Ανδρικά Πορτοφόλια

Προβολή πλέγματος:
17,95€

Δερμάτινο τσαντάκι Dugros από την σειρά Angel Collection για να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε με ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα. Κατασκευασμένο από PVC συνθετικό δέρμα, με 2 κεντρικές ευρύχωρες θήκες και άλλες 3 μικρότερες (2 με φερμουάρ και 1 με μαγνητικό κούμπωμα). Ιδανικό αλλά και στυλάτο για την βόλτα, την έξοδο αλλά και το επαγγελματικό..

16,00€

Δερμάτινη θήκη για πιστωτικές κάρτες με 12 θήκες για κάρτες και 2 διάφανες θήκες. Διαστάσεις: 11,7x9.3x1.5 εκατοστά σε μαύρο χρώμα...

10,00€

Πορτοφόλι Dugros κατασκευασμένο από ανθεκτικό PVC συνθετικό δέρμα για αντοχή στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει 2 θέσεις για τα χρήματά σας, μία εσωτερική με κούμπωμα για τα ψιλά, μία κρυφή με φερμουάρ, μία για φωτογραφία και άλλες μικρότερες για κάρτες. Ένα ιδανικό εργαλείο για να είναι πάντα τακτοποιημένη η τσέπη σας! Όρθιο με διαστάσεις 12x9cm και..

10,00€

Πορτοφόλι Dugros κατασκευασμένο από ανθεκτικό PVC συνθετικό δέρμα για αντοχή στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει 2 θέσεις για τα χρήματά σας, μία εσωτερική με κούμπωμα για τα ψιλά, μία κρυφή με φερμουάρ, μία για φωτογραφία και άλλες μικρότερες για κάρτες. Ένα ιδανικό εργαλείο για να είναι πάντα τακτοποιημένη η τσέπη σας! Όρθιο με διαστάσεις 9x12cm και ..

10,00€

Πορτοφόλι Dugros κατασκευασμένο από ανθεκτικό PVC συνθετικό δέρμα για αντοχή στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει 2 θέσεις για τα χρήματά σας, μία εσωτερική με κούμπωμα για τα ψιλά, μία για φωτογραφία και άλλες μικρότερες για κάρτες. Ένα ιδανικό εργαλείο για να είναι πάντα τακτοποιημένη η τσέπη σας! Όρθιο με διαστάσεις 9x10cm και 3 χρώματα για να διαλέ..

14,00€

Πορτοφόλι POLO RFiD Protected Small Wallet σε διάφορα χρώματα και μικρό πρακτικό μέγεθος! Διαθέτει επένδυση ειδικής τεχνολογίας Rfid που μπλοκάρει τα σήματα μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο την πιθανότητα κλοπής των προσωπικών σας δεδομένων, από πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες και διαβατήρια. Είναι κατάλληλο για τις μετακινήσεις σας στην πόλη αλλά και στ..

10,00€

Ανδρικό μαύρο πορτοφόλι για τα χρήματα και τις κάρτες σας, φτιαγμένο από ανθεκτική δερματίνη για να τα "βγάλει τα λεφτά του!"...

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)