Καβαλέτα

Προβολή πλέγματος:
8,00€

Επιτραπέζιο καβαλέτο Conda κατασκευασμένο από πολύ συμπαγές ξύλο για μεγαλύτερη αντοχή. Το μικρό του μέγεθος σας διευκολύνει καθώς χωρίς να πιάνει πολύ χώρο τοποθετείτε στο τραπέζι ή στο γραφείο σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις δημιουργίες σας. Κατάλληλο για εργασία με μικρούς καμβάδες εώς 30 εκατοστά ύψος. Βάρος καβαλέτου 390gr...

40,00€

Επιδαπέδιο καβαλέτο Umbra από την εταιρία Talens. Το καβαλέτο δίνει διάφορες δυνατότητες ρύθμισης, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιηθεί τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια. Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις δημιουργίες σας! Κατάλληλο για εργασία με καμβάδες εώς 65 εκατοστά ύψος. Πολύ συμπαγής κατασκευή απο ξύλο οξιάς για μεγαλύτερη αντοχή. Βάρος καβ..

25,00€

Επιτραπέζιο καβαλέτο Ariane από την εταιρία Talens. Κατασκευασμένο από ξύλο πεύκου για μεγαλύτερη αντοχή. Χάρη στην πτυσσόμενη βάση του, το καβαλέτο είναι εύκολο στην αποθήκευση του και σας διευκολύνει καθώς δεν πιάνει πολύ χώρο.Τοποθετήστε το στο τραπέζι ή στο γραφείο σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις δημιουργίες σας. Κατάλληλο για εργασία μ..

15,00€

Επιτραπέζιο καβαλέτο Leda από την εταιρία Talens. Κατασκευασμένο από πολύ συμπαγές ξύλο οξιάς για μεγαλύτερη αντοχή. Το μικρό του μέγεθος σας διευκολύνει καθώς χωρίς να πιάνει πολύ χώρο τοποθετείτε στο τραπέζι ή στο γραφείο σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις δημιουργίες σας. Κατάλληλο για εργασία με μικρούς καμβάδες εώς 31 εκατοστά ύψος. Εξοπλ..

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)