Ξύστρα

Προβολή πλέγματος:
2,40€

Ποιοτική ξύστρα από την Faber Castell για εύκολη & καθαρή χρήση, αποθηκεύοντας τα ρινίσματα στο βαρελάκι της. Κατάλληλη για μολύβια γραφίτη και ξυλομπογιές. Ιδανική για όλους τους γνωστούς τύπους μολυβιών στάνταρ ή μεγάλης διαμέτρου, με βίδωμα ασφαλείας & ενσωματωμένη γόμα...

2,40€

Ποιοτική ξύστρα από την Faber Castell για εύκολη & καθαρή χρήση, αποθηκεύοντας τα ρινίσματα στο βαρελάκι της. Κατάλληλη για μολύβια γραφίτη και ξυλομπογιές. Ιδανική για όλους τους γνωστούς τύπους μολυβιών στάνταρ ή μεγάλης διαμέτρου, με βίδωμα ασφαλείας & ενσωματωμένη γόμα...

1,80€

Πλαστική ξύστρα Βαρελάκι από την Faber Castell για εύκολη & καθαρή χρήση. Κατάλληλη για μολύβια γραφίτη και ξυλομπογιές. Ιδανική για όλους τους γνωστούς τύπους μολυβιών στάνταρ ή μεγάλης διαμέτρου. Mε ενσωματωμένη γόμα και 3 χρώματα για να διαλέξετε. (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το..

2,70€

Πλαστική ξύστρα από την Faber Castell με ενσωματωμένη γόμα. Κατάλληλη για μολύβια γραφίτη και ξυλομπογιές. Με στέλεχος σε κυλινδρικό σχήμα, με πλαστική λαβή, και γόμα για να σβήνετε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες χωρίς δυσκολία! (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφ..

2,30€

Πλαστική ξύστρα βαρελάκι από την Faber Castell για εύκολη & καθαρή χρήση. Κατάλληλη για μολύβια γραφίτη και ξυλομπογιές. Ιδανική για όλους τους γνωστούς τύπους μολυβιών. Mε ενσωματωμένη γόμα σε 4 υπέροχα σχέδια με ζωάκια για να διαλέξετε...

2,20€

Μια νέα ιδέα, ένα νέο προϊόν που συνδυάζει ξύστρα και γόμα μαζί! Επιλέξετε ανάμεσα σε 3 νέους παστέλ χρωματισμούς. Η γόμα αυτή δεν περιέχει PVC, είναι περιστρεφόμενη και προστατεύεται 100% χάρη στο καπάκι που διαθέτει. Χωράει πολύ εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει. Α..

2,20€

Μια νέα ιδέα, ένα νέο προϊόν που συνδυάζει ξύστρα και γόμα μαζί! Επιλέξετε ανάμεσα σε 3 μάτ αποχρώσεις. Η γόμα αυτή δεν περιέχει PVC, είναι περιστρεφόμενη και προστατεύεται 100% χάρη στο καπάκι που διαθέτει. Χωράει πολύ εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει. Απαραίτητο α..

2,00€

Η πολύ εντυπωσιακή γόμα μαζί με ξύστρα Maped Loopy ήρθε για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία. Σε συλλεκτική εκδόση με απίθανους συνδιασμούς χρωμάτων.Χωράει πολύ εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει. Απαραίτητο αξεσουάρ ακόμη και για το γραφείο. Η εύχρηστη λαβή του δεν λε..

2,00€

Η πολύ εντυπωσιακή γόμα μαζί με ξύστρα Maped Totem ήρθε για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία. Σε συλλεκτική εκδόση με απίθανους συνδιασμούς χρωμάτων.Χωράει πολύ εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει. (Η επιλογή χρώματος γίνεται ανάλογα το απόθεμα εκτός αν αναφέρετε στα σχ..

3,00€

Η Milan προσφέρει άλλο ένα πρωτοποριακό προϊόν με διπλή χρήση! Πρόκειται για μια χρωματιστή ξύστρα που κρατά στο δοχείο της τα ξύσματα και παράλληλα διαθέτει μια μαλακή και συνθετική γόμα για πλήθος μολυβιών γραφίτη...

3,20€

Η πολύ εντυπωσιακή γόμα μαζί με ξύστρα Capsule Milan ήρθε για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία. Σε συλλεκτική εκδόση με απίθανους συνδιασμούς χρωμάτων.Χωράει πολύ εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει. Απαραίτητο αξεσουάρ ακόμη και για το γραφείο. Η εύχρηστη λαβή του δεν ..

