Παιδικά Παζλ

Προβολή πλέγματος:
12,99€

4 παζλ με προοδευτικό βαθμό δυσκολίας (6, 9, 12 και 16 κομμάτια) με θέμα «4 εποχές». Πωλείται σε ελκυστική συσκευασία δώρου. Παζλ: 20x20 εκ...

12,99€

4 παζλ με προοδευτικό βαθμό δυσκολίας (6, 9, 12 και 16 κομμάτια) με θέμα «4 εποχές», Πωλείται σε ελκυστική συσκευασία δώρου, Παζλ: 20x20 εκ,..

19,99€

Εκπαιδευτικό παζλ με 100 κομμάτια, με θέμα «Ηλιακό σύστημα», Συνοδεύεται από εκπαιδευτικό φυλλάδιο που βοηθά τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για το ηλιακό σύστημα και τα ουράνια σώματα που το αποτελούν, Παζλ με ματ επιφάνεια και γυαλιστερή επιφάνεια στα κομμάτια με τους πλανήτες, Περιλαμβάνει αφίσα με την εικόνα του παζλ,..

29,99€

Εκπαιδευτικό παζλ-γίγας με 200 κομμάτια, με θέμα «Δεινόσαυροι», Συνοδεύεται από εκπαιδευτικό φυλλάδιο που βοηθά τα παιδιά να εξοικειωθούν με τον κόσμο των δεινοσαύρων και να τους γνωρίσουν καλύτερα, Περιλαμβάνει 50 χάρτινες φιγούρες δεινοσαύρων, που συναρμολογούνται και τοποθετούνται πάνω στο παζλ, Τα ονόματα των δεινοσαύρων αναφέρονται στην πίσω ό..

29,99€

Ένα τεράστιο παζλ και 50 μέρη, για να ανακαλύψετε τα κύρια μνημεία και τις περιέργειες του κόσμου, Αυτό το γιγαντιαίο παζλ (99 x 69 cm) δεν είναι τόσο εύκολο να χτιστεί: είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλές θάλασσες και ωκεανοί στη γη και ότι τίποτα δεν μοιάζει περισσότερο με ένα μπλε κομμάτι από ένα άλλο μικρό μπλε κομμάτι! Αλλά φτάνουμε δτο τέλος, ..

34,99€

Ήρθε ώρα για μικρούς και μεγάλους να παίξουν όλοι μαζί! Με το μοναδικό ξύλινο επιτραπέζιο μίνι ποδοσφαιράκι ετοιμαστείτε για συγκλονιστικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες! Κατάλληλο από ετών...

49,99€

Τώρα γεωγραφία μαθαίνεται με τον πιο απολαυστικό τρόπο! μαγνητικός χάρτης παζλ αποτελείται από 92 μαγνητικά ξύλινα κομμάτια. Το κάθε κομμάτι αντιπροσωπεύει μια χώρα του κόσμου, καθώς πάνω του έχει τυπωμένα το όνομα, την πρωτεύουσα και μια χαρακτηριστική εικόνα της συγκεκριμένης χώρας. μεγάλος μαγνητικός χάρτης αναπαριστά τον κόσμο με τις ηπείρους κ..

5,00€

Παζλ διπλής όψεως με 100 κομμάτια και τα αγαπημένα σας Αυτοκίνητα από την Diakakis Imports! Η μπροστινή όψη του παζλ είναι τυπωμένη ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει δυνατότητα χρωματισμού για να περάσετε ευχάριστες ώρες παίζοντας και ζωγραφίζοντας μαζί με τα παιδάκια σας...

5,00€

Παζλ διπλής όψεως με 100 κομμάτια και τις αγαπημένες σας Έλσα και Άννα απο την ταινία Frozen 2! Η μπροστινή όψη του παζλ είναι τυπωμένη ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει δυνατότητα χρωματισμού για να περάσετε ευχάριστες ώρες παίζοντας και ζωγραφίζοντας μαζί με τα παιδάκια σας...

5,00€

Παζλ διπλής όψεως με 100 κομμάτια και τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες της Disney από την Diakakis Imports! Η μπροστινή όψη του παζλ είναι τυπωμένη ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει δυνατότητα χρωματισμού για να περάσετε ευχάριστες ώρες παίζοντας και ζωγραφίζοντας μαζί με τα παιδάκια σας...

5,00€

Παζλ διπλής όψεως με 100 κομμάτια και τον αγαπημένο όλων άνθρωπο αράχνη από την Diakakis Imports! Η μπροστινή όψη του παζλ είναι τυπωμένη ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει δυνατότητα χρωματισμού για να περάσετε ευχάριστες ώρες παίζοντας και ζωγραφίζοντας μαζί με τα παιδάκια σας...

