Κόλλες

Προβολή πλέγματος:
1,10€

Η κόλλα της BIC που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Eίναι χρωματιστή όταν εφαρμόζεται στην επιφάνεια και όταν στεγνώνει γίνεται διάφανη! Ιδανική για χαρτιά-χαρτόνια και φωτογραφίες. Ιδανική για παιδιά, χωρίς διαλύτες και από 100% ανακυκλωμένα υλικά...

1,60€

Λευκή κόλλα πολλαπλών χρήσεων σε μπουκάλι 100gr, που στεγνώνει γρήγορα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κολλήσει! Είναι ανθεκτική και έχει σχεδιαστεί για να κολλάει σε χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, κεραμικά, και άλλα μικρά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στο σχολείο ή στο γραφείο. Το πρακτικό και γρήγορο στέγνωμα Vinilik μπορεί να λερώσει, αλλά μπορε..

7,50€

Λευκή κόλλα πολλαπλών χρήσεων σε συσκευασία 1 κιλού, που στεγνώνει γρήγορα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κολλήσει! Είναι ανθεκτική και έχει σχεδιαστεί για να κολλάει σε χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, κεραμικά, και άλλα μικρά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στο σχολείο ή στο γραφείο. Το πρακτικό και γρήγορο στέγνωμα Vinilik μπορεί να λερώσει, αλλά μ..

2,50€

Λευκή κόλλα πολλαπλών χρήσεων σε μπουκάλι 250gr, που στεγνώνει γρήγορα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κολλήσει! Είναι ανθεκτική και έχει σχεδιαστεί για να κολλάει σε χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, κεραμικά, και άλλα μικρά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στο σχολείο ή στο γραφείο. Το πρακτικό και γρήγορο στέγνωμα Vinilik μπορεί να λερώσει, αλλά μπορε..

4,50€

Κόλλα Logo Στιγμής 2gr+1gr Δώρο. Κολλάει γερά, σταθερά και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σχεδόν όλες τις μη πορώδεις επιφάνειες. Oικονομική λύση, που κάνει μέχρι 200 συγκολλήσεις διότι μία σταγόνα κρατά 2 τόνους σε κάθετη έλξη χωρίς κραδασμούς. Εύχρηστη & ανθεκτική, η απόλυτη Κόλλα!..

4,50€

Κόλλα Logo Στιγμής Gel 2gr+1gr Δώρο. Κολλάει γερά, σταθερά και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σχεδόν όλες τις μη πορώδεις επιφάνειες. Oικονομική λύση, που κάνει μέχρι 200 συγκολλήσεις διότι μία σταγόνα κρατά 2 τόνους σε κάθετη έλξη χωρίς κραδασμούς. Εύχρηστη & ανθεκτική, η απόλυτη Κόλλα!..

2,00€

Μια εξαιρετικά δυνατή κόλλα που συνδέει τα περισσότερα υλικά μεταξύ τους. Για εύκολη χρήση με ικανοποιητικά αποτελέσματα...

0,60€

Η κόλλα στικ Office Point παρέχει όχι μόνο ισχυρό αλλά και γρήγορο κράτημα. Είναι ιδανική για όλα τα είδη χαρτιού και είναι η κατάλληλη επιλογή για παιδιά καθώς αφαιρείται εύκολα με το νερό και δεν περιέχει τοξικές ουσίες. Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 πλαστικό σωληνάριο των 10gr...

0,90€

Η κόλλα στικ Office Point παρέχει όχι μόνο ισχυρό αλλά και γρήγορο κράτημα. Είναι ιδανική για όλα τα είδη χαρτιού και είναι η κατάλληλη επιλογή για παιδιά καθώς αφαιρείται εύκολα με το νερό και δεν περιέχει τοξικές ουσίες. Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 πλαστικό σωληνάριο των 20gr...

1,20€

Η κόλλα στικ Office Point παρέχει όχι μόνο ισχυρό αλλά και γρήγορο κράτημα. Είναι ιδανική για όλα τα είδη χαρτιού και είναι η κατάλληλη επιλογή για παιδιά καθώς αφαιρείται εύκολα με το νερό και δεν περιέχει τοξικές ουσίες. Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 πλαστικό σωληνάριο των 40gr...

