Παιδικά Λευκώματα

Προβολή πλέγματος:
8,00€

Το κλασικό παιδικό μας λεύκωμα! Κρατήστε τις αναμνήσεις απο τα παιδικά σας χρόνια συμπληρώνοντας αυτο εδώ το λεύκωμα. Τι εστί αγάπη, τι εστί φιλία είναι μερικές απο τις ερωτήσεις που θα βρείτε μέσα. Δώστε το σε όλους τους φίλους σας βάλτε τις ''μάσκες'' σας και γράωτε τα μυστικά σας...

3,00€

Σημειωματάριο με την αγαπημένη Nella για τα μικρά σας κορίτσια με διαστάσεις 18x14 εκατοστά, και 56 φύλλα 79 γραμμαρίων για να γράψετε τα πάντα!! Διαθέτει υπέροχα χρώματα και κλειδαριά για να κρατάτε τις σημειώσεις σας κρυφές!..

9,00€

Ένα υπέροχο λεύκωμα για να καταγράψεις τις σκέψεις, τα όνειρα, τα μυστικά σου και να τα διαβάζεις μόνο εσύ!..

7,99€

Η αγαπημένη σου φίλη Σταχτοπούτα υπόσχεται να κρατήσει προστατευμένα όλα τα μυστικά σου! Αυτό το ξεχωριστό βιβλίο είναι το τέλειο μέρος για να φυλάξεις τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις σου, αγαπημένες φωτογραφίες, τα κρυφά όνειρα και τις επιθυμίες σου...

3,00€

Σημειωματάριο με τους super ήρωες Pj Masks από την Diakakis Imports για τα παιδάκια σας! Διαθέτει υπέροχα χρώματα, διαστάσεις 18x24 εκατοστά, εσωτερικά 56 φύλλα 70 γραμμαρίων και κλειδαριά για να κρατάτε τις σημειώσεις σας κρυφές!..

8,70€

Κρατάς στα χέρια σου ένα λεύκωμα αποκλειστικά για σένα, που μέσα του θα φυλάξει τους δικούς σου πολύτιμους θησαυρούς. Στις σελίδες του μπορείς να γράψεις κάθε σου σκέψη, τα όνειρά σου και τις αναμνήσεις που θέλεις να μείνουν για πάντα ζωντανές. Η Έλσα και η Άννα υπόσχονται να κρατήσουν τα μυστικά σου ασφαλή!..

2,50€

Σημειωματάριο σπιράλ από την Diakakis Imports για τα μικρά σας κορίτσια με την Έλσα και Άννα από την ταινία Frozen! Με διαστάσεις 10x15 και δώρο στυλό για να γράφουν τα πάντα!..

7,70€

Μάθε τα πάντα για τη Μίννι, την αγαπημένη σου φίλη! Γνώρισε την παρέα της, επισκέψου την Μπουτίκ Φιόγκων και κόλλησε φωτογραφίες δικές σου και των αγαπημένων σου. Επιπλέον, βρες απίθανες δραστηριότητες και πολλά ακόμη σε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο!..

1,00€

..

3,00€

Σημειωματάριο Frozen από την Diakakis Imports για τα μικρά σας κορίτσια με διαστάσεις 18x14 εκατοστά, και 56 φύλλα 79 γραμμαρίων για να γράψετε τα πάντα! Διαθέτει υπέροχο σχέδιο με την Έλσα και την Άννα και κλειδαριά για να κρατάτε τις σημειώσεις σας κρυφές!..

11,00€

O μονόκερος είναι σύμβολο αγνότητας, δύναμης, ελευθερίας και επιτυχίας. Τι καλύτερο λοιπόν από το να καταγράψεις σε αυτό το λεύκωμα τα όνειρα και τις επιθυμίες σου για το μέλλον; Κυνήγησέ τα, όσο άπιαστα κι αν σου φαίνονται, και ευχήσου δυνατά να τα πραγματοποιήσεις!..

1,00€

..

10,00€

Συμπλήρωσε το λεύκωμα με τις ελπίδες, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Έπειτα αναποδογύρισέ το και γράψε στις υπόλοιπες σελίδες όπως σε ένα κανονικό Σημειωματάριο!..

10,81€

Θέλω να ξέρεις ότι όλες οι αγωνίες, οι ελπίδες και τα όνειρα, τα δικά σου και των φίλων σου, θα είναι καλά φυλαγμένα μέσα σ΄ αυτό το λεύκωμα, που θα το κρατήσω αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου με πολλή αγάπη για σένα... Η νεράιδα σου...

3,00€

Σημειωματάριο με τον άνθρωπο αράχνη Spiderman από την Diakakis Imports για τα παιδάκια σας! Διαθέτει υπέροχα χρώματα, διαστάσεις 11x15 εκατοστά, εσωτερικά 56 φύλλα 70 γραμμαρίων και κλειδαριά για να κρατάτε τις σημειώσεις σας κρυφές!..

4,00€

Γράψε όλα τα μυστικά σου σε αυτό το υπέροχο ημέρολόγιο με κλειδαρία Poopsie. Στο εσωτερικό του έχει ριγέ σελίδες για να το διαμορφώσεις όπως εσύ επιθυμείς. Δώρο ένα μοναδικό στυλό με Πομ Πομ...

11,00€

Θέλω να ξέρεις ότι όλες οι αγωνίες, οι ελπίδες και τα όνειρα, τα δικά σου και των φίλων σου, θα είναι καλά φυλαγμένα μέσα σ΄ αυτό το λεύκωμα, που θα το κρατήσω αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου με πολλή αγάπη για σένα. Η νεράιδα σου..

6,00€

Ημερολόγια με υπέροχα σχέδια απο κοπέλες με ζωάκια διακοσμημένα με glitter σε συσκευασία δώρου! Διαθέτουν 150 φύλλα και κλειδαριά για να κρατάτε φυλαγμένες τις σημειώσεις σας! Σε 6 σχέδια για να διαλέξετε!..

5,00€

Γράψε όλα τα μυστικά σου σε αυτό το υπέροχο λούτρινο ημέρολόγιο με κλειδαρία Poopsie. Στο εσωτερικό του έχει ριγέ σελίδες για να το διαμορφώσεις όπως εσύ επιθυμείς!..

9,60€

Μυστικό ημερολόγιο Μπαλαρίνα με στυλό!..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 31 (2 Σελ.)