Σφηνώματα

Προβολή πλέγματος:
8,00€

Ξύλινα εκπαιδευτικά σφηνώματα σε σχήματα από ζωάκια της θάλασσας, που αποτελούν ευκαιρία εκμάθησης και παιχνιδιού, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών. Διαστάσεις: 30x22,5x1,5 εκ. Τεμάχια: 11..

8,00€

Ξύλινα εκπαιδευτικά σφηνώματα σε σχήματα από λαχανικά, που αποτελούν ευκαιρία για εξοικείωση με την υγιεινή διατροφή, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών. Διαστάσεις: 30x22,5x1,5 εκ. Τεμάχια: 11..

8,00€

Ξύλινα εκπαιδευτικά σφηνώματα σε σχήματα από φρούτα, που αποτελούν ευκαιρία για εξοικείωση με την υγιεινή διατροφή, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών. Διαστάσεις: 30x22,5x1,5 εκ. Τεμάχια: 11..

8,00€

Ξύλινα εκπαιδευτικά σφηνώματα, που αποτελούν ευκαιρία για εξοικείωση με τα σχήματα, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών. Διαστάσεις: 30x22,5x1,5 εκ. Τεμάχια: 13..

8,00€

Ξύλινα εκπαιδευτικά σφηνώματα σε σχήματα από αριθμούς, που αποτελούν ευκαιρία εκμάθησης και παιχνιδιού, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών. Διαστάσεις: 30x22,5x1,5 εκ. Τεμάχια: 16..

6,50€

Αυτό το ξύλινο αλφάβητο με σφηνώματα αποτελείται από πολύχρωμα κεφαλαία γράμματα, προορίζεται για παιδιά νηπιακής ηλικίας και στοχεύει στην παρατηρητικότητα και στην αναγνωστική τους ανάπτυξη. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών. Διαστάσεις: 29 x 21 x 1,5 εκ...

16,00€

Αυτό το ξύλινο αλφάβητο με σφηνώματα αποτελείται από πολύχρωμα κεφαλαία γράμματα, προορίζεται για παιδιά νηπιακής ηλικίας και στοχεύει στην παρατηρητικότητα και στην αναγνωστική τους ανάπτυξη. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 24 μηνών. Διαστάσεις: 40 x 30 x 2 εκ...

6,50€

Αυτό το ξύλινο αλφάβητο με σφηνώματα αποτελείται από πολύχρωμα πεζά γράμματα, προορίζεται για παιδιά νηπιακής ηλικίας και στοχεύει στην παρατηρητικότητα και στην αναγνωστική τους ανάπτυξη. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών. Διαστάσεις: 29 x 21 x 1,5 εκ...

10,50€

Ξύλινα εκπαιδευτικά σφηνώματα σε σχήματα από μεγάλα οχήματα, που αποτελούν ευκαιρία εκμάθησης και παιχνιδιού, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών...

10,00€

Ταξίδεψε στον κόσμο των δεινόσαυρων με αυτά τα εκπαιδευτικά σφηνώματα με όμορφα σχέδια και χρώματα! Τα ξύλινα σφηνώματα αποτελούν ένα κλασικό παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσει την αντίληψη του παιδιού και βελτιώνει το συντονισμό χεριού και ματιού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 12 μηνών. Διαστάσεις: 29,5 x 21 x 1,7 εκ...

10,00€

Ζήσε και εσύ στον κόσμο των παραμυθιών με αυτά τα εκπαιδευτικά σφηνώματα με όμορφα σχέδια και χρώματα! Τα ξύλινα σφηνώματα αποτελούν ένα κλασικό παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσει την αντίληψη του παιδιού και βελτιώνει το συντονισμό χεριού και ματιού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 12 μηνών. Διαστάσεις: 29,5 x 21 x 1,7 εκ...

