Κομπιουτεράκια - Αριθμομηχανές

Προβολή πλέγματος:
105,00€

Αριθμομηχανή γραφείου με χαρτοταινία, οθόνη 12 ψηφίων, δίχρωμης εκτύπωσης και με μετατροπή νομίσματος. Ταχύτητα εκτύπωσης 3,5 γραμμές / δευτερόλεπτο, δυνατότητα υπολογισμών με ποσοστό φόρου, Υπολογισμός κόστους-κέρδους (cost/sell/margin), δίχρωμη εκτύπωση με μελανοταινία, πλήκτρο εσωτερικής υφαίρεσης Markup/Mark down, και ενσωματωμένη μπαταρία υποσ..

4,00€

Κομπιουτεράκι Deli με πλαστικό καπάκι. Μικρό και εύχρηστο με δύο πηγές ενέργειας για να δουλέυετε ασταμάτητα! Ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

4,00€

Κομπιουτεράκι Ηλιακής ενέργειας με Μπαταρία για να δουλεύει ασταμάτητα! Περιέχει λειτουργία τετραγωνικής ρίζας και Αυτόματης Αναμονής. Ιδανικό για την τσάντα λόγω μεγέθους...

21,00€

Το Κομπιουτεράκι της Casio διαθέτει μια ευκολοανάγνωστη οθόνη, 144 ενσωματωμένες λειτουργίες, Εξισορρόπηση μνήμης, Λειτουργίες SCI / FIX / ENG, Τριγωνομετρικές λειτουργίες, Γεννήτρια Τυχαίων αριθμών, εξηνταδικών σε δεκαδικό και το αντίστροφο, Υπολογισμό σε κλάσματα, Neugrad, Altgrad και ακτίνια. Διαθέτει σκληρό δίσκο, και πολλά άλλα. Βραβευμένη με ..

24,00€

Επιστημονική αριθμομηχανή FX-82ES PLUS της Casio που διαθέτει οθόνη 2 γραμμών, 12 ψηφίων η πάνω και 10+2 ψηφίων η κάτω. Προσφέρει 240 διαφορετικές λειτουργίες, οπτικά τέλεια αλγεβρική λογική (S-V.P.A.M.), τριγωνομετρικούς υπολογισμούς, 9 μνήμες μεταβλητών, υπολογισμούς στατιστικής, υπολογισμούς παλινδρόμησης, λειτουργία επανάληψης, απεικόνιση μαθημ..

27,50€

Επιστημονική Ψηφιακή αριθμομηχανή CASIO FX-82ES PLUS με 252 μαθηματικές λειτουργίες. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 2 γραμμών φυσικής απεικόνισης (Natural V.P.A.M.) η οποία επιτρέπει την εισαγωγή και εμφάνιση των υπολογισμών και αποτελεσμάτων όπως γράφονται στο τετράδιο. Στην πάνω γραμμή εισάγουμε την πράξη και στην κάτω βλέπουμε το αποτέλεσμα. Επίσης διαθέ..

27,00€

Επιστημονική Ψηφιακή αριθμομηχανή CASIO FX-82ES PLUS με 252 μαθηματικές λειτουργίες. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 2 γραμμών φυσικής απεικόνισης (Natural V.P.A.M.) η οποία επιτρέπει την εισαγωγή και εμφάνιση των υπολογισμών και αποτελεσμάτων όπως γράφονται στο τετράδιο. Στην πάνω γραμμή εισάγουμε την πράξη και στην κάτω βλέπουμε το αποτέλεσμα. Επίσης διαθέ..

15,00€

Επιστημονικό κομπιουτεράκι 128 μαθηματικών πράξεων. Διαθέτει σκληρό καπάκι που κλείνει για μεγαλύτερη προστασία. Τροφοδοτείτε από μπαταρία GP76A και διαθέτει οθόνη 8+2 ψηφίων. Ιδανικό για φοιτητές που χρειάζονται ένα κομπιουτεράκι για τις σπουδές τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπο..