2,70€

Η πολύ εντυπωσιακή γόμα μαζί με ξύστρα Capsule Look Milan ήρθε για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία. Χωράει πολύ εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει. Έχει πολύ όμορφα και χαρούμενα χρώματα για να δίνει χαρά στην καθημερινότητα του σχολείου. Απαραίτητο αξεσουάρ ακόμη και..

3,00€

Η πολύ εντυπωσιακή γόμα μαζί με ξύστρα Capsule Peacock Milan ήρθε για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία. Χωράει πολύ εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει. Έχει πολύ όμορφα και χαρούμενα χρώματα για να δίνει χαρά στην καθημερινότητα του σχολείου. Απαραίτητο αξεσουάρ ακόμη ..

3,40€

Η πολύ εντυπωσιακή γόμα μαζί με ξύστρα Capsule Milan ήρθε για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία. Σε συλλεκτική εκδόση με Σούπερ Ήρωες που θα σας συναρπάσουν.Χωράει πολύ εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει. Απαραίτητο αξεσουάρ ακόμη και για το γραφείο. Η εύχρηστη λαβή του..

3,20€

Η "Compact Happy Bots" της Milan προσφέρει 2 είδη γραφικής ύλης σε 1 βολικό εργαλείο. Μια ξύστρα με δυο υποδοχές για διαφορετικά μεγέθη μολυβιών και με ξεχωριστό χώρο για τα ξύσματα στο ένα άκρο και μια μαλακή γόμα από την άλλη, είναι απαραίτητη για την κασετίνα σας. Η λεπίδα της ξύστρας είναι απο ατσάλι και ξύνει άψογα τα μολύβια. Η ξύστρα έχει χ..

3,10€

Η "Compact Shark Attack" της Milan προσφέρει 2 είδη γραφικής ύλης σε 1 βολικό εργαλείο. Μια ξύστρα με δυο υποδοχές για διαφορετικά μεγέθη μολυβιών και με ξεχωριστό χώρο για τα ξύσματα στο ένα άκρο και μια μαλακή γόμα από την άλλη, είναι απαραίτητη για την κασετίνα σας. Η λεπίδα της ξύστρας είναι απο ατσάλι και ξύνει άψογα τα μολύβια. Η ξύστρα έχει..

3,20€

Η "Compact Sunset" της Milan προσφέρει 2 είδη γραφικής ύλης σε 1 βολικό εργαλείο. Μια ξύστρα με δυο υποδοχές για διαφορετικά μεγέθη μολυβιών και με ξεχωριστό χώρο για τα ξύσματα στο ένα άκρο και μια μαλακή γόμα από την άλλη, είναι απαραίτητη για την κασετίνα σας. Η λεπίδα της ξύστρας είναι απο ατσάλι και ξύνει άψογα τα μολύβια. Η ξύστρα έχει χώρο ..

3,20€

Η "Compact Touch" της Milan προσφέρει 2 είδη γραφικής ύλης σε 1 βολικό εργαλείο. Μια ξύστρα με δυο υποδοχές για διαφορετικά μεγέθη μολυβιών και με ξεχωριστό χώρο για τα ξύσματα στο ένα άκρο και μια μαλακή γόμα από την άλλη, είναι απαραίτητη για την κασετίνα σας. Η λεπίδα της ξύστρας είναι απο ατσάλι και ξύνει άψογα τα μολύβια. Η ξύστρα έχει χώρο γ..

3,40€

Η "Compact Fluo" της Milan προσφέρει 2 είδη γραφικής ύλης σε 1 βολικό εργαλείο. Μια ξύστρα με δυο υποδοχές για διαφορετικά μεγέθη μολυβιών και με ξεχωριστό χώρο για τα ξύσματα στο ένα άκρο και μια μαλακή γόμα από την άλλη, είναι απαραίτητη για την κασετίνα σας. Η λεπίδα της ξύστρας είναι απο ατσάλι και ξύνει άψογα τα μολύβια. Η ξύστρα έχει χώρο γι..

3,60€

Ξύστρα και σβήστρα, όλα σε ένα μικρό και εύχρηστο πολυεργαλείο από την Serve. Σύρτε το για να έχετε πρόσβαση στην ξύστρα, ή αφαιρέστε το καπάκι για να χρησιμοποιήσετε την σβήστρα...

3,60€

Ξύστρα και σβήστρα, όλα σε ένα μικρό και εύχρηστο πολυεργαλείο από την Serve. Σύρτε το για να έχετε πρόσβαση στην ξύστρα, ή αφαιρέστε το καπάκι για να χρησιμοποιήσετε την σβήστρα...

3,60€

Ξύστρα και σβήστρα, όλα σε ένα μικρό και εύχρηστο πολυεργαλείο από την Serve. Σύρτε το για να έχετε πρόσβαση στην ξύστρα, ή αφαιρέστε το καπάκι για να χρησιμοποιήσετε την σβήστρα...

