Παλέτες- Δοχεία Καθαρισμού

Προβολή πλέγματος:
2,00€

Παλέτα ζωγραφικής με φανταστικά σχέδια, από την εταιρία Maped. Διαθέτει 6 μεγάλες θέσεις, είναι εύκολη στο καθάρισμα και στην χρήση...

5,00€

Παλέτα ξύλινη από την Phoenix ιδανική για ζωγραφική και σχεδιασμό. Ελαφριά και εύκολη στην χρήση για να μην την αποχωριστείτε ποτέ!..

9,00€

Η παλέτα από φύλλα της Talens θα σας δώσει μια προσωρινή επιφάνεια για τη συγκράτηση και ανάμειξη χρωμάτων. Αφού τελειώσετε το αριστούργημά σας, δεν χρειάζεται να ξεπλένετε την παλέτα σας, απλά αποσπάστε το πάνω φύλλο για να αποκαλύψετε μια λαμπρή καθαρή επιφάνεια από κάτω και έτοιμη για χρήση ξανά. Κατάλληλη για λάδι, ακρυλικό, χρώμα νερού και υδα..

1,10€

Παλέτα ζωγραφικής οβάλ πλαστική, κατάλληλη για την ανάμειξη χρωμάτων χωρίς να τα αλλοιώνει. Διαθέτει 10 θέσεις για τα χρώματα και λαβή για καλύτερο κράτημα. Διαστάσεις προϊόντος : 23 x 17 cm..

0,80€

Παλέτα πλαστική 10 θέσεων σε σχήμα αυγοθήκης. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό, ελαφρύ πλαστικό κατάλληλη για την ανάμειξη χρωμάτων και για υδροδιαλυτά χρώματα...

1,00€

Παλέτα σε σχήμα οβάλ 9 θέσεων. Κατάλληλη για την ανάμειξη χρωμάτων. Καλές δημιουργίες!..

2,80€

Κούπα με σχέδιο σούπερ Ήρωα, καπάκι, 2 θαλάμους, ενσωματωμένη υποδοχή βούρτσας & ξύστρας και σύστημα που αποτρέπει το δοχείο να πέσει. Σε 2 υπέροχα χρώματα!..

2,90€

Ένα ποτηράκι νερού με δύο χώρους για τα πινέλα σας. Ένα για βρώμικο νερό και ένα για καθαρό νερό! Η κορυφή του δοχείου νερού διαθέτει δύο σφραγισμένα καπάκια, αποτρέποντας τυχόν άσχημες διαρροές!..

1,60€

Δοχείο για τον καθαρισμό των πινέλων σας σε μια εύχρηστη και άριστης ποιότητας κατασκευή...

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)