16,00€

Επιστημονικό κομπιουτεράκι 165 μαθηματικών πράξεων. Διαθέτει σκληρό καπάκι που κλείνει για μεγαλύτερη προστασία. Τροφοδοτείτε από μπαταρία GP76A και διαθέτει οθόνη 10+2 ψηφίων. Ιδανικό για φοιτητές που χρειάζονται ένα κομπιουτεράκι για τις σπουδές τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπ..

18,00€

Επιστημονικό κομπιουτεράκι 236 μαθηματικών πράξεων. Διαθέτει σκληρό καπάκι που κλείνει για μεγαλύτερη προστασία. Τροφοδοτείτε από μπαταρία GP76A και διαθέτει οθόνη 10+2 ψηφίων. Ιδανικό για φοιτητές που χρειάζονται ένα κομπιουτεράκι για τις σπουδές τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπ..

8,20€

Κομπιουτεράκι από την Deli με 10 + 2 ψηφία, 240 Επιστημονικές λειτουργίες, 9 μεταβλητές και πολλά άλλα όπως: Στατιστική αριθμομηχανή, κλασματικές αριθμητικές λειτουργίες, επεξεργασία Δεδομένων, Έλεγχος και σωστή λειτουργία, Λειτουργία μνήμης, Αυτόματη κατάσταση εκτός λειτουργίας, Λογαριθμική συνάρτηση, χρησιμοποιώντας βάση 10 ή e, Υπολογισμός παρα..

8,00€

Αριθμομηχανή Euroffice με 10 ψηφία. Φωτισμό σε μία μεγάλη οθόνη για να μην κουράζονται τα μάτια σας. Φτιαγμένη με αρίστης ποιότητας υλικά, για χρήση γραφείου. Δουλεύει με Μπαταρίες. Περιέχει 56 Λειτουργίες...

15,00€

Κομπιουτεράκι με την μοναδική ποιότητα της Casio, ιδανικό για τους καθημερινούς σας υπολογισμούς καθώς είναι βολικό στην μεταφορά λόγω μεγέθους. Λειτουργεί με 2 πηγές ενέργειας (μπαταρία και ηλιακή ενέργεια)...

14,00€

Με διαφορετικές λειτουργίες, η επιστημονική αριθμομηχανή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για φοιτητές και επαγγελματίες. Ιδανική για να την έχεις πάντα μαζί στο σχολείο, το φροντιστήριο ή το πανεπιστήμιο καθώς είναι ελαφριά και μικρή σε διαστάσεις. Σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπολογισμ..

12,50€

Κομπιουτεράκι με την μοναδική ποιότητα της Casio, ιδανικό για τους καθημερινούς σας υπολογισμούς. Διαθέτει οθόνη 8 ψηφίων και λειτουργεί με 2 πηγές ενέργειας (μπαταρία και ηλιακή ενέργεια)...

9,50€

Κομπιουτεράκι 10 ψηφίων, μίας σειράς, με πλαστικά σταθερά πλήκτρα από την αξιόπιστη εταιρία CITIZEN. Λειτουργεί με μπαταρία και ηλιακή ενέργεια. Διαθέτει κουμπί On/Off. Έχει την δυνατότητα μνήμης, τετραγωνικής ρίζας, ποσοστού % και αλλαγής πρόσημου. Κουμπί διγραφής ψηφίου από δεξιά προς τα αριστερά. Υπάρχουν οδηγίες στη συσκευασία. Διαστάσεις..

19,90€

Citizen CT-500VII Kομπιούτερ 10 ψηφίων, Check & Correct - Ηλίου & Μπαταρίας Λιθίου -Check & correct -Επανάληψη 99 βημάτων -Διπλό μηδενικό -Διόρθωση προηγούμενου ψηφίου -Κοστολόγηση -Ποσοστό κέρδους -Ρίζα..

7,40€

Το κομπιουτεράκι από την Citizen για όλα τα οικονομικά σας "προβλήματα". Με δυνατότητα μετατροπής Νομισμάτων, αυτόματη απενεργοποίηση, και καινοτόμο σχεδιασμό για εύκολη μεταφορά...