2,50€

Ξύστρα και σβήστρα, όλα σε ένα μικρό και εύχρηστο πολυεργαλείο από την Serve...

1,60€

Ένα νέο προϊόν που θα σας συναρπάσει με το σχέδιο του καθώς συνδυάζει ξύστρα και γόμα μαζί! Χωράει εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει...

1,20€

Ένα νέο προϊόν που θα σας συναρπάσει με το σχέδιο του καθώς συνδυάζει ξύστρα και γόμα μαζί! Επιλέξετε ανάμεσα σε 3 χρωματισμούς. Χωράει εύκολα στη κασετίνα του παιδιού και μπορεί να την έχει στη τάξη όποτε χρειάζεται να ξύσει τα μολύβια του ή να σβήσει. (Η επιλογή χρώματος γίνεται ανάλογα το απόθεμα εκτός αν αναφέρετε στα σχόλια τις παραγγελίας σα..

1,50€

Η Μ&G προσφέρει ένα πρωτοποριακό προϊόν με διπλή χρήση! Πρόκειται για μια ξύστρα και μια μαλακή γόμα από συνθετικό καουτσούκ, όλα σε ένα ιδιαίτερο στέλεχος με σχήμα λάμπας!..

2,50€

Μονή ξύστρα Fancy σε σχέδια από αγωνιστικά αυτοκίνητα και διάφορα χρώματα για να διαλέξετε! Κάντε το ξύσιμο των μολυβιών σας παιχνίδι! Κάθε αυτοκινητάκι έχει και αυτοκουρδιζόμενο μηχανισμό, απλά τραβήξτε το πίσω και αφήστε το. (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρε..

2,20€

Μονή ξύστρα Fancy βαλιτσάκι με διάφορα χρώματα για να διαλέξετε! Κάντε το ξύσιμο των μολυβιών σας παιχνίδι! Κάθε βαλιτσάκι έχει χερούλι και ροδάκια. (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

3,80€

Ξύστρα βαρελάκι με μια οπή ξυσίματος σε σχέδιο από λουλούδι για να καταπλήξετε στο σχολείο! Τα φύλλα του λουλουδιού είναι γόμα για να σβήσετε τα λάθη σας. Σε τρια χρώματα για να διαλέξετε μωβ, ροζ και κίτρινο! (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

3,20€

Μονή ξύστρα Fancy λουλούδι με διάφορα χρώματα για να διαλέξετε! Κάντε το ξύσιμο των μολυβιών σας παιχνίδι! Το λουλούδι κουρδίζεται γυρνώντας το και περιστρέφετε σαν μικρός ανεμιστήρας όταν το αφήσετε! (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

3,20€

Ξύστρα βαρελάκι με μια οπή ξυσίματος με σχέδιο ένα μικρόφωνο για να καταπλήξετε στο σχολείο! Το μαύρο κομμάτι του μικροφώνου είναι σβήστρα για να σβήνετε τα λάθη σας!..

2,20€

Μονή ξύστρα Fancy συρταράκι, με καθρέφτη, συρταράκι που ανοίγει και περιέχει την ξύστρα και μια σβήστρα, σφραγίδα και διάφορα χρώματα για να διαλέξετε! Κάντε το ξύσιμο των μολυβιών σας παιχνίδι! (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

1,70€

Μονή ξύστρα Fancy φωτογραφική μηχανή για να κάνετε το ξύσιμο των μολυβιών σας παιχνίδι! (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

2,80€

Ειδική ξύστρα σε μεγάλο μέγεθος για να μπορείτε να ξύσετε οποιαδήποτε ξυλομπογία ή μολύβι γίγας έχετε! Ιδανικό για μολύβια ματίων μεγάλου μεγέθους!..

0,60€

Η Μονή πλαστική ξύστρα KUM χρησιμοποιείται για την απόκτηση της μακρύτερης δυνατής μύτης μολυβιού! Οι λεπίδες της είναι κατασκευασμένες από χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, άρα και ανθεκτικές στον χρόνο και πολύ κοφτερές. Η δυναμική συμπεριφορά στρέψης ενσωματωμένη σε κάθε λεπίδα δημιουργεί μια ομαλότερη και καθαρότερη κοπή. Συμπαγής και φ..

