Κομπιουτεράκια - Αριθμομηχανές

Προβολή πλέγματος:
105,00€

Αριθμομηχανή γραφείου με χαρτοταινία, οθόνη 12 ψηφίων, δίχρωμης εκτύπωσης και με μετατροπή νομίσματος. Ταχύτητα εκτύπωσης 3,5 γραμμές / δευτερόλεπτο, δυνατότητα υπολογισμών με ποσοστό φόρου, Υπολογισμός κόστους-κέρδους (cost/sell/margin), δίχρωμη εκτύπωση με μελανοταινία, πλήκτρο εσωτερικής υφαίρεσης Markup/Mark down, και ενσωματωμένη μπαταρία υποσ..

4,00€

Κομπιουτεράκι Deli με πλαστικό καπάκι. Μικρό και εύχρηστο με δύο πηγές ενέργειας για να δουλέυετε ασταμάτητα! Ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

4,00€

Κομπιουτεράκι Ηλιακής ενέργειας με Μπαταρία για να δουλεύει ασταμάτητα! Περιέχει λειτουργία τετραγωνικής ρίζας και Αυτόματης Αναμονής. Ιδανικό για την τσάντα λόγω μεγέθους...

21,00€

Το Κομπιουτεράκι της Casio διαθέτει μια ευκολοανάγνωστη οθόνη, 144 ενσωματωμένες λειτουργίες, Εξισορρόπηση μνήμης, Λειτουργίες SCI / FIX / ENG, Τριγωνομετρικές λειτουργίες, Γεννήτρια Τυχαίων αριθμών, εξηνταδικών σε δεκαδικό και το αντίστροφο, Υπολογισμό σε κλάσματα, Neugrad, Altgrad και ακτίνια. Διαθέτει σκληρό δίσκο, και πολλά άλλα. Βραβευμένη με ..

24,00€

Επιστημονική αριθμομηχανή FX-82ES PLUS της Casio που διαθέτει οθόνη 2 γραμμών, 12 ψηφίων η πάνω και 10+2 ψηφίων η κάτω. Προσφέρει 240 διαφορετικές λειτουργίες, οπτικά τέλεια αλγεβρική λογική (S-V.P.A.M.), τριγωνομετρικούς υπολογισμούς, 9 μνήμες μεταβλητών, υπολογισμούς στατιστικής, υπολογισμούς παλινδρόμησης, λειτουργία επανάληψης, απεικόνιση μαθημ..

27,00€

Επιστημονική Ψηφιακή αριθμομηχανή CASIO FX-82ES PLUS με 252 μαθηματικές λειτουργίες. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 2 γραμμών φυσικής απεικόνισης (Natural V.P.A.M.) η οποία επιτρέπει την εισαγωγή και εμφάνιση των υπολογισμών και αποτελεσμάτων όπως γράφονται στο τετράδιο. Στην πάνω γραμμή εισάγουμε την πράξη και στην κάτω βλέπουμε το αποτέλεσμα. Επίσης διαθέ..

15,00€

Επιστημονικό κομπιουτεράκι 128 μαθηματικών πράξεων. Διαθέτει σκληρό καπάκι που κλείνει για μεγαλύτερη προστασία. Τροφοδοτείτε από μπαταρία GP76A και διαθέτει οθόνη 8+2 ψηφίων. Ιδανικό για φοιτητές που χρειάζονται ένα κομπιουτεράκι για τις σπουδές τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπο..

16,00€

Επιστημονικό κομπιουτεράκι 165 μαθηματικών πράξεων. Διαθέτει σκληρό καπάκι που κλείνει για μεγαλύτερη προστασία. Τροφοδοτείτε από μπαταρία GP76A και διαθέτει οθόνη 10+2 ψηφίων. Ιδανικό για φοιτητές που χρειάζονται ένα κομπιουτεράκι για τις σπουδές τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπ..

18,00€

Επιστημονικό κομπιουτεράκι 236 μαθηματικών πράξεων. Διαθέτει σκληρό καπάκι που κλείνει για μεγαλύτερη προστασία. Τροφοδοτείτε από μπαταρία GP76A και διαθέτει οθόνη 10+2 ψηφίων. Ιδανικό για φοιτητές που χρειάζονται ένα κομπιουτεράκι για τις σπουδές τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπ..

8,20€

Κομπιουτεράκι από την Deli με 10 + 2 ψηφία, 240 Επιστημονικές λειτουργίες, 9 μεταβλητές και πολλά άλλα όπως: Στατιστική αριθμομηχανή, κλασματικές αριθμητικές λειτουργίες, επεξεργασία Δεδομένων, Έλεγχος και σωστή λειτουργία, Λειτουργία μνήμης, Αυτόματη κατάσταση εκτός λειτουργίας, Λογαριθμική συνάρτηση, χρησιμοποιώντας βάση 10 ή e, Υπολογισμός παρα..

8,00€

Αριθμομηχανή Euroffice με 10 ψηφία. Φωτισμό σε μία μεγάλη οθόνη για να μην κουράζονται τα μάτια σας. Φτιαγμένη με αρίστης ποιότητας υλικά, για χρήση γραφείου. Δουλεύει με Μπαταρίες. Περιέχει 56 Λειτουργίες...

15,00€

Κομπιουτεράκι με την μοναδική ποιότητα της Casio, ιδανικό για τους καθημερινούς σας υπολογισμούς καθώς είναι βολικό στην μεταφορά λόγω μεγέθους. Λειτουργεί με 2 πηγές ενέργειας (μπαταρία και ηλιακή ενέργεια)...

12,50€

Κομπιουτεράκι με την μοναδική ποιότητα της Casio, ιδανικό για τους καθημερινούς σας υπολογισμούς. Διαθέτει οθόνη 8 ψηφίων και λειτουργεί με 2 πηγές ενέργειας (μπαταρία και ηλιακή ενέργεια)...

7,40€

Το κομπιουτεράκι από την Citizen για όλα τα οικονομικά σας "προβλήματα". Με δυνατότητα μετατροπής Νομισμάτων, αυτόματη απενεργοποίηση, και καινοτόμο σχεδιασμό για εύκολη μεταφορά...

19,70€

Το κατάλληλο εργαλείο για κάθε γραφείο με άνετη οθόνη, μεγάλα πλήκτρα και πολλές λειτουργίες για να κάνεις εύκολα τις πράξεις σου. Με δύο πηγές ενέργειας και μεγάλη οθόνη 12 ψηφίων...

10,00€

..

5,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen. Μικρό και εύχρηστο σε μπλε χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

5,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen. Μικρό και εύχρηστο σε ροζ χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

5,00€

..

8,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen εύχρηστο σε γαλάζιο χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 29 (2 Σελ.)