Κομπιουτεράκια - Αριθμομηχανές

Προβολή πλέγματος:
14,00€

Αριθμομηχανή επιτραπέζια με μεγάλη οθόνη 12 ψηφίων, διπλή μέθοδο ενέργειας ηλιακή και μπαταρίας ώστε όταν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την ηλιακή και όταν δεν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την μπαταρία. Διαθέτει πλήκτρο αναίρεσης και πλήκτρο OFF...

5,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen. Μικρό και εύχρηστο σε ροζ χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

8,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen σε ιδανικό μέγεθος για το γραφείο σας, την δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

8,80€

Αριθμομηχανή επιτραπέζια με μεγάλη οθόνη 12 ψηφίων, διπλή μέθοδο ενέργειας ηλιακή και μπαταρίας ώστε όταν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την ηλιακή και όταν δεν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την μπαταρία. Διαθέτει πλήκτρο αναίρεσης και πλήκτρο OFF...

5,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen. Μικρό και εύχρηστο σε μπλε χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

5,00€

..

10,00€

Αριθμομηχανή επιτραπέζια με μεγάλη οθόνη 12 ψηφίων, διπλή μέθοδο ενέργειας ηλιακή και μπαταρίας ώστε όταν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την ηλιακή και όταν δεν επαρκεί το φως να λειτουργεί με την μπαταρία. Διαθέτει πλήκτρο αναίρεσης και πλήκτρο OFF...

15,00€

Επιστημονικό κομπιουτεράκι 128 μαθηματικών πράξεων. Διαθέτει σκληρό καπάκι που κλείνει για μεγαλύτερη προστασία. Τροφοδοτείτε από μπαταρία GP76A και διαθέτει οθόνη 8+2 ψηφίων. Ιδανικό για φοιτητές που χρειάζονται ένα κομπιουτεράκι για τις σπουδές τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπο..

10,00€

..

5,00€

Κομπιουτεράκι Ηλιακής ενέργειας με Μπαταρία για να δουλεύει ασταμάτητα! Περιέχει λειτουργία τετραγωνικής ρίζας και Αυτόματης Αναμονής. Ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

16,00€

Επιστημονικό κομπιουτεράκι 165 μαθηματικών πράξεων. Διαθέτει σκληρό καπάκι που κλείνει για μεγαλύτερη προστασία. Τροφοδοτείτε από μπαταρία GP76A και διαθέτει οθόνη 10+2 ψηφίων. Ιδανικό για φοιτητές που χρειάζονται ένα κομπιουτεράκι για τις σπουδές τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπ..

8,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen εύχρηστο σε γαλάζιο χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

18,00€

Επιστημονικό κομπιουτεράκι 236 μαθηματικών πράξεων. Διαθέτει σκληρό καπάκι που κλείνει για μεγαλύτερη προστασία. Τροφοδοτείτε από μπαταρία GP76A και διαθέτει οθόνη 10+2 ψηφίων. Ιδανικό για φοιτητές που χρειάζονται ένα κομπιουτεράκι για τις σπουδές τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε με ευκολία βασικούς υπολογισμούς, υπολογισμούς στατιστικής, υπ..

4,00€

Κομπιουτεράκι Deli με πλαστικό καπάκι. Μικρό και εύχρηστο με δύο πηγές ενέργειας για να δουλέυετε ασταμάτητα! Ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

8,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen εύχρηστο σε ροζ χρώμα ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

7,40€

Το κομπιουτεράκι από την Citizen για όλα τα οικονομικά σας "προβλήματα". Με δυνατότητα μετατροπής Νομισμάτων, αυτόματη απενεργοποίηση, και καινοτόμο σχεδιασμό για εύκολη μεταφορά...

4,00€

Κομπιουτεράκι Ηλιακής ενέργειας με Μπαταρία για να δουλεύει ασταμάτητα! Περιέχει λειτουργία τετραγωνικής ρίζας και Αυτόματης Αναμονής. Ιδανικό για την τσάντα λόγω μεγέθους...

105,00€

Αριθμομηχανή γραφείου με χαρτοταινία, οθόνη 12 ψηφίων, δίχρωμης εκτύπωσης και με μετατροπή νομίσματος. Ταχύτητα εκτύπωσης 3,5 γραμμές / δευτερόλεπτο, δυνατότητα υπολογισμών με ποσοστό φόρου, Υπολογισμός κόστους-κέρδους (cost/sell/margin), δίχρωμη εκτύπωση με μελανοταινία, πλήκτρο εσωτερικής υφαίρεσης Markup/Mark down, και ενσωματωμένη μπαταρία υποσ..

5,00€

Κομπιουτεράκι από την Citizen. Μικρό και εύχρηστο με δύο πηγές ενέργειας για να δουλέυετε ασταμάτητα! Ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στην τσάντα στο σχολείο, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε!..

10,00€

Κομπιουτεράκι 12 ψηφίων και μαλακά πλήκτρα. Λειτουργεί με μπαταρία και ηλιακή ενέργεια. Διαθέτει κουμπί On και απενεργοποιείται αυτόματα μόνο του για την εξοικονόμηση μπαταρίας καθώς και πλήκτρο για να σβήνεται το τελευταίο ψηφίο σε περίπτωση λάθους. ..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 29 (2 Σελ.)