Τετράδια

Προβολή πλέγματος:
3,40€

Τετράδιο Εργασιών και επικοινωνίας Α4 με διαφανή P.P. εξώφυλλο. Δίνει την δυνατότητα σε γονείς και εκπαιδευτικούς να παρακολουθούν το ημερήσιο πρόγραμμα των παιδιών. Διατίθενται σε 5 χρώματα, Μπλε, Κόκκινο, Πράσινο, Πορτοκαλί και Κίτρινο. Η επιλογή γίνεται τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν μας γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας σας ποιό χρώμα..

1,00€

Το κλασικό μαθητικό τετράδιο ορθογραφίας. Στενόμακρο με 40 φύλλα, χαρτί 80 γραμμαρίων για μεγαλύτερη αντοχή, πλαστική επένδυση για αυξημένη ανθεκτικότητα και ετικέτα στην εξωτερική πλευρά του για να γράφεις το όνομα σου και το μάθημα. Σε κίτρινο χρώμα για να το ξεχωρίζεις απο τα υπόλοιπα τετράδια σου!..

1,10€

Τετράδιο μπλε με λευκά φύλλα, 50 φύλλα, χαρτί 60 γραμμαρίων για μεγαλύτερη αντοχή, πλαστική επένδυση για αυξημένη ανθεκτικότητα και ετικέτα στην εξωτερική πλευρά του για να γράφεις το όνομα σου και το μάθημα...

3,90€

Τετράδιο σπιράλ Academy 5 θεμάτων από την Typotrust, ελληνικής κατασκευής με μοντέρνο σχεδιασμό για την νέα χρονιά. Διαθέτει σκληρό πλαστικοποιημένο εξώφυλλο με στρογγυλομένες γωνίες που αντέχει στην καθημερινή χρήση, μονό μεταλλικό σπιράλ και εσωτερικό χαρτί 70 γραμμαρίων με 30 φύλλα ανά θέμα. Σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξετε το χρώμα..

1,50€

Τετράδιο 1 θέματος απο την σειρά Little Girl με 4 μοναδικές κουκλίτσες. Βάλε στη συλλογή σου και τις τέσσερις! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ ..

1,00€

Το κλασικό μαθητικό τετράδιο ορθογραφίας. Στενόμακρο με 40 φύλλα, χαρτί 80 γραμμαρίων για μεγαλύτερη αντοχή, πλαστική επένδυση για αυξημένη ανθεκτικότητα και ετικέτα στην εξωτερική πλευρά του για να γράφεις το όνομα σου και το μάθημα. Σε σκούρο μπλε χρώμα για να το ξεχωρίζεις απο τα υπόλοιπα τετράδια σου!..

3,80€

Τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων από την σειρά Cute της Diakakis Imports, με στρογγυλές γωνίες, διαχωριστικά θεμάτων με ημερολόγια planner ή χάρτη του κόσμου, ανθεκτικά φύλλα 80γρ, πλαστικό σπιράλ που λυγίζει χωρίς να σπάει και σκληρό οπισθόφυλλο για την απόλυτη προστασία του περιεχομένου του τετραδίου. Όλα αυτά σε 4 διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε! (..

1,90€

Ευρετήριο με μπλε εξώφυλλο και ετικέτα σε θήκη. Ριγέ των 48 φύλλων, διαθέσιμο με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες. Η επιλογή χαρακτήρα γίνεται τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν μας γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας σας ποιό επιθυμείτε...

2,20€

Τετράδιο σπιράλ μονού θέματος Wonder Woman από την Salko! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις σημειώσεις σου. Το τετράδιο ..

2,20€

"Λύστε το μυστήριο!" σε μαθηματικά και άλλα προβλήματα μαζί με τον Scooby Doo και την παρέα του! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, 1 θέμα, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφησ..

1,90€

Τετράδιο σπιράλ μονού θέματος Cactus από την Salko σε 4 υπέροχα λαμπερά χρωματιστά εξώφυλλα! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές γ..

1,90€

Τετράδιο μονού θέματος Meow με την γλυκήτατη γατούλα της Salko! Mε μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις σημειώσεις σου. Το τετ..

2,80€

Τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων Super Cars για να είσαι ο πιο γρήγορος στο σχολείο! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφηση ιδανικές για τις σ..

1,20€

Kλασικό ριγέ τετράδιο απο την εταιρία Salko! Με 50 φύλλα, χαρτί 80 γραμμαρίων για μεγαλύτερη αντοχή, πλαστική επένδυση για αυξημένη ανθεκτικότητα και ετικέτα στην εξωτερική πλευρά του για να γράφεις το όνομα σου και το μάθημα. Σε φουξ χρώμα για γρήγορο διαχωρισμό από τα υπόλοιπα τετράδια...

2,00€

Τετράδιο Μουσικής σπιράλ στενόμακρο από την Salko. Εξαιρετικής ποιότητας, με 50 φύλλα και ειδική γράμμωση πενταγράμμου...

2,30€

Ευρετήριο με χρωματιστό εξώφυλλο και ετικέτα σε θήκη. Ριγέ των 50 φύλλων σε 9 αποχρώσεις (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε, φουξ, σιέλ, ροζ, μωβ, λαχανί). Η επιλογή σε χρώμα γίνεται τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν μας γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας σας ποιό επιθυμείτε...

3,05€

Τετράδιο 3 θεμάτων Hacker με μοντέρνο εξώφυλλο για τους λάτρεις των υπολογιστών και των video games! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφ..

4,20€

Με το τετράδιο On the Road ταξίδεψε σε πόλεις του κόσμου! Με 4 θέματα, μονό μεταλλικό σπιράλ και εξώφυλλα τον πύργο του Άιφελ, το Big Ben και τον πύργο της Πιζας! Το οπισθόφυλλο του είναι από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου, ενώ το εξώφυλλο είναι πλαστικοποιημένο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες ..

3,80€

Τετράδιο 3 θεμάτων Hacker με μοντέρνο εξώφυλλο για τους λάτρεις των υπολογιστών και των video games! Διαθέτει μονό μεταλλικό σπιράλ, οπισθόφυλλο από πολύ σκληρό χαρτόνι για να προστατεύει μέχρι και την τελευταία σελίδα του τετραδίου και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Οι σελίδες του εσωτερικά, είναι 80 γραμμαρίων με ριγέ γραμμογράφ..

2,70€

Τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων από την σειρά Travel της Diakakis Imports, με στρογγυλές γωνίες, διαχωριστικά θεμάτων με ημερολόγια planner ή χάρτη του κόσμου, ανθεκτικά φύλλα 80γρ, πλαστικό σπιράλ που λυγίζει χωρίς να σπάει και σκληρό οπισθόφυλλο για την απόλυτη προστασία του περιεχομένου του τετραδίου. Όλα αυτά σε 4 διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε!..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 415 (21 Σελ.)