Αξεσουάρ Σχολικού Γραφείου

Προβολή πλέγματος:
2,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Μεταλλική μολυβοθήκη Must σε διάφορα χρώματα για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει χρώμα και χαμόγελο στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος! Σε 4 χρώματα για να διαλέξετε!..

3,50€

Παιδικός κάδος απορριμμάτων για προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, με τον Jake τον Πειρατή!! Κατασκευασμένο από πλαστικό, ιδανικό για να πετάει το παιδάκι σας μικρά σκουπιδάκια και υπολείμματα από ξύστρες, σβήστρες κτλ Για να κρατάτε πάντα το γραφείο του παιδιού σας καθαρό και να του μάθετε την αξία της καθαριό..

3,50€

Σχολικό αναλόγιο σε ιδανικό μέγεθος για να στερεώνετε σχολικά βιβλία αλλά και όποιο άλλο βιβλίο εσείς επιθυμείτε και να διαβάζετε..... "HANDS FREE!!"...

3,00€

Μεταλλική μολυβοθήκη ΠΑΟΚ για τους μικρούς μας οπαδούς! Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα και σχέδιο του δικέφαλου αετού. Ιδανική για το σχολείο ή το σπίτι...

2,00€

Παιδικό σουπλά γραφείου Smiley από την Διακάκης, για όλες τις προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Φτιαγμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο και μαλακό πλαστικό για να προστατεύει το παιδικό γραφείο, το τραπέζι και πολλούς άλλους χώρους όπου το παιδί θέλει να έχει τον δικό του χρόνο. Παρέχει μια αναμφισβήτητη άνεση γραφ..

3,50€

Παιδικός κάδος απορριμμάτων για προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, με τους Avengers!! Κατασκευασμένο από πλαστικό, ιδανικό για να πετάει το παιδάκι σας μικρά σκουπιδάκια και υπολείμματα από ξύστρες, σβήστρες κτλ Για να κρατάτε πάντα το γραφείο του παιδιού σας καθαρό και να του μάθετε την αξία της καθαριότητας!..

2,00€

Παιδικό σουπλά γραφείου Num Noms από την Διακάκης, για όλες τις προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Φτιαγμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο και μαλακό πλαστικό για να προστατεύει το παιδικό γραφείο, το τραπέζι και πολλούς άλλους χώρους όπου το παιδί θέλει να έχει τον δικό του χρόνο. Παρέχει μια αναμφισβήτητη άνεση γρ..

3,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη Pj Masks για παιδάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

6,00€

Παιδικό σουπλά γραφείου Cars με τον McQueen και τον Glem από ανθεκτικό και μαλακό πλαστικό για να προστατεύει την επιφάνεια του γραφείου σας. Παρέχει μια αναμφισβήτητη άνεση γραφής ενώ το φωτεινό και χρωματιστό σχέδιό του θα ενθουσιάσει όλα τα μικρά παιδάκια και θα δώσει χρώμα στο γραφείο τους!..

3,00€

Μεταλλική μολυβοθήκη Pets με τον Max, με μία ενιαία μεγάλη θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα και σχέδια με έντονα χρώματα που θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

3,00€

Μόλις βρήκες τη μολυβοθήκη που πάντα ήθελες! Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη Frozen με την Έλσα για παιδάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

2,00€

Παιδικό σουπλά γραφείου με την Minnie και την Daisy από την Διακάκης, για όλες τις προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Φτιαγμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο και μαλακό πλαστικό για το παιδικό γραφείο, το τραπέζι και πολλούς άλλους χώρους όπου το παιδί θέλει να έχει τον δικό του χρόνο. Παρέχει μια αναμφισβήτητη άνεσ..

3,00€

Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη 44 Cats για παιδάκια δημοτικού. Με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

6,00€

Παιδικό σουπλά γραφείου Mickey από ανθεκτικό και μαλακό πλαστικό για να προστατεύει την επιφάνεια του γραφείου σας. Παρέχει μια αναμφισβήτητη άνεση γραφής ενώ το φωτεινό και χρωματιστό σχέδιό του θα ενθουσιάσει όλα τα μικρά παιδάκια και θα δώσει χρώμα στο γραφείο τους!..

4,00€

Μεταλλική μολυβοθήκη Pets με τον Max, με μία ενιαία μεγάλη θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα και σχέδια με έντονα χρώματα που θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος! Περιέχονται μπλοκάκι σημειώσεων, μολύβι, γόμα, χάρακας και ξύστρα όλα με τα αγαπημένα σας Pets...

3,00€

Παιδική μεταλλική μολυβοθήκη με την αξιολάτρευτη Minnie Mouse για κοριτσάκια δημοτικού. Η μολυβοθήκη που πάντα ήθελες, με μία ενιαία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα, θα δώσει ευχάριστη νότα στο σχολείο ή το σπίτι κατά τη διάρκεια του διαβάσματος!..

2,00€

Παιδικό σουπλά γραφείου Peppa Pig από την Διακάκης, για όλες τις προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Φτιαγμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο και μαλακό πλαστικό για να προστατεύει το παιδικό γραφείο, το τραπέζι και πολλούς άλλους χώρους όπου το παιδί θέλει να έχει τον δικό του χρόνο. Παρέχει μια αναμφισβήτητη άνεση γ..

3,00€

Μεταλλική μολυβοθήκη Smiley Rebel με μία ενιαία μεγάλη θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα για το σχολείο και το σπίτι!..

4,50€

Παιδικό σουπλά γραφείου Spiderman από την Διακάκης, για όλες τις προσχολικές ηλικίες όπως επίσης και για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Φτιαγμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο και μαλακό πλαστικό για να προστατεύει το παιδικό γραφείο, το τραπέζι και πολλούς άλλους χώρους όπου το παιδί θέλει να έχει τον δικό του χρόνο. Παρέχει μια αναμφισβήτητη άνεση γ..

44,00€

Γεωφυσική δρόγειος σφαίρα 26 εκατοστών για το γραφείο με φως και διακόπτη για εύκολη χρήση. Διαθέτει πλαστική βάση για να είναι ελαφριά με πολιτικό/γεωφυσικό χάρτη αντικέ και φωτιζόμενη με λάμπα οικονομίας. Περιστρέφεται χειροκίνητα. Iδανική για το μαθητή και το δάσκαλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φωτιστικό για το γραφείο...

Εμφάνιση 1 έως 20 από 50 (3 Σελ.)