Γυναικεία Πορτοφόλια

Προβολή πλέγματος:
8,00€

Μικρό και εύχρηστο πορτοφόλάκι από την σειρά Cycling της εταιρίας Make Notes! Mε διαστάσεις 11x7 εκατοστά και πολύ καλά υλικά κατασκευής (συνθετικό δέρμα) είναι αυτό που θα σας συνοδεύει για πολλά χρόνια! Κρατήστε τα χρήματά σας τακτοποιημένα και πάντα σε τάξη μέσα στο σακίδιο και την τσάντα σας...

8,00€

Μικρό και εύχρηστο πορτοφόλάκι από την σειρά Sunset της εταιρίας Make Notes! Mε διαστάσεις 11x7 εκατοστά και πολύ καλά υλικά κατασκευής (συνθετικό δέρμα) είναι αυτό που θα σας συνοδεύει για πολλά χρόνια! Κρατήστε τα χρήματά σας τακτοποιημένα και πάντα σε τάξη μέσα στο σακίδιο και την τσάντα σας...

27,90€

Το ιδανικότερο πορτοφόλι για να τα έχετε όλα σε τάξη, με 3 θήκες χωρισμένες με ετικέτες (Λεφτά, Εισιτήρια και διαβατήρια) και άλλες δύο χωρίς ετικέτες για οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς. Εσωτερικό κλειστό διαμέρισμα για τα αντικείμενα και τα ψιλά σας και κλείσιμο με κούμπωμα. Με διαστάσεις: 25x15x2cm και ένα ιδιαίτερα λαμπερό και ελκυστικό χρώμα...

2,50€

H σειρά Tesoro σας προσφέρει πάντα τα πιο μοντέρνα σχέδια με την πιο εύχρηστη κατασκευή! Το γυναικείο αυτό πορτοφολάκι μπρελόκ διαθέτει μεταλλικό κούμπωμα, σώμα φτιαγμένο από δερματίνη και κούμπωμα για να το κρεμάτε στα κλειδιά σας. Με μικρό μέγεθος 9x6cm για να το έχετε πάντα μαζί σας και 3 διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε!..

4,00€

H σειρά Tesoro σας προσφέρει πάντα τα πιο μοντέρνα σχέδια με την πιο εύχρηστη κατασκευή! Το γυναικείο αυτό πορτοφολάκι μπρελόκ σε σχήμα σακιδίου διαθέτει σώμα φτιαγμένο από δερματίνη και κούμπωμα για να το κρεμάτε στα κλειδιά σας. Με μέγεθος 9x7x4cm για να το έχετε πάντα μαζί σας!..

4,00€

H σειρά Tesoro σας προσφέρει πάντα τα πιο μοντέρνα σχέδια με την πιο εύχρηστη κατασκευή! Το γυναικείο αυτό πορτοφολάκι μπρελόκ σε σχήμα σακιδίου διαθέτει σώμα φτιαγμένο από δερματίνη και κούμπωμα για να το κρεμάτε στα κλειδιά σας. Με μέγεθος 9x7x4cm για να το έχετε πάντα μαζί σας και 6 διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε!..

7,00€

Μακρόστενο πορτοφόλι από την Diakakis Imports και την σειρά Tesoro με διαστάσεις 19x10 και 6 υπέροχα χρωματιστά σχέδια για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Κρατήστε τα χρήματά σας τακτοποιημένα και πάντα σε τάξη μέσα στο σακίδιο και την τσάντα σας...

6,00€

Πορτοφόλι Travel με σχέδια που θα σας ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο! Αποθηκεύστε και μεταφέρετε τα χρήματα και τα προσωπικά σας υπάρχοντα χωρίς να τα έχετε ακατάστατα στην τσέπη σας. Διαθέτει μία κεντρική θήκη με φερμουάρ, που εσωτερικά χωρίζετε σε ανοικτές θήκες σε στυλ φυσούνας, για τις κάρτες, τα χαρτονομίσματα, αλλά και σε μία κλειστή με φερμουάρ..

10,00€

Γυναικείο πορτοφόλι London με σχέδια που θα σας ταξιδέψουν! Αποθηκεύστε και μεταφέρετε τα χρήματα και τα προσωπικά σας υπάρχοντα χωρίς να τα έχετε ακατάστατα στην τσέπη σας. Διαθέτει μία κεντρική θήκη με φερμουάρ που εσωτερικά χωρίζετε σε ανοικτές θήκες στυλ φυσούνας, για τις κάρτες, τα χαρτονομίσματα, αλλά και σε μία κλειστή με φερμουάρ για τα ψιλ..

19,95€

Ευρήχωρο γυναικείο πορτοφόλι Double-D σε μαύρο χρώμα για να χωρέσει τα πάντα! Στο εσωτερικό έχει 6 θέσεις σε στυλ φυσούνας (η 1 με θέσεις για κάρτες) και άλλη μία με φερμουάρ για τα ψιλά, ενώ στο καπάκι του πορτοφολιού υπάρχουν δύο θέσεις για φωτογραφίες και μία από πίσω τους για χαρτικά (όπως αποδείξεις κτλ.) Κουμπωτό κλείδωμα τριών θέσεων για να ..

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)