπες, χαρτί 70γρ., μέγεθος pocket 5' και εσωτερικά έχει αναλυτικό εορτολόγιο, ανατολές-δύσεις ηλίου και φάσεις σελήνης...

1,50€

Ο κλασσικός επιτραπέζιος ημεροδείκτης γραφείου τώρα και για το 2021! Εσωτερικά διαθέτει επιπλέον χώρο για σημειώσεις, αναλυτικό ημερολόγιο, εορτολόγιο, ανατολές-δύσεις ηλίου, φάσεις σελήνης, αναλύσεις εβδομάδων/ημερών και συνοπτικό ημερολόγιο μηνός. Σε 3 σχέδια για να διαλέξετε...

0,60€

Next ημεροδείκτης «Θρησκευτικών» με διαστάσεις 4x6cm...

1,50€

Next ημεροδείκτης γραφείου με διαστάσεις 9x12cm. Συσκευασία ανά τεμάχιο σε διάφανη ζελατίνα...

0,30€

..

0,30€

Μηνιαίο ημερολόγιο τοίχου με σχέδια από τοπία για να στολίσετε τον τοίχο σας! Με μικρές διαστάσεις 9x9εκ...

0,60€

Next ημεροδείκτης «Ποιημάτων», κατάλληλος για ημερολόγιο τοίχου. Με διαστάσεις: 4x6,5εκ...

1,20€

Ο κλασσικός επιτραπέζιος ημεροδείκτης γραφείου τώρα και για το 2021 με ανανεωμένη βιβλιοδεσία για να αφαιρούνται πιο εύκολα τα φύλλα! Εσωτερικά διαθέτει αναλυτικό εορτολόγιο, ανατολές-δύσεις ηλίου, φάσεις σελήνης και ανέκδοτα και συνταγές μαγειρικής στην πίσω όψη...

0,60€

Ο κλασσικός επιτραπέζιος ημεροδείκτης τοίχου τώρα και για το 2021 με ανανεωμένη βιβλιοδεσία για να αφαιρούνται πιο εύκολα τα φύλλα! Εσωτερικά διαθέτει αναλυτικό εορτολόγιο, ανατολές-δύσεις ηλίου, φάσεις σελήνης και στιχάκια και ποιηματάκια στην πίσω όψη...

15,50€

..

5,60€

Εύκαμπτο ημερήσιο ημερολόγιο Next Nomad με εξώφυλλο δερματίνης (πλενόμενης) που μοιάζει με καμβά και λάστιχο συγκράτησης για άψογη εμφάνιση ακόμη και στην σκληρή χρήση. Μικρό σε βάρος και όγκο, με απίστευτη αντοχή στη χρήση. Με διαστάσεις 17x25εκ. Διαθέσιμο σε 8 χρώματα: λαδί, μουσταρδί, ταμπά, γκρι σκούρο, γκρι ανοιχτό, ροζ, γαλάζιο και μπλε. (Η ε..

5,50€

Εβδομαδιαίο ημερολόγιο από την εταιρία Next. Βιβλιοδετημένο με πλαστικό εξώφυλλο (απομίμηση δέρματος). Στο εσωτερικό του έχει μία εβδομάδα ανά σελίδα για να υπάρχει αρκετός χώρος για σημειώσεις. Σε διάσταση 17x25εκ. και σε 5 χρώματα για να διαλέξετε γκρι, μπλε, μπορντώ, πράσινο και μαύρο. (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκ..

6,00€

Εβδομαδιαίο ημερολόγιο από την εταιρία Next, βιβλιοδετημένο με υφασμάτινο εξώφυλλο. Στο εσωτερικό του έχει μία εβδομάδα ανά σελίδα για να υπάρχει αρκετός χώρος για σημειώσεις. Σε διάσταση 17x25εκ. και σε 5 χρώματα για να διαλέξετε λευκό, μπεζ, σκούρο γκρι, καφέ και μπλε. (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός και αν αναφέρε..

3,00€

Next ατζέντα εβδομαδιαία βιβλιοδετημένη απο την σειρά Art, με σκληρό καπάκι και εξώφυλλο με ματ πλαστικοποίηση και τοπικό UV. Με 8 μοντέρνα σχέδια για όλα τα γούστα! Διαστάσεις 8x12εκ. για να χωράει παντού! (Η επιλογή σχεδίου γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός και αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το σχέδιο που σας ενδιαφέρει.)..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 740 (37 Σελ.)