0,80€

Μονή ξύστρα από την Lyra, ιδανική για μολύβια κλασσικού μεγέθους. Με εργονομική grip λαβή για ευκολεία στην χρήση και 6 χρώματα για να διαλέξετε! (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

0,50€

Η κλασσική πλαστική ξύστρα που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι από την Maped. Καταστευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και δεν σπάει εύκολα.Εύκολη στην μεταφορά και στην χρήση λόγο του μικρού της μεγέθους. (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

1,60€

Ξύστρα βαρελάκι από την σειρά Cosmic με θέμα το απέραντο διάστημα της εταιρίας Maped. Πολύ πρακτική χάρη στο μεγάλο αποθηκευτικό της χώρο,ενώ μπορεί να ξύσει λεπτά και χοντρά μολύβια...

1,70€

Η νέα ξύστρα από την Maped είναι πάρα πολύ χαριτωμένη και διασκεδαστική! Ιδανική για παιδάκια, με όμορφο σχέδιο!! Η ξύστρα Croc Croc… είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει κάθε παιδάκι στην κασετίνα του! Με εύκολο τρόπο αδειάσματος των ρινισμάτων και δύο υπέροχα σχέδια για να διαλέξετε!..

0,80€

Μια υπέροχη και ποιοτική μεταλική ξύστρα της Maped για όλα τα μολύβια! Το σχήμα της είναι ιδανικό για να χωράει σε κάθε κασετίνα, ενώ ταυτόχρονα είναι άνετο στην χρήση...

1,00€

Μια υπέροχη ξύστρα της Maped για όλα τα μολύβια και δύο χρώματα για να διαλέξετε! Το οβάλ σχήμα της είναι ιδανικό για να χωράει σε κάθε κασετίνα, ενώ ταυτόχρονα είναι άνετο στην χρήση. (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

1,00€

Μια υπέροχη ξύστρα της Maped για όλα τα μολύβια και μωβ περλέ χρώμα! Το οβάλ σχήμα της είναι ιδανικό για να χωράει σε κάθε κασετίνα, ενώ ταυτόχρονα είναι άνετο στην χρήση...

0,40€

Η κλασσική ξύστρα με μία υποδοχή, χωρίς βαρελάκι. Διατίθεται σε 3 φωτεινά χρώματα! (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

0,50€

Μια υπέροχη ξύστρα της Maped για όλα τα μολύβια και τρία χρώματα για να διαλέξετε! Το μικρό σχήμα της είναι ιδανικό για να χωράει σε κάθε κασετίνα, ενώ ταυτόχρονα θα διασκεδάσει τα παιδάκια με τα σχεδιάκια του. Σε 3 χρώματα για να διαλέξετε. (Μωβ, Λαχανί και Πετρόλ)..

1,60€

Η κλασική ξύστρα που γνωρίζουν όλοι! Φτιαγμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφριά και να μένει πάντα λαμπερή και σαν καινούρια! Διαθέτει 2 οπές ξυσίματος...

1,00€

Η κλασική ξύστρα που γνωρίζουν όλοι! Φτιαγμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφριά και να μένει πάντα λαμπερή σαν καινούρια! Διαθέτει μία οπή ξυσίματος. (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

1,60€

Η κλασική ξύστρα που γνωρίζουν όλοι! Φτιαγμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφριά και να μένει πάντα λαμπερή και σαν καινούρια! Διαθέτει 2 οπές ξυσίματος. (Η επιλογή χρώματος γίνετε τυχαία και ανάλογα το απόθεμα, εκτός αν αναφέρετε στην παραγγελία σας το χρώμα που σας ενδιαφέρει.)..

0,60€

Η κλασική ξύστρα που γνωρίζουν όλοι! Φτιαγμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφριά και να μένει πάντα λαμπερή και σαν καινούρια! Διαθέτει μία οπή ξυσίματος και ένα ανταλλακτικό δώρο...

2,70€

Μετά τη χρήση, οι υψηλής ποιότητας ξύστρες Sleeve και Sleeve Mini εξαφανίζονται μέσα σε ένα ροζ, μπλέ ή πράσινο κάλυμμα, το οποίο προστατεύει από τη φθορά ή λειτουργεί ως δοχείο συλλογής των ξυσμάτων. Η σειρά Sleeve έχει ήδη κερδίσει ένα βραβείο για τον εργονομικό και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό της: το 2007 ISPA Award στην κατηγορία «Back to S..

2,70€

Μετά τη χρήση, οι υψηλής ποιότητας ξύστρες Sleeve και Sleeve Mini εξαφανίζονται μέσα σε ένα ροζ, γαλάζιο ή λαχανί κάλυμμα, το οποίο προστατεύει από τη φθορά ή λειτουργεί ως δοχείο συλλογής των ξυσμάτων. Η σειρά Sleeve έχει ήδη κερδίσει ένα βραβείο για τον εργονομικό και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό της: το 2007 ISPA Award στην κατηγορία «Back to..

Εμφάνιση 1 έως 50 από 97 (2 Σελ.)