Ζώα και η Φροντίδα Τους

Προβολή πλέγματος:
18,00€

Η σύγχρονη γάτα κατάγεται από τα αιλουροειδή, είναι ένα κατοικίδιο ζώο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που έχει μεγάλη ανάγκη τον άνθρωπο. Σε αυτό το βιβλίο εξηγείται η παράξενη ψυχολογία και ο τρόπος επικοινωνίας με τη γάτα, ενώ παρέχεται και πλήθος συμβουλών για τη σωστή φροντίδα της στο σπίτι. Με απλά και πρακτικά παραδείγματα, καθώς και πίνακες κ..

8,50€

Ένα από τα δημοφιλέστερα σκυλιά στον κόσμο, αλλά και αυτό που οι περισσότεροι μπορούν να αναγνωρίσουν, ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι περίφημος για την αφοσίωση, την εργατικότητα και την ευφυΐα του. Αυτό το εγχειρίδιο με την πλούσια εικονογράφηση, σας δίνει πρακτικές συμβουλές για κάθε τομέα της φροντίδας του Γερμανικού Ποιμενικού, χάρη στις γνώσεις..

14,70€

Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακαλύψεων που θα ωφελήσει τόσο εσάς όσο και το σκυλάκι σας. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τις συµβουλές και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε ότι το σκυλάκι σας θα µεγαλώσει σωστά και εσείς θα κερδίσετε την εµπιστοσύνη και το σεβασµό του. Στην πορεία θα ανακαλύψετε πώς να αντιµετωπίσετε κοινά προβλή..

15,50€

Γενικές Πληροφορίες - Διατροφή - Περιποίηση - Πολλαπλασιασμός - Ποικιλίες...

5,30€

Πρακτικός οδηγός για να διατηρείτε, να φροντίζετε και να χαίρεστε μια ποικιλία από πουλιά στο σπίτι...

7,90€

Ένα παπαγαλάκι στο σπίτι. Σε κλουβί ή σε κλούβα και ο χρόνος προσαρμογής του. Ποια είναι κατάλληλη τροφή και οι λιχουδιές που αγαπούν. Αυτό που έχει ακόμα ανάγκη το παπαγαλάκι μας. Ένα ή περισσότερα παπαγαλάκια; Έχετε μικρά παπαγαλάκια; Το παπαγαλάκι μαθαίνει να μιλάει. Διαφορές σε σχήμα και χρώμα φτερώματος. Πως αναγνωρίζετε τα υγιή πουλιά...

15,60€

Το Ροτβάιλερ είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ράτσες σκυλιών. Η ράτσα είναι γνωστή παγκοσμίως για την επιβλητική της παρουσία και ετοιμότητα, καθώς επίσης και για την ασυναγώνιστη πίστη και επιείκεια που δείχνουν ειδικά στα παιδιά και το απίστευτο θάρρος τους. Αυτά τα θαυμάσια χαρακτηριστικά εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους λάτρεις αυτής της ράτσας. ..

15,10€

Το βιβλίο Συστηματική Κουνελοτροφία- Λαγοτροφία απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την εκτροφή κουνελιών και λαγών σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο. Περιέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με: - τις φυλές των οικόσιτων κουνελιών, - τους τρόπους διατήρησή τους (ελεύθερη- ημιελεύθερη- εντατική), - την αναπαραγωγή, ..

11,00€

Τολμηρό, έξυπνο, επίμονο, πιστό, δραστήριο και ερευνητικό. Σώμα με καλές αναλογίες, τρίχωμα μακρί και γυαλιστερό που του δίνει μια πολυτελή εμφάνιση. Το βιβλίο αυτό δίνει έμφαση στην ολική φροντίδα, εκπαίδευση και συντροφικότητα, και θα σας βοηθήσει να μάθετε όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και ακόμη πώς να το απολαμβάνετε μεσ από την εκπαίδευ..

15,60€

Με την ποικιλία χρωμάτων και μεγέθους, τα Κανίς ξεχωρίζουν από τα άλλα σκυλιά, είναι αξιοπρεπή και δείχνουν υπερήφανα για το ιδιαίτερο και κομψό τους σώμα. Το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει να μάθετε όλα όσα χρειάζεσθε για τη συνολική φροντίδα αυτού του χαριτωμένου ζώου σας. Θα μάθετε όχι μόνο πώς να το τρέφετε, να το περιποιείσθε και να το διατηρείτε υ..

12,50€

Εξερευνήστε το δημιουργικό και φιλήσυχο χόμπυ της διατήρησης ψαριών σε ενυδρείο με τη βοήθεια του θαυμάσιου αυτού οδηγού, που σας δίνει τις βασικές κατευθύνσεις για το στήσιμο στο σπίτι σας ενός απλού τροπικού ενυδρείου γλυκού νερού. Είναι γεμάτος με πρακτικές συμβουλές, υπέροχες έγχρωμες φωτογραφίες και σκίτσα, ενώ παρουσιάζει πάνω από 50 είδη ψαρ..

20,90€

Σ αυτές τις σελίδες γίνεται μια προσπάθεια προσέγγισης της πολυδιάστατης σχέσης και της πολυσύνθετης απασχόλησης του ανθρώπου με τη θάλασσα, τα οφέλη και τους κινδύνους της, που σημάδεψαν τη ζωή και την εξέλιξή του από τα προϊστορικά χρόνια. Ο ψαράς, προϊόν ενός ανοίκειου αρχικά για τον άνθρωπο περιβάλλοντος, κατάφερε να προσαρμοστεί και να δαμάσ..

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)