1,70€

Η νέα κόλλα Stick της Pritt σε σωληνάριο 11 γραμμαρίων από την SKAG! Είναι ιδανική για την κόλληση χαρτιού, χαρτονιού και ετικετών χωρίς να αφήνει υπολείμματα! Είναι εύκολη στη χρήση, ασφαλής διότι δεν περιέχει διαλύτες και ιδανική για το σχολείο, το γραφείο και το σπίτι...

3,50€

Ρευστή διαφανής κόλλα για όλες τις χρήσεις από την Maestri (Ro-Ma). Η κόλλα της είναι ιδανική για χειροτεχνίες με χαρτί, χαρτόνι και ξύλο. Χωρητικότητα: 125 ml..

1,00€

Ρευστή διαφανής κόλλα για όλες τις χρήσεις από την Maestri (Ro-Ma). Η κόλλα της είναι ιδανική για χειροτεχνίες με χαρτί, χαρτόνι και ξύλο. Χωρητικότητα: 19 ml..

1,60€

Ρευστή διαφανής κόλλα για όλες τις χρήσεις από την Maestri (Ro-Ma). Η κόλλα της είναι ιδανική για χειροτεχνίες με χαρτί, χαρτόνι και ξύλο. Χωρητικότητα: 40 ml..

1,40€

Η σχολική υγρή κόλλα Glue Pen δεν περιέχει διαλύτες και είναι μη τοξική, οπότε είναι κατάλληλη για χρήση από παιδιά! Ιδανική για χρήση σε χαρτί και χαρτόνι με μύτη από μαλακό πάνινο άκρο που διασφαλίζει εύκολο και καθαρό κόλλημα. Με χωρητικότητα 50ml...

7,50€

Εξαιρετικά γρήγορη και πολύ δυνατή κόλλα για επιδιορθώσεις με ειδική Led λυχνία που επιτρέπει την κόλληση την ίδια στιγμή. Μόλις ενεργοποιηθεί η μοναδική σύνθεση της φόρμουλας από το μπλε φως του led, επιτυγχάνει τελική συγκόλληση σε δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να στερεώσετε τα μέρη προς συγκόλληση.Χάρη στην εξαιρετική ικανότητα της κόλλας να γεμ..

5,50€

Εξαιρετικά ισχυρή και εύκαμπτη κόλλα για σχεδόν όλες τις εργασίες επισκευής. Κατάλληλο για πορώδη και μη πορώδη υλικά. Είναι ανθεκτική στο νερό (σε πλυντήριο πιάτων), γεμίζει κενά και μπορεί να βαφτεί μετά τη σκλήρυνση. Η κόλλα είναι διαφανής, απαλλαγμένη από διαλύτες και απαλλαγμένη από ισοκυανικά. Ποσότητα: 20 gr..

3,40€

Κόλλα για σκληρή διογκωμένη πολυστερίνη όπως το styrofoam το φελιζόλ και το αφρολέξ, κατάλληλη και σε συνδιασμό με ξύλο, μέταλλο κεραμικά, χαρτί, ύφασμα και πολλά πλαστικά. Ακατάλληλη για PE και PP. Είναι μια αδιάβροχη ελαστική κόλλα, ανθεκτική στην γήρανση και σε θερμοκρασίες -30C έως +70C. Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε κόλλα και στα δύο μέρη και ..

4,00€

Πανίσχυρη βενζινόκολλα γενικής χρήσεως που στεγνώνει πολύ γρήγορα για κολλήματα με ιδιαίτερη ακρίβεια. Ιδανική ακόμα και για διαφανείς συγκολλήσεις σε ορατά σημεία καθώς και για διάφανα υλικά. Επίσης είναι κατάλληλη τόσο για σκληρά όσο και για εύκαμπτα υλικά, μιας και η ένωση παραμένει ελαστική και απορροφά τους κραδασμούς από το υλικό...

2,95€

Κόλλα stick Super Mario, πολύ καλή για χρήση χειροτεχνίας, κολάζ και κόλλημα φακέλων. Δεν ξεκολλάει και δεν αφήνει ίχνη. Διαθέτει καπάκι ασφαλείας που δεν την αφήνει να στεγνώσει, απλώνει εύκολα και προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με το πλύσιμο. (Η επιλογή σχεδίου γίνεται τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 51 (3 Σελ.)