Παιδικές Κούπες

Προβολή πλέγματος:
10,00€

Κεραμική κούπα "Game Over" XL 0991 για τους φανατικούς Gamers! Ξεκίνα την μέρα σου γεμάτος HP και τελείωσε τα quests της εύκολα και γρήγορα, πάντα με την συντροφιά ενός ικανοποιητικού για εσένα ροφήματος!..

11,00€

Μία πανέμορφη κούπα Τρυπάνι για να δώσετε χρώμα στην καθημερινότητά σας! Ένα ιδανικό δώρο για τον πατέρα που γράφει "If Daddy Can't, Nobody Can!" (Αν δεν μπορεί ο μπαμπάς, κανείς δεν μπορεί!)..

5,00€

Παιδική κεραμική κούπα από την Diakakis Imports με τους PJ Masks, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους βάζοντας φαντασία στις καθημερινές συνήθειες των παιδιών. Ιδανική για κάθε παιδί...

11,00€

Μία πανέμορφη κούπα Γαλλικό Κλειδί για να δώσετε χρώμα στην καθημερινότητά σας! Ένα ιδανικό δώρο για τον πατέρα που γράφει "If Dad Can't Do It, No One Can!" (Αν δεν μπορεί να το φτιάξει ο μπαμπάς, κανείς δεν μπορεί!)..

9,00€

Κεραμική κούπα XL 1300 που αλλάζει χρώμα ανάλογα την θερμοκρασία του ροφήματός σας! Όταν είναι κρύα η κούπα είναι μαύρη ενώ όταν ζεσταθεί εμφανίζεται ο παγκόσμιος χάρτης! Μία κούπα για μικρούς και μεγάλους που δεν θα την βαρεθείτε ποτέ!..

11,00€

"My Kitchen, My Rules!" Για μάγειρες και γονείς που "κυριαρχούν" στην κουζίνα τους και ξεκινάνε τα πρωινά τους πάντα δυναμικά!..

13,00€

Πάντα δεν ήθελες να γίνεις Σούπερ-Ήρωας? Τώρα ΜΠΟΡΕΙΣ με την φοβερή κούπα Avengers! Πιείτε το καθημερινό σας ρόφημά με την συντροφιά όλων των υπερηρώων της Marvel & του Thanos και κάντε την καθημερινή σας δραστηριότητα παιχνίδι! Εσείς μπορείτε να τους αναγνωρίσετε όλους!?..

9,00€

Κεραμική κούπα XL 1197 που αλλάζει χρώμα ανάλογα την θερμοκρασία του ροφήματός σας! Όταν είναι κρύο, φαίνονται αστέρια του διαστημάτος ενώ όταν ζεσταθεί εμφανίζονται οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος! Μία κούπα για μικρούς και μεγάλους που δεν θα την βαρεθείτε ποτέ!..

19,90€

Μοναδική κούπα Infinity Gauntlet για μικρούς και μεγάλους από την ταινία της Marvel, Avengers!! Τιθασεύστε και εσείς την δύναμη των Λίθων της Αιωνιότητας πίνοντας το ρόφημά σας και....... "φτιάξτε" την πραγματικότητα όπως θέλετε εσείς!..

9,00€

Κεραμική κούπα XL 1197A που αλλάζει χρώμα ανάλογα την θερμοκρασία του ροφήματός σας! Όταν είναι κρύο, το πρόσωπο τις κούπας είναι κουρασμένο με μισόκλειστα και κουρασμένα μάτια ενώ όταν ζεσταθεί τα μάτια ανοίγουν και το πρόσωπο από λυπημένο αρχίζει και χαμογελάει!! Μία κούπα για μικρούς και μεγάλους που δεν θα την βαρεθείτε ποτέ!..

18,90€

Ποιος είπε ότι οι βασιλιάδες δεν έχουν αγαπημένη κούπα?? Ο Βασιλιάς T'Challa σας δίνει μια ευκαιρία να πιείτε κάτι απ'τα "δικά" του χέρια! Πιείτε το ρόφημα σας νιώθοντας αριστοκρατικά και γίνετε και εσείς ένας Μαύρος Πάνθηρας!..

5,00€

Μία εύχρηστη και πανέμορφη κούπα για την καθημερινή σας πρωινή δραστηριότητα! Γράψτε πράγματα που θέλετε να θυμηθείτε το πρωί, αφήστε μήνυμα σε κάποιον, ζωγραφίστε ή δείξτε την αγάπη σας στον σύντροφό σας απλά με μια καρδούλα και ένα ζεστό ρόφημα! Μία κούπα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!..

12,00€

Κεραμική κούπα Joypad XL 0609 για τους φανατικούς Gamers! Ξεκίνα την μέρα σου γεμάτος HP και τελείωσε τα quests της εύκολα και γρήγορα, πάντα με την συντροφιά ενός ικανοποιητικού για εσένα ροφήματος!..

5,00€

Παιδική κεραμική κούπα από την Diakakis Imports με την Peppa, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους βάζοντας φαντασία στις καθημερινές συνήθειες των παιδιών. Ιδανική για κάθε παιδί...

10,00€

Κεραμική κούπα μονόκερος XL 0988 για να ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους! Δώστε χρώμα και ζωντάνια στα πρωϊνά σας για να ξεκινάει η μέρα σας πάντα με ΧΑΡΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΟ!..

5,00€

Παιδική κεραμική κούπα Regal Academy από την Diakakis Imports που θα ξετρελάνει μικρές μας φίλες, βάζοντας φαντασία στις καθημερινές συνήθειες τους. Ιδανική για κάθε παιδί, με χωρητικότητα 325ml...

10,00€

Κεραμική κούπα μονόκερος XL 0987 για να ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους! Δώστε χρώμα και ζωντάνια στα πρωϊνά σας για να ξεκινάει η μέρα σας πάντα με ΧΑΡΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΟ!..

5,00€

Παιδική κεραμική κούπα Super Hero Girls από την Diakakis Imports που θα ξετρελάνει μικρές μας φίλες, βάζοντας φαντασία στις καθημερινές συνήθειες τους. Ιδανική για κάθε παιδί, με χωρητικότητα 325ml...

5,00€

Η ομάδα είναι μία και ονομάζεται ΠΑΟΚ!!! Δείξτε την αγάπη σας και κουβαλήστε παντού την ομάδα της καρδιάς σας με αυτήν την κεραμική κούπα από την Diakakis Imports, που θα σας κρατήσει συντροφιά στο γραφείο, το σπίτι αλλά και όπου αλλού θέλετε!..

12,00€

Κεραμική κούπα μονόκερος XL 0990 για να ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους! Δώστε χρώμα και ζωντάνια στα πρωϊνά σας για να ξεκινάει η μέρα σας πάντα με ΧΑΡΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΟ!..

Εμφάνιση 1 έως 20 από 22 (2 Σελ.)