Αξεσουάρ Σχολικού Γραφείου

Προβολή πλέγματος:
19,90€

Μολυβοθήκη Santoro Gorjussγια να οργανώσετε τα στυλό και τα μολύβια σας στο γραφείο και στο δωμάτιό σας! Είναι ξύλινη, κατασκευασμένη και ζωγραφισμένη στο χέρι σε παστέλ αποχρώσεις με τη μέθοδο του ντεκουπάζ. Σε τετράγωνο σχήμα, περιλαμβάνει μεγάλη θήκη στο κέντρο για στυλό ή μολύβια και γύρω γύρω μικρότερες θήκες για χάρακες, διαβήτη και άλλα μικρ..

3,50€

Σχολικό αναλόγιο σε ιδανικό μέγεθος για να στερεώνετε σχολικά βιβλία αλλά και όποιο άλλο βιβλίο εσείς επιθυμείτε και να διαβάζετε..... "HANDS FREE!!"...

3,50€

Παιδικός κάδος απορριμμάτων για προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, με τους Avengers!! Κατασκευασμένο από πλαστικό, ιδανικό για να πετάει το παιδάκι σας μικρά σκουπιδάκια και υπολείμματα από ξύστρες, σβήστρες κτλ Για να κρατάτε πάντα το γραφείο του παιδιού σας καθαρό και να του μάθετε την αξία της καθαριότητας!..

3,50€

Παιδικός κάδος απορριμμάτων για προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, με τον Jake τον Πειρατή!! Κατασκευασμένο από πλαστικό, ιδανικό για να πετάει το παιδάκι σας μικρά σκουπιδάκια και υπολείμματα από ξύστρες, σβήστρες κτλ Για να κρατάτε πάντα το γραφείο του παιδιού σας καθαρό και να του μάθετε την αξία της καθαριό..

3,00€

Παιδικός κάδος απορριμμάτων για προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Κατασκευασμένο από πλαστικό, ιδανικό για να πετάει το παιδάκι σας μικρά σκουπιδάκια και υπολείμματα από ξύστρες, σβήστρες κτλ. Σε σχέδιο βατραχάκι με φωτεινά χρώματα για να δώσει ζωντάνια στο γραφειάκι τους!..

3,00€

Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη 44 Cats για παιδάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη Frozen με την Έλσα για παιδάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη Frozen για παιδάκια δημοτικού και όχι μόνο! Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος! Σε δύο υπέροχα σχέδια για να διαλέξετε!..

3,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη με τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων Mickey για παιδάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη με την αξιολάτρευτη Minnie Mouse για κοριτσάκια δημοτικού. Η μολυβοθήκη που πάντα ήθελες, με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη με την αξιολάτρευτη Minnie Mouse για κοριτσάκια δημοτικού. Η μολυβοθήκη που πάντα ήθελες, με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Μεταλλική μολυβοθήκη Must σε διάφορα χρώματα για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει χρώμα και χαμόγελο στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος! Σε 4 χρώματα για να διαλέξετε!..

3,00€

Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη Must Swan για κοριτσάκια δημοτικού. Mε μία ενιαία μεγάλη θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, σχέδιο με έναν λευκό κύκνο, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Μεταλλική μολυβοθήκη Must Football για τους λάτρεις της μπάλας!! Mε μία ενιαία μεγάλη θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα και σχέδια με έντονα χρώματα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη με την Nella για κοριτσάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη με την Peppa Pig για παιδάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Μεταλλική μολυβοθήκη Pets με τον Max, με μία ενιαία μεγάλη θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα και σχέδια με έντονα χρώματα που θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη Pets με τον Max για παιδάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

4,00€

Μεταλλική μολυβοθήκη Pets με τον Max, με μία ενιαία μεγάλη θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα και σχέδια με έντονα χρώματα που θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος! Περιέχονται μπλοκάκι σημειώσεων, μολύβι, γόμα, χάρακας και ξύστρα όλα με τα αγαπημένα σας Pets...

3,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη Pj Masks για παιδάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 55 (3 Σελ.)