Τηλεφωνικά Ευρετήρια

Προβολή πλέγματος:
1,20€

Τηλεφωνικό ευρετήριο από την Spadi σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις 6x7εκ! Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβο να σβηστούν καταλάθος, ή να σας χαλάσει κάτι όπως γίνεται..

2,00€

Τηλεφωνικό ευρετήριο από την Spadi σε διάφορα παστέλ χρώματα και διαστάσεις 7x10εκ! Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβο να σβηστούν καταλάθος, ή να σας χαλάσει κάτι όπως..

2,50€

Τηλεφωνικό ευρετήριο από την Spadi σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις 7x10εκ! Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβο να σβηστούν καταλάθος, ή να σας χαλάσει κάτι όπως γίνετα..

2,80€

Τηλεφωνικό ευρετήριο σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις 8x13εκ! Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβο να σβηστούν καταλάθος, ή να σας χαλάσει κάτι όπως γίνεται στις ηλεκτρο..

8,40€

Βιβλιοδετημένο τηλεφωνικό ευρετήριο Gardena με διαστάσεις 11x16,5εκ και ανάγλυφο εξώφυλλο! Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβο να σβηστούν καταλάθος, ή να σας χαλάσει κά..

7,00€

Το κλασικό τηλεφωνικό ευρετήριο Classic από την Spadi σε διάφορα χρώματα και διάσταση 15x21εκ! Βιβλιοδετημένο με 96 ριγέ φύλλα και γαζί στο τελείωμα. Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριε..

8,50€

Τηλεφωνικό ευρετήριο σε διάφορα χρώματα και διάσταση 17x25εκ! Βιβλιοδετημένο με 192 ριγέ φύλλα. Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβο να σβηστούν καταλάθος, ή να σας χαλάσε..

7,50€

Το κλασικό τηλεφωνικό ευρετήριο Classic σε διάφορα χρώματα και διάσταση 17x25εκ! Βιβλιοδετημένο με 96 ριγέ φύλλα και γαζί στο τελείωμα. Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβ..

8,00€

Βιβλιοδετημένο τηλεφωνικό ευρετήριο με μεταλλικές άκρες σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις 17x25εκ! Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβο να σβηστούν καταλάθος, ή να σας χα..

4,00€

Βιβλιοδετημένο τηλεφωνικό ευρετήριο με καπάκι και διαστάσεις 12x20εκ σε διάφορα χρώματα! Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβο να σβηστούν καταλάθος, ή να σας χαλάσει κάτι..

8,80€

Βιβλιοδετημένο τηλεφωνικό ευρετήριο με καπάκι και διαστάσεις 16x22εκ σε διάφορα χρώματα! Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, ενώ ταυτόχρονα εύχρηστο και απαραίτητο για όσους δεν συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία! Αναζητήστε επαφές και διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα, και γράψτε καινούριες χωρίς τον φόβο να σβηστούν καταλάθος, ή να σας χαλάσει κάτι..

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)