17,00€

Citizen CDB1201-BK Αριθμομηχανή με μεγάλα πλήκτρα για χρήση σε γραφείο και υπολογισμούς μεγάλης ακριβείας. Η extra μεγάλη οθόνη του εμφανίζει έως 12 ευδιάκριτα ψηφία. Η Αριθμομηχανή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό μεγάλης αντοχής και έχει μεγάλο και ευκολόχρηστο πληκτρολόγιο. Μπορεί να κάνει υπολογισμό τετραγωνικής ρίζας, υπολογισμό ποσοστού (%),..

19,70€

Το κατάλληλο εργαλείο για κάθε γραφείο με άνετη οθόνη, μεγάλα πλήκτρα και πολλές λειτουργίες για να κάνεις εύκολα τις πράξεις σου. Με δύο πηγές ενέργειας και μεγάλη οθόνη 12 ψηφίων...

66,00€

Φορητή αριθμομηχανή με μεγάλα πλήκτρα και μεγάλη ταχύτητα αντιγραφής για να έχετε εύκολα αντίγραφο των πράξεων που έχετε κάνει. Με μπλε-κόκκινη εκτύπωση και φορτιστή.Φορητή αριθμομηχανή με οθόνη 12 ψηφίων. Δίχρωμης εκτύπωσης. Λειτουργεί με 4 μπαταρίες τύπου ΑΑ και με μετασχηματιστή. Διαθέτει πλήκτρο μετατροπής νομίσματος και διακόπτη αποκοπής ή ..

10,00€

..

10,00€

Αριθμομηχανή γραφείου Citizen SDC-812-NR,διαστάσεων 102x25x124 mm και βάρους 94 gr, με επικλινή οθόνη μίας γραμμής 12 ψηφίων.Λειτουργεί με μπαταρίες και ηλιακή ενέργεια και κλείνει αυτόματα αν δεν χρησιμοποιηθεί για λίγα λεπτά.Είναι συσκευασμένη σε χάρτινο κουτί μαζί με εγχειρίδιο χρήσης...

5,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen. Μικρό και εύχρηστο σε μπλε χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

5,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen. Μικρό και εύχρηστο σε ροζ χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

5,00€

..

8,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen εύχρηστο σε γαλάζιο χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

8,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen εύχρηστο σε ροζ χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

8,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen σε ιδανικό μέγεθος για το γραφείο σας, την δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

5,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen. Μικρό και εύχρηστο σε μαύρο χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε! Δουλεύει με μπαταρία αλλά και ηλιακή ενέργεια...

5,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen. Μικρό και εύχρηστο με δύο πηγές ενέργειας για να δουλέυετε ασταμάτητα! Ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

5,00€

Κομπιουτεράκι Ηλιακής ενέργειας με Μπαταρία για να δουλεύει ασταμάτητα! Περιέχει λειτουργία τετραγωνικής ρίζας και Αυτόματης Αναμονής. Ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

11,00€

Αριθμομηχανή επιτραπέζια με μεγάλη οθόνη 12 ψηφίων, διπλή μέθοδο ενέργειας ηλιακή και μπαταρίας ώστε όταν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την ηλιακή και όταν δεν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την μπαταρία. Διαθέτει πλήκτρο αναίρεσης και πλήκτρο OFF...

15,50€

Αριθμομηχανή επιτραπέζια με μεγάλη οθόνη 12 ψηφίων, διπλή μέθοδο ενέργειας ηλιακή και μπαταρίας ώστε όταν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την ηλιακή και όταν δεν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την μπαταρία. Διαθέτει πλήκτρο αναίρεσης και πλήκτρο OFF...

8,50€

Κομπιουτεράκι 12 ψηφίων από την Luna με μικρό μέγεθος για να το έχετε μαζί σας παντού! Σε 3 χρώματα για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει...

10,00€

Κομπιουτεράκι 12 ψηφίων και μαλακά πλήκτρα. Λειτουργεί με μπαταρία και ηλιακή ενέργεια. Διαθέτει κουμπί On και απενεργοποιείται αυτόματα μόνο του για την εξοικονόμηση μπαταρίας καθώς και πλήκτρο για να σβήνεται το τελευταίο ψηφίο σε περίπτωση λάθους. ..

Εμφάνιση 1 έως 36 από 36 (1 Σελ.)