8,00€

Ξύλινα εκπαιδευτικά σφηνώματα σε σχήματα από αυτοκίνητα, που αποτελούν ευκαιρία εκμάθησης και παιχνιδιού, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών. Διαστάσεις: 30x22,5x1,5 εκ. Τεμάχια: 10..

8,00€

Μάθε τους δεινόσαυρους με αυτά τα εκπαιδευτικά σφηνώματα με όμορφα σχέδια και χρώματα! Τα ξύλινα σφηνώματα αποτελούν ένα κλασικό παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσει την αντίληψη του παιδιού και βελτιώνει το συντονισμό χεριού και ματιού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών. Διαστάσεις: 30x22,5x1,5 εκ. Τεμάχια: 10..

8,00€

Ξύλινα εκπαιδευτικά σφηνώματα σε σχήματα από ζωάκια της φάρμας, που αποτελούν ευκαιρία εκμάθησης και παιχνιδιού, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών. Διαστάσεις: 30x22,5x1,5 εκ. Τεμάχια: 10..

11,99€

Παζλ που αποτελείται από 6 ενσφηνώματα με κρεμαστάρι, με θέμα «Γοργόνες», Κόντρα πλακέ με εκτυπωμένο χαρτί μόνο στην πάνω όψη, Πωλείται τυλιγμένο σε πλαστική μεμβράνη,..

17,99€

Πού είναι τα δεινοσαυράκια; Οι δεινόσαυροι τρελαίνονται για κρυφτό, Σήκωσε τα ενσφηνώματα για να βρεις πού κρύβονται! Τα ενσφηνώματα στέκονται και όρθια, για να μπορούν τα παιδιά να παίξουν με αυτά σαν να ήταν φιγούρες, Τα παιδιά διασκεδάζουν και ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις κινητικές δεξιότητες και τη φαντασία τους, Παζλ με 6 ξύλινα ενσφηνώματα: Βάσ..

17,99€

Janod ξύλινο παζλ με δεινόσαυρους! Διαθέτει 7 δεινόσαυρους σε 3D, πάχους 1,5 cm / 0,6, Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των δεινοσαύρων! Το παιδί σας θα διασκεδάσει βάζοντας τα ζώα στο σωστό μέρος και παίζοντας με τα κομμάτια που στέκονται ακριβώς όπως οι πραγματικές φιγούρες ενώ ταυτόχρονα θα αναπτύσσει τις δεξιότητες τις φαντασίας του, Με διαστά..

11,99€

Παζλ που αποτελείται από 6 ενσφηνώματα με κρεμαστάρι, με θέμα «Διάστημα», Κόντρα πλακέ με εκτυπωμένο χαρτί μόνο στην πάνω όψη, Πωλείται τυλιγμένο σε πλαστική μεμβράνη,..

17,99€

Το Janod Marine Chunky Puzzle είναι τόσο διασκεδαστικό για τα μικρά σας, Τα παχιά χοντρά κομμάτια διευκολύνουν τα μικρά χέρια να πιάσουν και να τα κρατήσουν, Τα τεράστια κομμάτια παζλ είναι διασκεδαστικά για να τα παίζουν μόνα τους καθώς και να τα ταιριάζουν στον ξύλινο πίνακα παζλ, Περιλαμβάνει 7 κομμάτια παζλ θαλάσσιας ζωής συν το σκάφος, Συνιστά..

20,99€

Αυτό το παζλ με ήχους, με θέμα «Αγώνες ταχύτητας», θα βοηθήσει το παιδί σας να μάθει να αναγνωρίζει τους ήχους διαφορετικών οχημάτων (κόρνα ποδηλάτου, αεροπλάνο, αυτοκίνητο, πλοίο, τρένο), Όταν ένα ενσφήνωμα μπαίνει στη σωστή θέση, ακούγεται ο ήχος του αντίστοιχου οχήματος, Ξύλινο παζλ (κόντρα πλακέ) με 5 ενσφηνώματα με κρεμαστάρι, Εκτύπωση: Θερμοτ..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 22 (2 Σελ.)