6,00€

Παζλ με 100 κομμάτια απο την εταιρία Schmidt με θέμα τα Ζώα της Ζούγκλας! Με την κατασκευή παζλ τα παιδιά: 1. Εξασκούν τις νοητικές ικανότητες τους 2. Διευρύνουν τις γνώσεις 3. Καλλιεργούν την κριτική σκέψη, τη μνήμη, την παρατηρητικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων 4. Αυξάνουν τη δημιουργικότητα και διευρύνουν την φαντασία 5. Ενθα..

6,00€

Παζλ με 100 κομμάτια απο την εταιρία Schmidt με θέμα τα οι φίλοι μας τα Ζώα! Με την κατασκευή παζλ τα παιδιά: 1. Εξασκούν τις νοητικές ικανότητες τους 2. Διευρύνουν τις γνώσεις 3. Καλλιεργούν την κριτική σκέψη, τη μνήμη, την παρατηρητικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων 4. Αυξάνουν τη δημιουργικότητα και διευρύνουν την φαντασία 5. Ε..

6,00€

Παζλ με 150 κομμάτια απο την εταιρία Schmidt με θέμα τα Ζώα της Αφρικής! Με την κατασκευή παζλ τα παιδιά: 1. Εξασκούν τις νοητικές ικανότητες τους 2. Διευρύνουν τις γνώσεις 3. Καλλιεργούν την κριτική σκέψη, τη μνήμη, την παρατηρητικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων 4. Αυξάνουν τη δημιουργικότητα και διευρύνουν την φαντασία 5. Ενθαρ..

8,00€

Το παζλ αριθμοί συνδυάζει τις διδακτικές ιστορίες των μύθων του Αισώπου με τη χαρά της κατασκευής ενός παζλ! Παράλληλα κατασκευάζοντας το παζλ τα παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα νούμερα αλλά και να μετράνε έως το 5! Με την κατασκευή παζλ τα παιδιά: 1. Εξασκούν τις νοητικές ικανότητες τους 2. Διευρύνουν τις γνώσεις 3. Καλλιεργούν την κριτική σκέψη, τη..

10,00€

Γνώρισε την Ελλάδα ενώνοντας ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 180 κομμάτια! Πρωτότυπο Puzzle 52 x 54 εκ. με το χάρτη της Ελλάδας. Κάθε διαμέρισμα έχει διαφορετικό χρώμα. Κάθε νομός ξεχωρίζει από την απόχρωσή του και αναφέρεται η πρωτεύουσά του. Κάθε νησί έχει το όνομά του. Ζώα, πλοία, προϊόντα, μνημεία… Όλα σε ένα puzzle διαστάσεων XL!..

7,00€

Παζλ με 200 κομμάτια απο την εταιρία Schmidt με θέμα Νεράιδα στο μαγικό βασίλειο! Με την κατασκευή παζλ τα παιδιά: 1. Εξασκούν τις νοητικές ικανότητες τους 2. Διευρύνουν τις γνώσεις 3. Καλλιεργούν την κριτική σκέψη, τη μνήμη, την παρατηρητικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων 4. Αυξάνουν τη δημιουργικότητα και διευρύνουν την φαντασία ..

6,00€

Παζλ με 150 κομμάτια απο την εταιρία Schmidt με θέμα οι φίλοι μας τα ζώα για να περάσετε δημιουργικά των ελεύθερο σας χρόνο! Με την κατασκευή παζλ τα παιδιά: 1. Εξασκούν τις νοητικές ικανότητες τους 2. Διευρύνουν τις γνώσεις 3. Καλλιεργούν την κριτική σκέψη, τη μνήμη, την παρατηρητικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων 4. Αυξάνουν τη δ..

17,99€

Μεγάλου μεγέθους παζλ 20 κομματιών από σκληρό χαρτόνι, με κομμάτια με διαφορετική υφή (γούνα για τη λευκή αρκούδα, τον πιγκουίνο, το ελάφι, το σκυλάκι χάσκι, γυαλιστερή υφή για την ουρά της φάλαινας και εφέ γκλίτερ για τα ψάρια). Εικονογράφηση με απαλά χρώματα με θέμα τη «Ζωή στον πάγο». Συμπεριλαμβάνεται αφίσα. Παζλ: 65 50 εκ. Συσκευασία: σκληρό π..

17,99€

Μεγάλου μεγέθους παζλ 20 κομματιών από σκληρό χαρτόνι, με κομμάτια με διαφορετική υφή (γούνα για την τίγρη, την καμηλοπάρδαλη, το κοάλα, σαν δέρμα για τον κροκόδειλο και τη μαϊμού, μεταλλικό εφέ για το δέρμα του χαμαιλέοντα, εφέ τσόχας για το φλαμίνγκο). Εικονογράφηση με ζωηρά χρώματα με θέμα «Μια μέρα στον ζωολογικό κήπο». Συμπεριλαμβάνεται αφίσα...

Εμφάνιση 1 έως 20 από 107 (6 Σελ.)