Καλώδια

Προβολή πλέγματος:
Άμεσα διαθέσιμο
Γρήγορη Προβολή
5,99€

Καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων από την Canyon για κινητά iPhone. Συνδέστε το iPhone σας σε μια θύρα USB port στο laptop ή τον υπολογιστή σας, είτε για φόρτιση είτε για μεταφορά δεδομένων...

10,99€

Νέα flat καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων μήκους 1m, από την NSP, δεν μπερδεύονται λόγω του flat καλωδίου και διαθέτουν ειδική επένδυση από πλεκτά νήματα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή στην καθημερινή χρήση. Είναι διαθέσιμα σε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και πλάτος 6mm και για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη αντοχή 10mm. Είνα..

4,99€

Φόρτισης Micro USB με ισχύς εξόδου 2.100mA (2,1A) και μήκος καλωδίου 1.20m σε χρώμα άσπρο...

14,99€

Νέα USB καλώδια από την VOLTE-TEL με καινοτόμο μαγνητικό σχεδιασμό αποσπώμενης υποδοχής φόρτισης ώστε να παραμένει προσκολλημένη μόνιμα στη συσκευή. Είναι ιδανικά για φόρτιση όλων των συσκευών σας με micro USB, type C και Lightning κοννέκτορες. Υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση (Quick Charge) και μεταφορά δεδομένων στα 2,1A και είναι ιδανικά για την απο..

4,99€

Καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων από την Canyon για smartphone, tablets και άλλες συσκευές με θύρα Type-C. Συνδέστε τα σε μια θύρα USB port στο laptop ή τον υπολογιστή σας, είτε για φόρτιση είτε για μεταφορά δεδομένων...

7,99€

Νέα Aluminium καλώδια USB 2.0 to Type-C υψηλής ταχύτητας φόρτισης 2.5A και μεταφοράς δεδομένων από την VOLTE-TEL. Διαθέτουν μεταλλικό σχεδιασμό στις άκρες για μεγαλύτερη αντοχή στην καθημερινή χρήση αλλά και για όσους θέλουν προϊόντα με στυλ και design. Είναι κατάλληλα για τη σύνδεση κάθε συσκευής που διαθέτει θύρα USB Type-C για την μεταφορά δεδομ..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)